התכנית של ה 22-11

Miss RP

New member
../images/Emo44.gifסיפור חברת החשמל

מה אתם חושבים על הכתבה על חברת החשמל? האם עובד חברת החשמל אשם? הממשלה אשמה? יש לכם הצעות לפתרונות לגבי ניתוק חשמל לבתים שנקלעו למשבר כלכלי?

Miss RP

New member
../images/Emo44.gifהתחקיר על גז הצחוק

מה אתם חושבים על הכתבה על גז הצחוק? האם מדובר במחדל? האם ניסיתם פעם לשאוף גז צחוק?

מ1111

New member
הרג הילדה הפלסטינית

צריך לגבות את צה"ל בכל מקרה, ולא לחשוף סיפורים כאלה בטלויזיה, בערוך ישראלי, נכון שהמקרה מזעזע וצה"ל צריך לבדוק מה קרה שם ושהאשם יועמד לדין. חומר כזה לא צריך להגיע לטלויזיה, זה רק יגרום לדעת העולם להיות נגד ישראל. אם הילדה באמת היתה נושאת מטען ומתפוצצת גם אז היתה ביקורת על ההתנהלות של המ"פ, הרי כולם גיבורים בלשפוט מהצד. הפלסטינים רחוקים מלהיות תמימים, אי אפשר להאמין גם בילדים שלהם, גם אם קשה לומר דברים כאלה זו המציאות הם אלה שבוחרים להשתמש גם בילדים נגד ישראל. אני חושבת שכל חייל / קצין שמשרת את המדינה צריך לקבל גיבוי מלא מאזרחיה. בכל אופן כשצפינו אתמול בתכנית כולנו כעסנו מאוד ... אני בעד החרמת התכנית

גיאג

New member
לצערי , יש כאן ערבוב של כמה וכמה

נושאים , שאינם קשורים האחד בשני כלל ועיקר : 1) אין ספק שחייל/ מפקד צריך לדעת שמאחוריו " עומדת מדינה " שנותנת גב , זאת בכדי שיוכל לבצע את משימותיו על הצד הטוב ביותר . 2) סעיף 1 רלוונטי כל עוד לא בוצעו מצד אותו חייל/ מפקד פעולות / פקודות שאינן חוקיות בעליל . 3) צה"ל במשך שנים " כבס את כביסתו המלוכלכת " בבית ולא הוציאה החוצה , אולי זו הסיבה לכל מיני מקרים " חריגים " , הוכח ולא פעם אחת , כי הצבא אינו יכול לפתור את בעיותיו / תקלותיו הוא . 4) הפלסטינים ( שזו בכלל המצאה ישראלית ... כן .. כן... אשכרה שלנו ) לא תמימים , מפוצצים ילדים וימשיכו לעשות כך , זה ההבדל בין מוסלמים פנאטים למערב . אז קצת סדר אה ?

snopy1985

New member
"כולם מסכנים"

אני חושב שהכתבה מתחסדת ולא אובייקטיבית כי אם תנסה להיות אובייקטיבית כבר לא תהיה לכם כתבה. יש תופעה בשנים האחרונות שאנשים מפסיקים לשלם חשבונות ומחכים שמשהו ישלם עבורם או ימחקו להם את החוב. הגברת שהחלה לצעוק מכירה טוב מאוד את הגובה וכנראה לא פעם ראשונה שעומדת בפני ניתוק אך הצצה לתוך הדירה עם התמונות על הקירות ושלל הויטרינות, החשמל שדולק חופשי באמצע היום והסיגריה ביד כנראה לא בדיוק יודעת לנהל תקציב והכי פשוט הרי לא לשלם. עם יד על הלב כמה מבין המבוקרים באותו יום באמת לא יכולים לשלם. פשוט אנשים התרגלו למותרות וידברו בטלפון סלולרי וירוצו לשלם כי שם הניתוק אוטומטי, לעומת זאת חברת החשמל שהיא חברה ממשלתית צריכה לעמוד כעני בפתח ולבקש את התשלום. השאלות של אורלי פדרבוש ממש לא לעינין וכנראה צריכה לשאול אותן בתור עיתונאית חברתית. ברגע שיהיה יותר מספק חשמל אחד כמו בחו"ל ואנשים יבינו שעל מוצר נצרך צריך לשלם הכל ישתנה פתאום כולם יתחילו לשלם.

