התלבטות ותמונות ופירסומים בפייסבוק

NirTheEarth

New member
התלבטות ותמונות ופירסומים בפייסבוק

אנחנו ביחד כבר קרוב לשנתיים, בתחילת הקשר היתה אי הבנה, טעות או יותר נכון חוסר התחשבות ורגישות מהצד שלי בנוגע לתמונות עם האקסית בפייסבוק שהתעצלתי להוריד והיא טענה שמפריעות לה כיוון שאלו התמונות היחידות שהופיעו לי .. לא ייחסתי לזה את החשיבות כי בסך הכל מדובר בעבר שלי ותמונות חסרות משמעות ומדובר היה בקשר ארוך ולכן הצטברו התמונות (יש לומר שאת האישיות הורדתי וחסמתי מזמן)הסיפור עם הנידנוד מצידה ארך כמה חודשים עד שכעבור חצי שנה התפוצץ בריב גדול שאני מזלזל ברגשות שלה ונתתי לה את הסיסמא שלי והיא מחקה את התמונות בעצמה ומאז סירבה לבוא אליי בטענה שלא מגיע לי וכל דבר מזכיר לה את האקסית (קצת מוגזם) וסירבה לפרסם בפייסבוק שהיא בקשר איתי. מעבר לעובדה שכבר לא הגיע אליי הביתה (עד היום)כל זה היה לפני שנה וחצי ומאז עברו הרבה מים בנהר והקשר התעצם והתחזק והדברים הללו נשכחו אך היא עדיין מסרבת לפרסם את הקשר איתי בפומבי מאותם ימים, והיא בחורה שמאוד אוהבת תמונות וכל התעסוקה הזו בפייסבוק .. בשלב מסויים זה הציק לי לראות שהיא מציגה עצמה כרווקה ואני לא קיים אז מחקתי את הפרופיל שלי בתקווה שתמחק את שלה ולא נתעסק בזה יותר כי לדעתי זה רק הורס זוגיות.. אבל היא לא רוצה ואומרת שהיא אוהבת את זה ואין דבר כזה הורס זוגיות אלא התנהגות חסר התחשבות מצידי ואני תוהה אם זה נורמלי שאנחנו כבר כל כך הרבה זמן ביחד ואפילו עברתי לגור אצלה לפני שנה והכל נישכח אבל העקשנות והטינה נשארה. אולי היא מחפשת להכיר גבר חדש ? מתביישת בי? אני מוצא את עצמי כועס וחושד.

דיברת איתה על זה?

לשמור בבטן יכול לגדל מפלצות. פשוט תגיד לה את מה שמפריע לך.

NirTheEarth

New member
הסברתי

אבל היא אמרה שמאז מה שקרה היא לא מוכנה ושזה לא מהותי (כאילו להחזיר באותו מטבע של חוסר רגישות) ועוד בהתחלה היה כתוב לה בסטטוס שהיא רווקה שכנעתי אותה למחוק שלא יהיה סטטוס כזה אני לא יודעת אם שווה לעשות מכך עניין אני שואל את עצמי האם זה נורמלי והאם כדאי לי להניח לזה זה לא מפריע ברמה שאהפוך שולחנות אבל מרגיש לא נורמלי כל כך. באיזה מקום גם הפסקתי להתעסק בזה ולכן מחקתי את החשבון שלי כשראיתי שהיא עקשנית אבל עבר כבר המון זמן והתרגלנו וכשאני מדבר על זה היא לא מתכוונת לשנות ועליי להשלים

NirTheEarth

New member
למה בצדק?

אני דואג לה ואוהב ואפילו הייתי מוכן לכל התנאים האלה

התווכחת עם בחורה וקיבלת את המציאות שלה בחייך.

קודם כל שאי אפשר לריב איתן. או שהיא צודקת, או שהיא תמרר אותך על נסיונך. כן היא החזירה לך באותה מטבע שלא היה אכפתלך כשהיית בצד השני. ואתה יודע שבחורה ברשת תמיד יהיו כאלו שיתחילו איתה. בלי קשר לקשר שלכם, יש כאן עניין של ריב-טינה ואהבה יחדיו. והיא מנסה לחנך אותך ולא לקבל אותך ולהכיל. אני הייתי חותך רק על זה, כי היא לא מנסה לפתור ולהחליק. גם כמותית קשר שרק התחיל והיא כבר נותנת לך בראש ברצף חצי שנה עד שהיא מקבלת את רצונה, היית צריך להיות חכם יותר. עכשיו שנה וחצי שהיא מתעוררת עם חיוך מסופק של נקמה ואדישות למצבה ברשת ולרצונך לפתור זאת סופית? שתתבגר לבד, בבית עם הצנצנות שלה...

