טוב,אז ככה:
מלגות-אני מבין שאתה מדבר על תואר שלישי. מה שתופס כרגע הוא זה: http://www.ch.biu.ac.il/php/general/prog_info.php?stud_info_id=3&l_id=info_bar כאשר להבנתי רוב הדוקטורנטים מלגאי נשיא. ת"א: יש מספר תיאורטיקנים וחלקם אפילו עובדים בנושאים מאד חמים בכימיה יישומית, בייחוד ננוכימיה ואלקטרוניקה מולקולרית. אבל הגישה היא יסודית מאד, זאת אומרת לא "בוא נכניס פרמטרים לתוכנה מסחרית ושלום על ישראל". זה יותר בכיוון של הבנה מעמיקה של נוסחאות, טיפול בהן וכן תכנות על פי רוב. אין בזה רע, אני בעצמי מכוון לכיוון כזה (ממספר סיבות) , אבל אנשים רבים לא מוכנים לעבודה שכזו כמובן. טכניון:שוב,כמו שכבר כתבתי בהודעה ההיא יש את אפלויג (כימיה של אורגנוסיליקון בעיקר-ניסויים מעבדתיים + חישוביים. איזה פרוייקטים בדיוק פנויים לו כרגע אני ממש לא יודע אבל אתה מוזמן לפנות אליו אם רלוונטי) וסטנגר (גם ניסויים וחישובים, אבל בנושא של ארומטיות והבנתה). מעבר אליהם כאמור יש אולי עוד1-2 שעוסקים בדברים דומים לאלה שבאת"א כאמור, קרי משהו יישומי סופו של דבר אבל בגישה תיאורטית "כבדה". מעבר למנחה שלי בבר אילן(אני לא עושה לו פרסומת מחד, מנגד אם תהיה מעוניין יהיו לי המון דברים טובים להגיד עליו), חשבת אולי גם על שורקי וצחייק באוני' העברית? הם עוסקים בקטליזה אנזימטית בעיקר-יישומים כהגדרתינו וגם פיתוחים תיאורטיים יותר (שוב, מה בדיוק יש להם כרגע זה משהו שרק הם יודעים).