yaelsh5

New member
מסכימה בהחלט שהכתבה מגמתית../images/Emo122.gif

הגיע הזמן שכל מסכנים במדינת ישראל ילכו לעבוד... נשמע לכם הגיוני שמשפחה עם 7 ילדים הולכת לגור אצל הסבא כי אין להם כסף לשכ"ד? אחוז גדול ממשפחות המצוקה בארץ הן בעלות מספר גדול של ילדים-אל תביאו ילדים אם אין לכם כסף להחזיק אותם, עוד יש להם חוצפה לבכות ולהראת מסכנים!ומי שעובד עוד לוקחים לו מסים גבוהים מהמשכורת כי הוא עובד קשה ונחשב "עשיר"! די לקחת מה"עשירים" תשלחו אותם לעבוד ותשקיעו בחינוך. היחידה בכתבה שבאמת רחמתי עליה היא האם עם הבת שעברה ניתוח,יש לה בת אחת חולה שעובדת והיא בעצמה עובדת

אמממ...../images/Emo29.gif

הרבה מה"מסכנים האלה" רוצים לעבוד ולא מתאפשר להם. המשפחה עם ה-7 ילדים-העסק שלהם נפל.היה להם כסף.עכשיו אין אני לא אכנס איתך לויכוח כי בסך הכל אני מסכימה איתך(לפתוח את הרגלים הן יודעות יפה מאד....) אבל! "היחידה בכתבה שבאמת רחמתי עליה היא האם עם הבת שעברה ניתוח,יש לה בת אחת חולה שעובדת והיא בעצמה עובדת" אין לה כסף?הבת שלה עברה ניתוח?מאיפה יש לה כסף לסיגריות הא?!?! אין לך כסף לשלם חשבונות,את בקושי עובדת,בת שלך עברה ניתוח,בעלך מובטל אבל לסיגריות יש לך כסף??? זה אחד הדברים שהכי מקוממים אותי אנשים שאין להם כסף לקנות אוכל לא קונים סיגריות צר לי. אין לי שום רגש רחמים אליה.זה יישמע חסר רגישות לחלוטין אבל ככה זה!

היה לי קשה לראות את סיפור חברת חשמל

בחברת חשמל כמו כל חברה מונופליסטית יש כל מיני סוגי עובדים ואותו עובד במקרה בעלי מכיר אותו כי הוא עובד בחברת חשמל אך לא קבוע ונורא כאב לו לראות מה שנאמר שם שחברת חשמל לא נותנת לקהילה זה לא נכון לגמרי כי החברה פועלת למען הקהילה אם זה עזרה לבתי חולים תשאלו מי זה בצפון מוטי וגנר ותראו כמה הוא פועל למען זה בין היתר הם תורמים הרבה לקהילה. מי שגר בקריות ובחיפה יכול לראות בעיתון חדשות חיפה והצפון לראות את הפעילות של החברה. וזה שמקטינים להם את החשמל ל 10 אמפר שיגידו תודה כי במקורות הם מונופול למים מי שלא משלם מנתקים את השיבר אז............. תפסיקו ללכלך על חברת חשמל כי הם לא אשמים שהם מונופול ומי שקובע להם מחירים זה הממשלה כי עדיין זה בפיקוחם. הצעות לפתרונות קשה לי להגיד כי המצב של כל המדינה במצב רגיש כי אם מפעל לא משלם לחברת חשמל מה יעשו ינתקו והוא יפסיק לתפקד אז...... מה שנותר לי להגיד חבל שמדברים ככה על חברת חשמל.

Dark Muse

New member
אותי מעניין מה היה קורה

אם ילד בן 14-15 היה מתקרב למוצב עם חגורת נפץ, ונניח והיו יורים בו מהמוצב, כי הוא נכנס לשטח אסור. הילד היה נפצע נגיד ברגלו והיה שוכב שם פצוע, ואותם חיילים שהיו באים לבדוק אותו והיו נוגעים בו, הילד היה מפעיל את החגורה ומתפוצץ. חייל נהרג ועוד שתיים פצועים קשה, וזה המחיר של לא לודא הריגה של מחבלים. אגב, שחייל ארצות הברית ביצע וידוי הריגה, היה רעש גדול. יום למחורת מחבל שהתחזה לגופה הרג חייל אמריקני. יכלו לירות ליד הילדה כדי שתברח, וכאן המ"פ לא כל כך אשם (תלוי בנהלים שנתנו גם לו), אבל שהוא כבר מגיע לגופה, אני לא חושב שזה משנה כל כך. בכל זאת זה עצוב שילדה חפה מפשע נקלעה לשם ושכל זה קרה, אבל יש תחושה שנופלים על המ"פ.

motyka

New member
וידוא (לא וידוי)

רוצים לוודא שאכן האדם הרוג, ולא לקבל ממנו ווידוי שלפני המוות.

