התיעצות לגבי מתכון
לא מזמן העתקתי מתכון שבא לי להכין היום, אבל אין לי תפוזים, מה אפשר להחליף?
בצק גבינה למגוון עוגיות (סליחה שאין לי קרדיט... העתקתי על דף בלי מקור...)
המצרכים בקערה:
חצי כוס שמן קנולה
ביצה שלמה טרופה מעט במזלג
100 גרם גבינה לבנה ללא תוספות טעם מכל סוג
מיץ מחצי תפוז
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
למלית מתוקה להוסיף כף או שתיים אבקת סוכר.
למלית מלוחה קורט מלח
אופן ההכנה:
ללוש לבצק חלק ונעים ולהכניס לשעה למקרר.
לחלק ל-3 כדורים.
לרדד צורת עיגול על משטח מקומח קלות.
למרוח בממרח הרצוי.
לחלק ל-8 חלקים
לגלגל מהצד הרחב לצר. למרוח ביצה ושומשום (לא חובה).
להניח על ניר אפיה ולאפות 20 דקות בחום 175 מעלות.
הבצק צריך להיות בגוון חום בהיר.
לא מזמן העתקתי מתכון שבא לי להכין היום, אבל אין לי תפוזים, מה אפשר להחליף?
בצק גבינה למגוון עוגיות (סליחה שאין לי קרדיט... העתקתי על דף בלי מקור...)
המצרכים בקערה:
חצי כוס שמן קנולה
ביצה שלמה טרופה מעט במזלג
100 גרם גבינה לבנה ללא תוספות טעם מכל סוג
מיץ מחצי תפוז
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
למלית מתוקה להוסיף כף או שתיים אבקת סוכר.
למלית מלוחה קורט מלח
אופן ההכנה:
ללוש לבצק חלק ונעים ולהכניס לשעה למקרר.
לחלק ל-3 כדורים.
לרדד צורת עיגול על משטח מקומח קלות.
למרוח בממרח הרצוי.
לחלק ל-8 חלקים
לגלגל מהצד הרחב לצר. למרוח ביצה ושומשום (לא חובה).
להניח על ניר אפיה ולאפות 20 דקות בחום 175 מעלות.
הבצק צריך להיות בגוון חום בהיר.