התיעצות איתכם!...........

התיעצות איתכם!...........

בזמן האחרון אתם פותחים המון שירשורי תמונות וציורים זה ממש מציף כל פעם שאני נכנסת לפורום אני מגלה שירשור חדש,ענק,מפוצץ בתמונות או ציורים (ורק זה!) שתופס חצי מדף הפורום אני חושבת על למחוק אז אמרתי לעצמי שאתם בטח לא ממש תאהבו תרעיון ולכן באתי אליכם.......... אני חשבתי לתת לכל שירשור תמונות או ציוקים כמה ימים עד שהוא יימחק (זה בתנאי שזה שירשור גדול!) כאילו אם שיערשור נפתיח ביום ראשון הוא יימחק ביום שלישי (שלושה ימים אחרי פתיחתו) תגידו לי מה אתם חשובים ואם יש לכם פיתרון אחר כי זה כבר מתחיל להיות בלתי נסבל ופיצי אלי לאי סי! דחוף!

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

אני גם משתתפת בשרשורים האלו וזה באמת מציף.... לדעתי לא כדאי למחוק אחרי כמה ימים, כי אז השרור כבר יעבור דף וזה לא ממש ישנה שומדבר.... לדעתי את ופיצי צריכות להחליט על יום מסוים שבוא יהיה שרשור תמונות... עכשיו לשרשור הזה יהיו חוקים כדי שלא יהיה מוצף... למשל לכל אחד מותר לשים רק 5 תמונות ואם הוא עובר את זה - זה ימחק. ככה יהיה שרשור פעם בשבוע וגם לו יהיו חוקים מסוימים שיעזרו לשמור עליו שלא יציף את הפורום.

niko girl

New member
אני חושבת שעדיף לנו שכל שבוע אחד

מהאנשים פה (עדיף אחראי) יפתח שרשור של תמנוות עם נושאים למשל שבוע אחד תמתחילים עם תמונות של מוסטנגים א כל התמנות שיש לכם אתם שמים בשרשור הזה של המוסטנגים...ואחרי שרואים שאף אחד כבר לא שם תמנות כי לאף אחד אין אז אותו בן אדם כותב כותרת אחרת באותו שרשור למשל של ציורי סוסים אז כל הציורי סוסים שיש לכם אתם שמים שמה....זה ליום אחד או ליומיים איך שתחליטו ואז רק בשבוע הבא עושים עוד פעם אבל אם נושאים אחרים!

תקשיבו

אני לא אומרת שזה 100 אחוז כי אני צריכה לקבל את אישורה של פיצילה! אבל אני חושבת שמהרגע שהשרשור נפתח יש לו 3 ימים להתקיים! ביום השלישי בערב הוא יימחק! כמה שירשורים שיפתחו יצורפו אחד לשני ושכל אחד יעשה לעצמו חדששבון כמה תמונות זה הגיוני לשים ושלא כל אחד ישים 40! זה פשוט לא הגיוני מה שהולך פה!....... עכשיו אני חושבת שאני אמחוק את השרשור ציורים הזה כי זה מוגזם!...... הפורום נתקע בגלל זה וזז לאט ובקושי עולה זה לא בסדר!......

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif לדעתי 5 תמונות לכל אחד. ו....

זה רעיון טוב לעשות נושאים...

ממש לא

אם לכל שירשור יהיה נושא אחד אז יהיו מלא שירשורי תמונות וזה יציף פי שתיים כל שירשורי התמונות שיפתחו בדף אם זה תמונות או ציורים יחוברו אחד לשני! אין מה לעשות........ הפורום נראה על הפנים!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif לא הבנת!! הקטע הוא לעשות

שרשור תמונות אחד בשבוע ולמחוק אחרי שלושה ימים! אבל לכל שרשור יהיה נושא! לא 100 שירשורים בשבוע אלא אחד בשבוע אבל יהיה לו נושא! כמו שצאלה אמרה. והוא ימחק אחרי שלושה ימים!

Shai Felton

New member
מה הקטע?../images/Emo175.gif

לעשות שרשור ואחר כך למחוק אותו? למה לא להגביל את המספר תמונות לכל אחד?????

הקטע הוא

שבמשך 3 ימים כל אחד יכול לשים איזה תמונה שהוא רוצה וכמה תמונות שהוא רוצה ואחרי שלושה ימים השרשור יימחק!

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

הבנתי מה הכוונה אבל אין בזה שום טעם אם במילא את מוחקת את זה. לדעתי את צריכה להגביל את המס' תמונות לכל אחד! זה יהיה שרשור ממוצע ולא גדול מידי, ואז גם לא מתחקי אותו

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gif

אבל שרשור לא יהיה גדול מידי אם תגבילי את המס' תמונות....

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif נו נכון... זה מה שאני אמרתי

צריך להגביל ל-5 בערך לכל אחד... ולדעתי עדיף גם שיהיה נושא. (כמו שצאלה אמרה)

אבל אם נגיד ש

יהיה דף אחד "שרשור תמונות של מוסטאנג" "שירשור ציורים" "תמונות של קפיצות" ץתמןונות של ווסטרן" וכו......... אז יהיו מלא שירשורים קטנים שבכל אחד לכל משתמש מותר לשים 5 תמונות (כמו שאמרץתם!) וזה לחא יהיה הגיוני!

Shai Felton

New member
סתיו!../images/Emo175.gif

תרדי מהנושא של השרשור! תעשי כל שבוע שרשור אחד של תמונות! כל אחד ישרשר שם כמה תמונות שאת תחליטי שמותר.... וזהו! הנושאים סתם מסבכים את זה!

למעלה