התכנית של ה 22-11

הצד השני מאוד הומני

שהוא רוצה לפוצץ אזרחים וחיילים אז שחיילים עירניים אז הם רוצחים אה הא..

hospital_food

New member
כן! בושה!!

למה נותנים לנו לראות את האמת?! אני רוצה לחיות ברומנטיזציה שצהל הוא צבא טוב לב והומני שלא רוצח ילדות קטנות.

את האמת?

מאיפה אתה בטוח שהיא כל כך אמת שכל מה שמוצג הוא חד צדדי בתור עיתונאים צריך לדעת להיות אובייקטיבים מה שלא בדיוק קרה פה

gimel11

New member
לוחם

לכבוד אילנה דיין התוכנית שלך על המ"פ שהרג את הילדה בת 13 עברה כל פופופרציה מה הוא עשה בסך הכול עשה את תפיקידו הילדה נכנסה לתוך שטח האב"מ 100 לפני המוצב מה את רוצה שנשאיר לה ללכת עד למוצב ושתתיפוצץ שם יומיים אחר כך היגעו 2 מחבלים עם קלאצ'ם ומטען 120 קילו על אותו נתיב של הילדה אולי את רוצה שגם אותם לא נהרוג ושבוע לאחר מכן היגע ילדה אחרת לגדר שליד רפיח ים עם תיק עם מטען ומ"פ לא הרג אותה בשיחות עם המ"פ הוא אמר שהוא לא הרג אותה כי הוא מפחד על דרגות שלו זה מה שאת עשית עם תוכנית המגעילה שלך לקחת משהו שאת לא יודעת מהו ושדרת למ"פ של פולגת המסייעת של גדוד שקד אני רוצה לומר כל הכבוד על זה שמנעת פיגוע מבחינתי אתה זכאי ולאילנה דיין לא כל דבר שיש את צריכה לשדר

superbobo

New member
עובדה - התוכנית הכי זולה שיש !!!

במקום להתעסק בדברים יותר מעניינים ויותר עוזרים לחברה הישראלית ולכל האזרחים...... תראו באיזה זבל מתעסקת דיין ..... בושה !!!

נעמן5

New member
חברת חשמל כתבה מתחסדת

הכתבה מתחסדת מי שאין לו שיצרוך פחות חשמל אחרת הביות של הרשויות המקומיות תעבור לחרת חשמל

lmatan1

New member
יותר חשמל פחות עמל לעג לרש.../images/Emo4.gif

האמרה המפורסמת דומה לאמרה ש. טוב למות בעד ארצנו . בחודשיים האחרונים מחיר החשמל עלה משמעותית ביחס ליתר התשלומים שהשלטון גובה מהציבור התמים השאלה היא האם לא הגיע הזמן לרסן את החברה הבזבזנית על חשבון האזרחים האם זו מדינת חוק או מדינת חוקן האם בנוסף להרעבת הילדים שלנו ווידוי הריגה של הקשישים שלנו שחיים על קיצבת מוות בטוח ובנוסף בחורים בני 18 נשלחים למות בחזית הטרור . האם לא הגיע הזמן להוקיע את השלטון שמגלה אוזלת יד כמעט בכל התחומים חוץ מקביעת המשכורות והקידום של עצמם ואני שואל עד מתי רשעים יעלוזו בושה למדינה שככה מתיחסת לאזרחיה. אם המדיניות היא להצטרף לכפר הגלובלי אז יש לומר לאזרחים את האמת המרה בפרצוף שפועל סיני או תאילנדי שמרוויח 5 דולר ליום הוא זה שעדיף על כל אזרח שרוצה לחיות בכבוד במדינה שעושקת את בניה . מה החוכמה להשתמש החשמל כאשר רואים את החשבון נעשה חושך בעינים . לא הכיבוש הוא שמשחית השלטון הוא זה שמושחת ומשחית ובאוזלת היד שלו הוא מקריב את האזרחים מסמם אותם ומחשיך את חייהם .אז אולי אפשר להגיע למסקנה ש טוב למות אבל לא בארצנו.

הפלשתינים אשמים במות הילדה!

מסתבר מתחקירה של הוד מוסריותה אילנה דיין שנאלצה לחשוף עוד מספר פרטים כדי לאזן את כתבתה, שהילדה נשלחה כמו ילדים פלשתינים תמימים וזכים לפניה כדי להיות פתיון לבדיקת עירנות חיילי צה"ל במוצב, גדר וכדומה. וזו הסיבה ואין בילתה לכך שהילדה נמצאה במרחק ק"מ רבים מבית ספרה, עם כפייה לראשה! וצעדה קוממיות בדרך לשום מקום מבחינתה. אלו ששולחים ילדים עטופים ככפייה גדי להסוות את עובדת היותם ילדים, לסיטואציה בה הם עלולים לשלם בחייהם הם האחראיים בראש ובראשונה למותם! אבל הנסיכה דיילנה כרגיל מטה את כתבותיה לעמדותיה הפוליטיות. ומשום כך הפרטים הללו נשמטו בכתבה המקורית. ברגע שהילדה זוהתה הועברה הודעה חד משמעית ומספר םעמים בקשר לחדול אש, וזה צה"ל רבותי! יש לבדוק האם ההודעה הגיע לכל העמדות לפני שחורצים דעה בנידון. לגבי הקצין, העסק מסריח אבל עדין נמצא בחקירה נחכה לתוצאותיה. אגב, אני בספק רב אם קצין יהודי היה נוהג כך, בספק גדול מאוד! אבל הנ"ל שרת בצה"ל ולכן אי אפשר למנוע את הכתם שמעשהו מכתים אותו.

