התלבטות- אנגלית

אייני

New member
כן, אנגלית זה מקצוע דיי קשה...

כי זה דיי ללמוד שפה חדשה. הבעיה היא פשוט שזאת שפה שאתה חייב לדעת אם אתה רוצה להיות באוניברסיטה ולהצליח וזה... ובשביל זה - רמה של ארבע יחידות לא מספיקה כלכך... בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

liorhikri1991

New member
תודה...

אבל ב5 לא ילך לי אז אני אשפר יותר מאוחר,לא כרגע שאני מעדיף להשקיע במקצועות אחרים

לא כזה נורא..

אני הייתי גבולית ב-5 ירדתי ל-4 יחידות.. סיימתי עם 92 סופי ובפסיכו עברתי את ה-34% שזה אומר שהאנגלית שלי הספיקה.. ועוד היא השתפרה מאז.. (עשיתי פסיכו לפני שנה..)

אייני

New member
תראי, כתבתי "כמעט"

ובעיקרון, ממה שהתרשמתי ממך, יכולת לעשות 5 יחידות אם רק היה לך קצת יותר תחת
ככה שזה דיי תכלס מה שכתבתי למעלה, מי שעשה פסיכו' בהצלחה יכול לעשות חמש יחידות באנגלית...

לא יודעת..

כמו שאמרתי הייתי מאוד גבולית.. הייתי על 60 בערך.. ככה שאם הייתי ב-5 לא הייתי מקבלת בונוס.. בקיצור אני לא חושבת שאני מתאימה ל-5 יחידות.. אולי אחרי שאני אשפר עוד קצת.. בכל מקרה אם זה 4 שהם די טובים אז כן.. אבל יש למשל 4 עם נטיה ל-3 הם באמת יהיה להם בעייתי פסיכו'..

sexytomato

New member
הבהרה בהנוגע לפסיכו':

אם אתה מצליח עד 34% מהפרק של האנגלית- אתה לא מתקבל לאונ'. (לא סגורה על המספר) בין 34% ל84%- מתקבל וצריך לקחת קורסים. מעל 84%- פטור מאנגלית באונ'.

לדעתי, תישארי ב5.

אם את כרגע ב5, סימן שחושבים שיש לך יכולות. בלאו הכי השאלון הראשון שתצטרכי לעשות הוא E, ואת E תצטרכי לעשות גם ב4 יח"ל. תנסי,תהיי בקבוצה ותתרגלי אותו הרבה, ומקסימום-לא הפסדת כלום, רק נפטרת מהשאלון הכי קשה שלך. אח"כ להשלים את C וD לא יהיה לך בעיה. בD-כי את בטח תתרגלי רייטינג של F וG, ובC, כי כולם מצליחים אותו
תזכרי שכל עוד את ב5 יח"ל יש לך בונוס של 25 נקודות. אז גם אם את מקבלת 80 ב5, הסופי שלך יהיה 105, וגם-אוניברסטאות יעדיפו את זה על פני 90 ב4.. בקיצור תנסי. אין לך מה להפסיד.. תעשי כמה אנסינים, אם את במגמת עליה-יופי. אם את רואה שזה באמת קשה לך, תרדי ל4, את לא תפסידי מזה כלום.. בהצלחה, וספרי לנו מה עשית בסוף

אבל ההפרש לא משנה.

כי עדיף 105 ב5 יח"ל מאשר 110 ב4 יח"ל, יש מקצועות באונ' שפשוט זו הדרישה שלהם.

just PolPoll

New member
../images/Emo207.gifחוברות תירגול באנגלית!

נכון שיש את החוברות האלה עם הרבה אנסינים שהמורים מצלמים משם אנסינים ומביאים אותם כמבחנים. אז רציתי לשאול אם גם תלמידים יכולים לקנות אותם או שזה נמכר רק למורים?! ואם כן אז על איזה חוברות אתם ממליצים?

liorhikri1991

New member
המורים מצלמים ממיקודים בעיקר...

ויש הרבה חוברות כמו של אריק כהן עם אנסינים וכאלה,זה לפי מודלים,תבקשי את של G וF

Edelweiss

New member
יש חוברות אנסינים מצויינות של אריק כהן

הן נקראות, אאל"ט, Module E/F/G Practice Papers More Module E/F/G Practice Papers ויש עוד כל מיני לתירגולים נספים... אני יודעת שיש להם חנות גדולה ברעננה, אפשר להתקשר ולשאול אותם מה האופציות.

JumpInTheFire

New member
../images/Emo41.gif רוב תודות לכולם

אני עדיין לא סגורה על מה אעשה לצערי
אתייעץ שוב עם המורה ואחליט מה יהיה

למעלה