התיעצות

אילה272

New member
התיעצות

לפני שבועיים נסעתי בכביש חד סיטרי בין בתים ו בצד שמאל של הכביש יש גן ילדים והרבה הורים חונים בצידי הכביש להוציא את ילדיהם כי אין שם חניה מוסדרת.
באתי לפנות ימינה לכביש חד סיטרי צר.
בצד הדרך בדיוק במקום פנייתי ימינה עמדה מכונית ובה פעוטה ובשניה שהגחתי האבא פתח את דלת המכונית שפונה לכביש ובו באותה שנייה נכנסתי בו- לא יכולתי להבחין בכך לפני- האדם הנ"ל יצר את המפגע וההפרעה בכביש ומה גם שחנה בצד שמאל של הכביש החד סטרי. הוא טוען שהדלת כבר הייתה פתוחה 20 שניות ואני טוענת שהיא הייתה פתוחה אולי שניה או שתיים ומה גם שאסור בתכלית בשום פנים ואופן לפתוח דלת לכיוון הכביש כי עוברות שם הרבה מכוניות.
הנזק: לרכב שלי: המראה נסגרה ויש שריטה עליה ולרכב הנפגש בקצה הדלת פגיעה כשהפח פונה החוצה במקצת.
לא נסעתי מהר, כי אם הייתי נוסעת מהר הדלת הייתה נעקרת ממקומה.
לדעתי שנינו אשמים מכיוון שאני כביכול לא ראיתיו בשנייה שפתח את הדלת
הוא אשם שפתח את הדלת לצד הכביש וזו עברה על תקנה 80 א' : "לא יפתח אדם את דלתו אלא לאחר שנקט כל אמצעי זהירות הדרושים להבטחת שלומם של עוברי אורח ומכוניות.
העברנו פרטים וגם אמרתי לו שהוא לא בסדר שפתח את הדלת הפונה לכביש מבלי לבדוק את הכביש לפני כן בטוענה שרק רצה שיהיה לילדה אוויר ואמרתי לו שבפעם הבאה יפתח בצד הפונה למדרכה. הוא טוען שהאשמה בי ואני טוענת שהאשמה בו כי הוא פתח דלת לכיוון הכביש. הוא טוען שבדיוק שם את העגלה בבגאז'.אין לי ביטוח צד ג' רק חובה, אין לי כסף לעו"ד ולהוצאה כזו כעת. הוא הולך למוסך ביום ו' לראות את הנזק. מה אני עושה. האם הביטוח שלו יכול לשלם לו הנזק?
בא לסיים איתו יפה בלי בתי משפט.

הבולאי

New member
אשית דווחי לחברת הבטוח שלך ושיקבעו את מידת הק

תני להם לסדר את הענינים. שנית חכי חודש אם הוא לא יתבע אותך והבוח שלך יעשה תנועות שליליות-תבעי אותו.
בתביעות קטנות אין צורך בעו'ד. יש טןפס למלא לסעיפיו. 50 ש'ח אגרה ועוד 1% מעל 5000 ש'ח תביעה.

למעלה