אבל אתה חייב להודות שזה די מחוכם שהיא הכניסה אותך לנעלי השפיצים שלה כשסירבת לראות איך זה בשבילה. ועכשיו אתה גורר את התיק שלה והיא קלילה. נקמנית ומדיפה ריח מהתנהלות מסריחה. אל תריב כמוה, אל תנקום, אל תצעק. אל תשים אולטימטום. תצא לדרך חדשה עם מישהי שמוכנה לקשר רציני בעולמנו ולא תפוסה רגשית עם הצומי שהיא מקבלת ברשת. פשוט שחרר, כבר נדבקת ממנה בכעס ולהתפס בקטנות עד שזה מטריף אותך ולא יוצא לך מהסדר יום..שחרר ממנה
ואם היא לא תחזור תדע שגם מבחינתה אתה היית ממש בקטנה...גם אם שנתיים..

NirTheEarth

New member
זה בכלל לא מוביל לכיוון של פרידה

אני יודע שהיא מאוד אוהבת אותי וגם במשך הזמן שעבר היא לא העלתה דבר בנוגע לריבים שהיו בהתחלה כאילו זו היתה הדרך שלה להשלים עם מה שלא אהבה בי בהתחלה כפי שרשמתי זה לא הורס את חיי ובעניין ההורים היא לא אומרת שזה בגלל דברים שהיו אלא מהריב ההוא נוצר הרגל שהתגלגל השאלה איך משנים את הדברים האלה כשבן אדם כבר מתרגל , אני יודע שעשיתי טעות איתה גם בתחילת הקשר ניסיתי להעלות את ביטחונה ולספר שאמא שלי לא אהבה את הקודמת אבל במקום שזה ישפר לה היא החליטה לא להתמודד כלל..אני מודה שקצת הרתעתי אותה

רואה 6 6

New member
כשאתה חסר התחשבות אז אתה חסר התחשבות

וכשאתה לא חסר התחשבות אז גם אז אתה חסר התחשבות ומי שדורש באופן קבוע התחשבות ולא מתחשב בעצמו,שיישאר לבד.
יש לי הרגשה שהיא מחפשת בכוח על מה להתלונן.
היא אדם נוקם ונוטר. אני לא ממליצה להתחבר עם כאלה.

Shamy

New member
תגובה

1. אני מסכימה איתך ואומרת שפייסבוק זה צרות - אולם אם הייתי יוצאת עם מישהו והוא היה אומר לי קחי סיסמה ושם משתמש ותמחקי בעצמך את התמונות,בתור בן אדם מעט קריזיונר אני חושבת שזה היה מבחינתי כ"כ מעליב ולא מכבד שכנראה הוא היה נשאר עם התמונות והזכרונות של האקסית בלבד כך שתגיד תודה שהיא הייתה מוכנה יחסית להחליק את זה.
אגב בנוגע לפרופיל השארתי אותו ,אבל הוא לא פעיל מהסיבה שלא יגידו שאין לי פייסבוק...בעיניי החיים יפים יותר בלי רשתות חברתיות אבל זה כבר פרשנות אישית וזה לא הדיון
2.אני חושבת שהיא השאירה את הפרופיל שלה כרווקה לא כי היא מחפשת מישהו אחר אלא יותר כי זה עניין של פרנציפ,התעקשת להראות "אכפתיות" בדרך שלדעתי היא לא במיוחד מתחשבת אז היא מחזירה לך על זה כך. אני במקומך הייתי טורחת להתנצל באמת ובתמים על הצורה שבה הוצאת את התמונות של האקסית מחייך (לפחות מהפייסבוק)
3.עצם העובדה שאתה כועס וחושד על המעשה, אני חושבת שהיא הצליחה להעביר את הנקודה שלה בצורה שתבין בדיוק מה היא הרגישה כשהיא ביקשה שתוריד את התמונות והתעצלת ...היא הרגישה כועסת וחושדת,הסיבה - אני מנחשת אני לא מכירה אותה,אבל הניחוש הפרוע שלי אומר : "למה הוא לא מוריד את התמונות,אם זה חשוב לי ויגרום לי להרגיש בטוחה יותר בקשר?מה הוא מכסה? האם הוא מסתיר משהו?..."
4.היות והיא אינה מוחקתאת הפרופיל סימן שאינה רוצה בכך וזה בסדר ועליך לכבד שזה מה שהיא רוצה.אם לא תאמין בה אין באמת בסיס לזוגיות.
5.אחרון חביב, הייתה לי חברה שיצאה עם החבר שלה 8 שנים! עד שהם התחתנו ועד שהם התחתנו הם מעולם לא כתבו שהם היו ביחד,כל אחד רשם שהוא רווק ולא היה תמונות שלהם ביחד בכלל בפיסבוק,למעשה מעולם לא ראיתי תמונות שלהם ביחד אלא רק מהחתונה ואילך והם גרו רק חצי שנה ביחד לפני שהם התחתנו כי הם לא היו מוכנים לגור ביחד לפני.אז...כן הכל בסדר אל תדאג

