את לא יודעת כמה אני מבינה אותך..
גפ אני העלתי את הבעיה שלי פה...יש לי בעיה רצינית גם געוגועים הביתה...ועד בעיקר שזה בנושא השואה... תמיד שיש משהו על השואה בטלויזיה או במקומות אחרים בהם לומדים על השואה תמיד אני צריכה מישהו מהמשפחה הקרובה שלי שיהיה איתי (אבאמא, אחותי..) שהעלתי את הבעיה שלי פה בפורום אמרו לי דבר כזה...עם אין לך משהו ממש ממש רציני שבגללו את חייבת לבטל את המסע תצאי אליו...זה חשוב לעבור אותו וזה עוזר לבגרות וכו'... אני לקחתי את הדברים ברצינות ואמרתי לעצמי שלא משנה מה געגועים וכו' אני אצא למסע הזה...אני מפחדת ממנו פחד מוות ממש
והמסע שלי הרבה יותר קרוב משלך...הוא בסוכות השנה...למרות שהחלטתי לצאת היו איזה כמה רגעים שרציתי להתקשר לאחראי של המשלחת מביצפר ולהגיד לו שאני לא יוצאת...אבל בסוף לא עשיתי את זה... מה שאני רוצה להגיד לך זה שבאמת לא שווה לוותר על המסע הזה...קודם כל כי לא תהיה לך הזדמנות אחרת לעבור אותו... דבר שני כי צריך להתגבר על הגעגועים למשפחה (מה נעשה בצבא
) וחוץ מזה שהם בבית תומכים בנו... ודבר שלישי ואחרון..אני חושבת שזה יעזור מאוד לבגרות שלי לפחות... מקווה שעזרתי לך קצת
אההה...ועוד משהו שהציעו לי פה זה לקחת יומן או משהו כזה ולכתוב בו את מה שאני מרגישה...זה פורק את הכל...או שאם נוח לך יותר לדבר עם מישהו שקרוב אלייך/חברה/חבר. מצטערת שיצא ארוך