התיישבות של טיבעונים....

K A R I N

New member
התיישבות של טיבעונים....

נראה לכם שיש אפשרות להקים איזו התיישבות של אנשים טיבעוניים, אי שם בדרום, לחיות בטבע לכמה חודשים???? איך הרעיון? יש אפשרות?

Mיקי_

New member
מושב צימחוני בנגב, על טהרת חופש../images/Emo140.gif

ועבודה עצמית... (משמע העיזים והתרנגולות שם הם חופשיות, אוכלות אורגני, ונחלבות פעם אחת ביום לשימוש עצמי {אפשר לחלוב עז לפחות פעמיים ביום לצורך הדגמת ההבדל} כך שהכל אורגני וחופשי. מה גם שהישוב כולו מתקיים על העבודה הקהילתית של חברי הקיבוץ בינם לבין עצמם, והם לא נתמכים ע"י גורמים במחוץ) נקרא נאות סמדר אפשר להגיע לשם מתי שרוצים, זה 20 דק´ מאילת... רק צריך לתאם מראש. כל מה שכרוך בשהות שם, זה עבודה, האוכל, הלינה והכל, עליהם... יש להם בניה מאד מיוחדת, ואני יכולה לספר שאני מאד מאד מאד נהנתי שם, בעיקר מהאוכל ומהעבודה עם העיזים ובמטבח... הקיבוץ מתקיים כבר 13 שנה על חורבות הכפר שיזפון, והם התפתחו באופן מדהים, הייתי ממליצה לכל אחד לבקר שם, רק כדי לראות, אם לא כדי לחיות... תענוג צמחוני עלי אדמות ארצנו הקטנטונת... נ.ב. אל תקימו מה שישנו כבר... חוץ מזה קיימים הרדוף אמירים הררית (טראנסנדצלי) וכליל (אנטרופוסופי) כולם גליל וצפונה... אך באמת אף אחד מהם לא משתווה לנאות סמדר... מקווה שעזרתי Mיקי (צימחונית גאה כבר 8 שנים)

gali1984

New member
האמת

אחד החלומות שלי זה להקים קיבוץ / ישוב קהילתי צמחוני- טבעוני שמקיים את עצמו לרוב מתוך עצמו. או במילים אחרות שהישוב יגדל בעצמו את האוכל וכו....

adipo

New member
בייטח

אמירים הוא אכן ישוב טבעוני (או גם צמחוני...אני לא סגורה על העניין) וגם הרדוף הוא מקום באווירה דומה, אבל אני לא בטוחה עד כמה הוא מגדיר את עצמו כאחד כזה. ובקשר לשאלה- ברור שניתן לקיים קומונה טבעונית. זוהי אידיאולוגיה שמאחדת סביבה את חברי הקבוצה והם יכולים לקיים אורך חיים טבעוני יחדיו, ולאוו דווקא במקום נידח- אפילו במרכז תל אביב!!! זה אפילו דבר מבורך כי עם הכוח של הקבוצה ניתן יהיה לפעול בתחום ההסברה למען הצמחונות. אני בעדך (לא איתך, כי אני עדיין צעירה וגם כרגע אני נכנסת לגרעין אחר) אז בהצלחה! עדי

בקשר למושב טבעונים!

שלום בקשר למושב בנגב כמו שציינתם ישנו אחד בשם אמירים האידיאולוגיה אכן טבעונית. אני התעניינתי באפשרות להתנדב שם ואולי אכן אממשה ומי שרוצה הם מחפשים מתנדבים. בתקופת החופש הגדול זה נראה זמן אידאלי להתנדבות למשך חודשיים. מי שרוצה עוד פרטים על המקום או את הטלפון של רכזת המתנדבים שיצור קשר בicq:98143714 או שישלח מסר.

zooti

New member
בקשר לאמירים

תגידו, הם לא ייצרו פעם "טבעולים" למיניהם? זה היה כל כך טעים ואז נעלם. לאן זה נעלם? לא בדקתי אז אם זה צמחוני או טבעוני כי אז עוד לא הייתי טבעונית, אבל לפי מה שאתם מספרים, סביר להניח שזה היה טבעוני...

bilbibilbi

New member
המושב נמצא ב: ג-ל-י-ל...

הייתי שם.. כמה פעמים.. מקום נחמד מאוד!

epeleg

New member
אני מאמירים../images/Emo91.gif../images/Emo45.gif

מושב אמירים נמצא כ 15 דקות צפונית לכרמיאל, הוא מושב של צמחונים וטבעונים (בעיקר צמחונים) אחלה מקום לגור בו ולמי שלא היה המזל, אחלה מקום לצאת לנופש, אני כמובן ממליץ על נופש אצל המשפחה שלי

vegi force 1980

New member
מושב של טיבעונים...

הייתי חושב על זה ברצינות אם היו אנשים רצינים....והמבין יבין......

epeleg

New member
לגבי עישון

מותר לעשן במרפסת אם אתה רוצה, למרות שאני כמובן ממליץ לא לעשן בכלל. סיגריה אחת ביום היא סיגריה אחת מיותרת ביום.

למעלה