התלבטות אצל מי הכי טוב לעשות סקירה

דודולי

New member
ד"ר רוזן

אנחנו עשינו את שתי הסקירות ואת השקיפות העורפית אצל ד"ר רוזן. הוא עובד במרכז גירון ברעננה ובעוד מקום (לא זוכרת איפה). הוא מאד מקצועי, יסודי והציוד שלו חדיש. והכי מגניב- בניגוד למה ששמעתי עליו לפני (אמרו שהוא לא מאד תקשורתי...) הוא היה חביב להפליא בכל הבדיקות, מאד קשוב להתלהבות שלנו ולרצון לראות את העוברית שלנו מכל הזוויות וכל הבדיקות היו חוויה נפלאה. המחירים שלו אינם מהזולים, אבל הוא עובד עם הביטוחים המשלימים (של הכללית ואני לא יודעת איזה עוד) וכ"חבילה" שלושת הבדיקות, לא יצאו כ"כ יקרות בסה"כ. שיהיה בהצלחה בחיפוש והכי חשוב- שהבדיקות יראו את התוצאות המיוחלות!

shine on 35

New member
תגידו, מה קורה בטווח המחירים הבינונ

אוקיי, סיכמנו שתדמור הכי זול, צלאל נשמע לי בין היקרים מה קורה באמצע? איפה אפשר ללכת לרופא מצויין מקצועי ובטווח מחירים שפוי?

gallish

New member
אני רוצה להבין משהו...

ואולי אני תמימה מדי... אז תאירו את עיני
אותו הרופא עושה סקירה שונה אם זה דרך הקופה או באופן פרטי
מה בדיוק ההבדל
ואם אני רוצה לעשות סקירה מאוחרת דרך הקופה, אז זה אומר שהיא לא תהיה מספיק מקיפה ויסודית
האם יש דרך לעשות בדיקה מקיפה ויסודית דרך הקופה ולא רק באופן פרטי

הסקירה דרך הקופה היא פחות מקיפה

לדעתי כדאי לעשות סקירה אחת ראשונה באופן פרטי- זו תיהיה סקירה מורחבת. הסקירה דרך הקופה, קצרה, בסיסית מאוד ולא רחבה (בדק אצלי רק אברים עיקריים). לא הייתי ישנה בשקט רק אחרי סקירה מאוחרת בלי הראשונה.. אבל זאת דעתי
יש רופאים שעובדים גם פרטי וגם עם הקופה, אבל לדעתי רוב הטובים עובדים רק פרטי..

מתחילה11

New member
מנצלש"ת, סקירה מוקדמת- פליז עזרה

מתי מומלץ לעשות? כרגע אני בשבוע 10 ולפי הדיבורים פה על תורים התחלתי להילחץ כבר...

תשובה

סקירה מוקדמת מומלץ לעשות בין שבועות 14 ל-16 (ויש האומרים 17). אצל הרופאים ה"מבוקשים" יש מצוקת תורים. כדאי לך כבר לצלצל ולקבוע תור. בהצלחה!

aditavi

New member
ממליצה בחום על ד"ר אוסלנדר

מנהל המחלקה בבי"ח כרמל ועל ד"ר ברדיצ'ב !!!! שניהם ידועים כרופאים מעולים ומקצועיים ונחמדים מאוד!!!! לפרטים נוספים שילחו אליי מסר.

פרופ' טפר בהרצליה 1800 ש"ח

הוא יסודי ורציני! הייתי אצלו גם בהריון הקודם וגם בנוכחי.

marmar1

New member
דר זוהב,מומלץ בחום!!

נסענו מר"ג עד לאשקלון רק על מנת לקבל את היחס הכי מקצועי ואישי שקיבלנו אי פעם, הוא מנהל מחלקה בבי"ח ברזילי, הפגישה איתו ערכה יותר משעה!!! והוא גם מקבל בשעות נוחות מאוד (גם בשעות הערב המאוחרות) , הגעתי אליו דרך המלצות של 3 חברות מהמרכז דווקא, ואני מודה להן על כך. מומלץ בחום

MIKIIE

New member
תודה ושתי שאלות:

1. לא קשור לדבר האם הרופא ערבי??(עפ"י שמו). 2. מחיר לסקירה? סקירות? 3. במה נמדדת המקצועיות שלו והאם זוהי הלידה הראשונה שלך? (שלי הרביעית)?

לא ממליצה בכלל

אני מאיזור אשקלון, בהיריון הראשון שלי (לפני 8 שנים) עשיתי סקירה מורחבת אצל פרופסור מייזנר שאמר לי שעובר יש הרחבת אגני כליה מעבר לנורמה (מה שבעתיד הצריך ניתוח והיום תודה לאל הכל בסדר)כשבועיים לאחר מכן ביצעתי שוב סקירה (דרך הקופה) אצל דר' זוהב שאמר לנו שהכל תקין והכל בסדר ולאחר שהארתי את תשומת לבו לבעיה הוא שאל מאיפה אני יודעת ושאמרתי שכבר הייתי אצל פרופסור מייזנר הוא קצת נחרד וביקש שוב לראות ולפטע ראה מידות יותר גדולות ממה שנתן לי מייזנר (מה שקודם לא ראה לבד) ואכן פרופסור מייזנר אמנם יקר (2000 ש"ח לסקירה מוקדמת) אבל שווה כל אגורה שהוא מקבל והוא הציל לי את הילד שכן נאמר לי שללא האבחון שלו בזמן ההריון לא היה אפשר לעלות על הבעיה (כיוון שאין לה סימנים מקדימים ) מה שגורם לילד בסביבות גיל 12 להגיע לאי ספיקת כליות ולהתחברות לדיאליזה כל החיים. אז הוא שווה באמת.

הוא בהחלט בליגה שלו

שוב, את יכולה לבדוק ברשת את המאמרים שבהם היה שותף פרופ' צלאל. השם שלו מופיע על הרבה מאד מאמרים וזה מאד מעיד על הרזורמה שלו. בנוסף גם הקולגות של צלאל מאד מפרגנים לו ואומרים שהוא בהחלט אחד הסוקרים האיכותיים ביותר בארץ, מחמירים וקפדניים מאד במלאכתם.

לפחות

ולטעמי האישי, יש כמה פרמטרים שהוא טוב בהם יותר, שניהם בהחלט הליגה הבכירה בעולם (כן, לא רק בארץ, בעולם)

תיקי א

New member
אפרופו מייזנר, רק בשביל הקוריוז

היה לא מזמן בבלינסון מקרה של אישה שילדה רביעיה. הרופא סקירות שלה היה מייזנר... באמת שזה רק לשם הקוריוז, אני מחזיקה ממנו מאוד ועשיתי אצלו שתי סקירות ומי שפיר. אבל טעויות יש אצל כולם !!!

תיקי א

New member
../images/Emo163.gif ושכחתי את הקטע...

היא באה ללידה שבה ציפו לשלישיה ואופס נולדו ארבעה...

למעלה