Pilon

New member
הרג הילדה הפלסטינית..שוב

הנה כמה אנקדוטות מתוך מכתב ששלחתי למערכת עובדה. מיותר ( כמעט) לציין שמעולם לא קיבלתי תשובה או התייחסות כלשהי. " מזמן לא צפיתי בכתבה שהצליחה לעורר בי כעס כה רב, כמו בכתבה האחרונה של עובדה. כתבה שהיו בה הכל... חוץ מעובדות. איני יודע מהיכן הושגו הצילומים ממוצב גירית, אך כחייל מילואים המכיר את הגיזרה ואת המוצב היטב, אני יכול לציין בצער שאין שום קשר בין הצילומים לתקרית הרג הילדה. לראייה - תחילת התקרית בשעות הבוקר. הצילומים מהתצפית מראים שימוש במכשיר ראיית לילה ! נראה בבירור שאנשי התצפית מנהלים נוהל סריקה שיגרתי ואינם מתמקדים כלל בארוע ! לידעתכם, שימוש במכשיר זה במרחק שבו התנהל הארוע היה נראה היטב על כל פרטיו גם בשעת בוקר מוקדמת. "עובדה " נוספת- לאורך כל הכתבה טורחת אילנה דיין לציין שהילדה הייתה בדרכה לבית הספר.לסיפור כזה אני יכול רק לקרוא בשם קשקוש מוחלט. בית הספר מרוחק לפחות כשניים וחצי ק"מ ממוצב גירית. בתי התושבים הקרובים ביותר למוצב נמצאים במרחק העולה על 500 מטר. אין צורך לשום אזרח הרוצה להגיע לבית הספר וסביבותיו לעבור בקירבת המוצב כלל. לידיעתכם, מוצב גירית אינו חוצץ בשום נקודה בין חלקי העיר רפיח. מיקום המוצב נועד לחצוץ בין רפיח לבין ציר פילדלפי וגבול מיצרים. ולמרות הכל...הנה עוד "עובדה" - הצילום מראה לוחם באחת העמדות היורה במא"ג. שוב אין קשר בין הצילום לתקרית. הירי המצולם מתרחש לכיוון הפוך מכיוון התקרית ! הערה: זו הטעות היחידה בה הודתה מערכת עובדה. עריכה מגמתית - מן הכתבה לא ניתן להבין באיזה שלב הסתבר שמדובר בילדה ( ע"פ הקלטת מערכת הקשר ), אלא אם עלינו לקבל את דברי הגברת דיין כעובדה שאין עליה עוררין. לא ניתן דגש על כמות האתרעות וסוגן. הארוע הוצג כיוצא מהקשרו ללא הסתמכות על שימוש שנעשה בעבר בילדים ע"י אירגוני הטרור. לא ניתן דגש לגבי האתרעה הממוקדת על תקיפת המוצב. במקום זאת הראתם צילום של חיילים חוגגים לאחר התקרית. האמנם לאחר התקרית ?! החיילים הרי טענו שאין כלל קשר וכי הצילומים נערכו שבועיים לפני התקרית ! האם נושא זה נבדק או שעלינו לקבל את הצילום כ "עובדה" ? בחרתם עוד להראות חייל שנראה כאילו היה תחת השפעה נרקוטית. כאילו חייל זה מייצג את כל לוחמי גדוד שקד ( או שמה רציתם להראות עוד פן של " איך הכיבוש משחית "?! ) האם מערכת עובדה חשבה לתשאל את משפחת הילדה? אולי היה מסתבר לאחר תחקיר מעמיק ואמיתי שאכן לילדה לא היה מה לחפש באזור ? אולי גם היה מסתבר שהמשפחה קיבלה כסף עבור שיתוף פעולה עם אירגון טרור? אלה ספוקולציות כמובן, אך תוכנית וכתבת שחיפוש האמת הפכו לצהובון עלוב אינן עדיפים בעיני. בעבר נהגתי לצפות בתוכנית בעיניין רב ומתוך כבוד רב לאילנה דיין כעיתונאית מהשורה הראשונה. צר לי , אך לא עוד ! ניר

אני מציע למערכת עובדה

לערוך תוכנית חשיפנ על הפישולים השערוריתיים והמגמתיים של הנסיכה דיילנה והמערכת שמאחוריה! זו תהיה תוכנית מעניינת ביותר, והצדק יושב על כנו.

למעלה