התיעצות איתכם!...........

dearanita

New member
משהו לכולם

אולי תפסיקו להיות כל כך כפויי טובה?! סתיו מנסה להשקיע בשביל הפורום הזה ועושה כל כך הרבה מאמצים ובתמורה היא רק מקבלת על הראש סתיו ופיצי הן מנהלות הפורום והן אלו שמקבלות את ההחלטות אז תכבדו אותן הפורום הזה קם בשבילכם כדי שתוכלו לעשות את כל המשחקים וכל השטויות האלה אבל אל תגזימו! תודה

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובגלל זה אני חושבת ששירשור חופשי שתוכלו לשים בו מה שאתם ורצים אבל שיימחק אחרי 3 ימים הוא הפתרון המושלם כדי לא להגביל אותכם ל3 תמונות........... אז יפתח שירשור כל יום ראשון (או יום אחר זה לא כזה משנה!) ושלושה ימים אחרי זה הוא יימחק זה יהיה שירשור תמונות ציורים והכול חופשי כזה תציפו בו תעשו מה שאתם רוצים תעלו מה שאתם רוצים אבל אחרי שלושה ימים הוא יימחק!

RMXXX

New member
יש לי הצעה...

למה שלא תעשו פעם בחודש נגיד שרשור אחד ענק, שיגיע אפילו ל200+ הודעות, שכולם יוכלו לשלוח את הכל עד שכבר לא יהיה להם מה לשלוח, ואז תפתחו לזה גלריה, תעברו את כל התמונות ותמחקו תשרשור...

GrEeNwOmAn

New member
לסתיו ולנועם.../images/Emo179.gif

סתיו- למה מחקת את ההודעה שלי? אם החלטת למחוק את ההודעה אז היית צריכה למחוק גם את של נועם. או מה לבקש מעדי למחוק. זה ממש לא נעים. אבל דוגרי, נועם את השטויות והמשחקים פה, ולצערנו גם אתה משתתף בהם. לא נוח לך, מה זה אשמתנו? זה מה שאנחנו רוצים לעשות ואתה עונה לזה. אז במילים יפות- שתוק! וסתיו אין לי בעיה שתמחקי את זה, אבל גם את ההודעה של נועם בבקשה.

TauraMan

New member
אני די נגד..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

לא נגד הרעיון של סתיו אלא נגד השרשורי תמונות. אני לא יודעת מה איתכם אבל לא מענין אותי לראות תמונות של סתם סוסים מחו"ל שקופצים 60 ס"מ לעומת זאת תמונות של סוסים של אנשים מהפורום אני ישר פותחת ומסתכלת וזה הרבה יותר מענין! לפי דעתי צריך להיות מותר רק לשרשר תמונות של סוסים שאנחנו מכירים. כמובן להוסיף להודעות תמונות יפות זה תמיד נחמד אבל בשרשור גדול ומציף לדעתי זה חסר טעם כי רק עד שהמחשב האיטי שלי פותח תמונה לוקח חצי שעה אז את החצי שעה הזאת אני מעדיפה לחכות כדי לראות סוסים יפים של חברי הפורום.

gal616

New member
לפי דעתי

כל אחד שרוצה לשים תמונה-אז אפשר לצרף את זה להודעה שהוא שולח בנושא מסוים-ולא בהכרח צריך להיות שירשור תמונות..

למעלה