NirTheEarth

New member
היא חושבת בדיוק כמוך

היא באמת היתה שואלת כל הזמן אם זה נגמר סופית ולוחצת לשמוע איך זה נגמר.. אני חושב זה רק הכניס אותה לתסביכים שהמציאה לעצמה.. אני בטוח שזה עונש אבל השאלה למה זה לא עובר , סבבה אם היתה מחזירה לי בהתחלה אבל כבר עבר הרבה זמן .. אני מכיר גם הרבה זוגות שלא אכפת להם מתמונות מה גם שבאותו זמן שביקשה רק התחלנו לצאת ואז טסתי לחול ולא היה לי מחשב זמין.. בדיעבד אני יודע שיכולתי להתאמץ יותר לפעמים אני רואה את הדברים כפי שהם אחרי שעובר זמן .. עובדה שכבר המון זמן היא לא מעלה תמונות וכו׳ ורק עכשיו התחלתי לחשוב שזה מוזר.. אבל ברור לי שזה נקמה השאלה איך מפתחים מערכת יחסים בריאה עם הבן אדם נוטר טינה איך משנים את זה אם המילים לא עוזרות

Shamy

New member
שמע לנטור טינה זה בעיה

למה שלא תשאל ודבר איתב על זה ברגישות אם היא חשובה לך..

תוכל להגיד שאתה מתנצל ובאמת יכולת להשתדל יותר ושלהבא כשהיא מבקשת משו תבין שזה חשוב ..שתדברו יותר שהיא חשובה לך ..מאוד! אבל שהנטירת טינה לכל כך הרבה זמן זה כבר מתחיל להכביד עלייך ולהפוך אותך לאןבססיבי...ושאתה לא אוהב את זה
אני אמנם הייתי כועסת אבל לא נוטרת טינה לכל כך הרבה זמן..

נשמע הזוי למדי..

קודם כל, לגיטימי שהיא לא תרצה לראות תמונות שלך עם האקסית מתנוססות , מאחר והן חסרות חשיבות, אין טעם להשאיר אותן אז פה אני איכשהו מבינה אותה.
דבר שני, זה שאתה מחקת את הפרופיל שלך, ממש לא אומר שהיא אוטומטית צריכה למחוק את שלה, בעיקר לא אם אתה עוד אומר שהיא אוהבת את ההתעסקות עם זה.
לא ברור לי בכלל מה הקטע של להסתיר את הזוגיות איתך שהפכה מזמן לרצינית לכל דבר.
אתם גרים יחד שנה, ואילו היא אליך לא באה בכלהשנה הזו כי יש לה איזו פראנויה מאיזו אקסית שמזמן ממילא לא בתמונה ?

מעלה לי שאלה - האם הבית שלך באמת מלא מזכרות מאותה אקסית? כי אם לא, אז חברה שלך מגזימה בטירוף!!! לא מבינה איך אתה אומר שאתם אוהבים וחיים זוגיות
אוהבת ורצינית כשהיא רדופת שטויות שלא רלוונטיות, ונוטרת טינה על דברים שהיו לפני שנים.... נשמע לי קיצוני ולא בריא בעליל.

פייסבוק ממש ממש לא הורס זוגיות. ואין שום קשר לפייסבוק ולאושר.
מי שהורס זוגיות זה מי שמחליט להרוס אותה.

