התיישבות של טיבעונים....

למה לא? ../images/Emo127.gif

אני בעד
אבל אמא שלי בחיים לא תרשה לי...

vegi force 1980

New member
אני יגיד לך למה לא....

כשיש לך אנשים שמתחילים משהו ואז פורשים... כשיש לך אנשים שמבטיחים ונעלמים... אז אי אפשר להקים דבר כזה.... ושאף אחד כאן לא יקח את זה אישית.... חוץ מ........... והמבין יבין....

K A R I N

New member
אייל אני מציעה לך

שלא תרד לפסים אישיים בפורום, וגם אל תשפוט אנשים לפי מה שנראה לך כלפי חוץ, לפעמים הדברים הרבה יותר מורכבים וקשים בפנים, אבל לא תמיד זה מה שמספרים, יש דברים ששומרים כל אחד לעצמו. ובקשר למושב הטיבעונים אני מעוניינת לקבל פרטים על המושב אמירים בצפון, יש אפשרות לגור שם???

goldy27

New member
חבר´ה תירגעו קודם כל

חוץ מזה יש גם מושב שנקרא הרדוף. זה גם מושב של טבעונים והם גם מייצרים מזון אורגני (לחם, עוגות ועוגיות, קטניות ןשאר ירקות). איפה הוא נמצא? לא זוכר ובקשר להקמת ישוב כזה - רעיון נחמד אבל לא פרקטי. יותר מדי בלגן וחוץ מזה יש כאן ילדים שההורים שלהם לא ירשו להם.

תֶּשֶׁת

New member
והם גם "מייצרים" מוצרי חלב

הייתי שם לפני כמה זמן... הרפת שם לא נראתה לי שונה מכל רפת אחרת... ובמכולת שלהם אפשר לקנות ממוצריהם הצמחונים לצד מוצרי בשר..

K A R I N

New member
רק לשם הבהרה...!

לא הצעתי שחברי הפורום יקימו התיישבות של טיבעונים, ידוע לי שהרבה מן האנשים כאן הינם ילדים בגיל בית ספר (עדיין באחריות ההורים) ואין באפשרותם להפוך רעיון זה למציאות. כוונתי הייתה לבדוק מה חושבים חברי הפורום על רעיון שכזה, ולמצוא מקומות כאלו שכבר קיימים, לאנשים טיבעונים שרוצים לברוח מהמציאות היומיומית, וחיות במקום שלא מתקיים מפגיעה בחלשים. קארין

למעלה