גם היה מעניין(לי בכל מקרה....)../images/Emo29.gif

בגדול- הוא הלך למסיבות בת"א ביום שישי בערב ועם מצלמה נסתרת צילם והראה שמחוצ למסיבות יש פשוט אנשים שעומדים עם בלון של הגז הזה ועם בלונים וצעירים פשוט קונים את זה.הוא שאל אותם מה הם מרגישים וכאלה הוא גם הלך למרפאות שינים והסבירו לו את השוני בין הגז במרפאות שינים לגז שמוכרים במסיבות אחר כך הוא התקשר למישו שמוכר בלונים כאלה למסיבות.הוא התחזה למישו שמארגן מסיבה ורוצה לקנות כזה למסיבה שלו.ואז הוא שאל אותו מאיפה הוא משיג את זה אבל הוא לא ענה לו.ואז הוא שאל אותו מה הוא עושה ואז הבחור שמכר לו את הבלון גז שאל את הכתב מה הוא עושה אז הוא אמר לו שהוא עיתונאי אז ההוא אומר לו "אז אכלתי אותה הא?" חחח.והלך. ואז!! הוא התקשר למקום היחיד בארץ שמשווק את הבלוני גז צחוק הזה ואמר שהוא רוצה לקנות ואמר שהוא רופא ותוך שניה הסכימו למכור לו.שאלו אותו מה מספר הרישיון והוא המציא משו(אין לו מושג אפילו כמה ספרות יש במספר רישיון..)ופשוט מכרו לו.ואז אחרי שהוא קנה הוא הלך להתעמת איתם ועם המנכ"ל שלהם. אני נהנתי מהכתבה הזו

OZ MASTER

New member
וואלה

ומה היה השוני באמת בין הגז צחוק שמוכרים במסיבות לבן הגז צחוק שבמרפאות שיניים?

KaZaA

New member
כתבה מגמתית ומסולפת...

כאשר רוצים לחפש סיפורים מתחת לשטיח אז מנסים להרוג את השליח. קודם כל מי שקובע את התעריפים של החשמל הוא חברת חשמל אלה הרשות לשירותים ציבוריים חשמל. אם הצדק החברתי היה כל כך חשוב להם הם היו קובעים תעריף הדרגתי שאומר שמתחת לצריכה מסוימת משלמים סכום מסוים שהיה מתאים לכל הזקנים החולים והנדכאים ואילו העשירים היו משלמים הרבה יותר. מדוע שאנשים קשי יום יצטרכו לשלם עבור כל ההיטלים והמגבלות שמוטלים על חברת החשמל בתחום איכות הסביבה כאשר הסיבה לצריכת החשמל המוגברת היא של העשירונים העליונים? ואם כבר רוצים לחשוף שחיתות - מדוע לא הלכה הכתבת המהוללת לשר האוצר לשאול אותו מדוע חברה ממשלתית נותנת מאתיים מיליון דולר לבניית תחנה פרטים כאשר חברת החשמל הממשלתית צריכה להלוות כספים לבנית תחנות בחו"ל ולשלם ריבית. אבל כמו שמאשימים את חברת החשמל שהם חזקים על חלשים גם הכתבת הזו חזקה על חלשים - היא לא תלך לתקוף את ביבי - היא מעדיפה סיפורים "אנושיים" - מדוע אינה חוזרת לאותה משפחה עם נציגים של בזק, מקורות, העירייה ורשויות המס? אולי להם יהיה הפתרון הנכסף?

בושה לתוכנית

לערוך משפט שדה למ"פ.. ובחד צדדיות כזאת. מי צריך את CNN שמדברת נגד ישראל כשיש את העיתונות הישראלית? גועל נפש מעניין מה היה קורה אם לילדה "התמימה" הזאת היה חומר נפץ בתיק, והיו נהרגים 10 חיילים, כי חשבו שהילדה טעתה בדרך.. המ"פ הזה לא היה מקבל משפט ומשפטי שדה ע"י תוכנית עובדה של אילנה דיין אלא מקבל צל"ש על הצלת חיי חיילים ועירנות זה מוצב שכבר שנים יש בו פעילות וחילופי ירי 24 שעות ביממה, ילדה רצה לכיוון המוצב פתאום עם תיק תעשו לי טובה, ממתי אתם מאמינים לבלופים של הפלשתינאים, לא קלטתם כבר שהם שולחים גם ילדים בני 15 להתפוצץ? ילדה שרצה לכיוון מוצב זה חשוד לגמרי וכל הכבוד על העירנות. אף אחד לא מבטיח כי היא באמת רצה כי היא התבלבלה, יותר הגיוני שמישהו שלח אותה לשלם לבדוק את העירנות של החיילים. החלק האחרון של וידוי הריגה עם 10 כדורים זה משהו נפרד, וזה באמת מוגזם.. אבל לפתוח את הנושא הזה לדיון בציבור לשפוט את המ"פ הזה ולצלוב אותו עוד בישראל זאת בושה

למעלה