אני חושבת שמתחת לפני השטח יש לכם הרבה בירורים לעשות, להעיף את העבר שלך שמסתבר שדווקא היא זו שתקועה בו, ולהתחיל להתנהג באמת כבת זוג אוהבת כמו שאתה מתאר...

NirTheEarth

New member
אכן היא זו שתקועה בו

הסדר של הסיפור קצת מורכב, כפי שהסברתי לא מההתחלה לא רצתה לבוא אליי, בהתחלה דווקא מאוד השתדלה, אבל בתחילת הקשר כן היו דברים סביב זה ,וגם חלק מהתמונות כנראה היו בבית.. היתה תקופה של חודשיים בערך שהיא טסה לטיול אז עשיתי סדר וזרקתי דברים שקשורים וביקשתי לא להזכיר את האקסית (איכשהו יצא שכשהפגשתי אותה עם המשפחה ברוב חוסר טאקט הזכירו אותי ..ועשו השוואות מיותרות) ואז כשחזרה ,חזרה עם ״תובנות״, החליטה להגיע פעם אחת להגיד להורים שלי שלום ומאז לא הגיע יותר .. כאשר לפני כן היתה משתדלת ובאה באופן קבוע. זה לא פייר כי ככה זה קשר ארוך אי אפשר למחוק אותו לחלוטין למרות שמצב שלנו אני כבר היתי מעדיף שהוא לא היה קורה וזהו..והבית שלי בכלל לא מזכיר את האקסית בשום צורה אפילו עשיתי שיפוץ ושינוי בחדר.

אה... זה קצת יותר ברור.

תראה, זה לא משנה כמה ארוך היו קשרים קודמים, בני זוג נוכחיים לא צריכים לסבול שום השלכות מהעבר שלך .
זה אומר שאכן זה חוסר טאקט ואפילו חוסר כבוד בעיני שאתה מביא בת זוג והמשפחה משווה אותה למישהי אחרת , זה מאד פוגע ולכן אני מבינה קצת יותר טוב
את ההמנעות שלה, למרות שעם הזמן כשהיה ברור שאתם כבר בקשר רציני משלכם, אני מניחה שהמשפחה שלך כבר מקבלת אותה לא ?

איזה כינוי יפה

anesthesi

New member
אחחח ילדים

יש משפט שאומר, "כשאתה בספק - תקשר".
לא תדע אם היא מתביישת בך אם לא תשאל.
אבל צריך שהשיחה תבוא ממקום לא מאשים, אלא ממקום חיובי, כמו:
"אני רוצה שהזוגיות שלנו תצליח, אבל אני חושש שאת מתביישת בי או לא רוצה בי, וגם זה שאת מציגה עצמך כרווקה גורם לי לחשוב שאולי את מתייחסת אליי כמשהו זמני. האם יש בסיס לחששות האלה, ואיך את יכולה לעזור לי להרגיע אותם?"
ואתה צריך להיות כן עם עצמך ואם אתה מקבל ממנה את הרושם שאתה אכן משהו זמני שצריך להסתיר, נראה לי שכדאי לך למצוא מישהי שתתייחס אליך קצת יותר יפה.

tal902

New member
וטוב שאתם לא מתעסקים בשטויות...

מה, אתם ילדים בני שנה? אם הייתי אתה הייתי עוזב אותה כי היא קנאית רצח ותשים לך אזיקים או GPS מובנה כשתצא מהבית.
אם הייתי היא הייתי עוזב אותך על התעסקות בתפל. מה הבעיה שלך שהיא כותבת רווקה? למה היא לא רווקה?
גם אתה רווק יש לי חדשות בשבילך. ומאיפה אתה יודע מה יקרה לך מחר?
אם תתחתנו והיא תישאר עם סטטוס רווקה אז אולי זה בעייתי.
אולי תתעסקו בעיקר. בינתיים אתם מתנהגים כמו שני ילדים קטנים. ההוא אכל לי ההוא שתה לי....
לא מתכון טוב לזוגיות

NirTheEarth

New member
בעיה

בינתיים לי בא לשים עליה ג׳י פי אס.בעיה כי אני לא בן אדם כזה ,אני הייתי פותח איתה פייסבוק משותף עם הייתי יכול.(סתם שתבין את הראש)והייתי גם מתחתן כבר. אז אני כבר בראש הזה לכן קשה לי

למעלה