התלבטות ותמונות ופירסומים בפייסבוק

tal902

New member
פייסבוק משותף?

אז אתה מהזוגות המעצבנים האלה.....?
הדביקים שכל הזמן חייבים להיות האחד בתחת של השני?

Surrealistical

New member
כנראה סוג של מנסה לנקום בך

כי ראתה התנהגות חסרת כל רגישות והיא בכך מנסה לגרום לך להבין איך זה מרגיש כשמזלזלים במה שמפריע לך.
כי ברצינות, לא למחוק תמונות של האקסית במשך חודשים למרות שהנוכחית מבקשת את זה באופן קבוע? מה חשבת לעצמך?
נראה לי שם תראה ותסביר לה ש"למדת לקח", כלומר תסביר לה שהבנת עד כמה חסרת רגישות והתחשבות היתה ההתנהגות שלך היא אולי סוף סוף תשחרר מזה. אבל אתה ממש צריך להראות חרטה לדעתי.

NirTheEarth

New member
אחרי שיחה

דיברנו על זה והצטערתי אבל התגובה שלה היתה שזו בחירה שלה והיתה הדרך שלה להתמודד עם המצב ההוא שהיה בשבילה לא פשוט .. שהיא חיפשה פיתרון אצלי (בזה שביקשה למחוק את התמונות ) וכשלא קיבלה מענה החליטה לא לתת לי את המקום הזה ,לא ממקום של נקמה אלא למצוא ״סידור״ שיהיה לה נוח ולא אכפת ממה שהיה ׳אני לא נותנת לו את המקום הזה למה שיטרח למחוק בשבילי?׳ ומבחינתה זה לא דבר מהותי כל כל שמעיב על קשר בייחוד שבשבילי הדברים האלה פחות חשובים .. אבל באיזה מקום אני מרגיש שהיא מענישה את עצמה כי היא אוהבת את הדברים האלה או שבאמת היא לא שלמה בלב שלם עם בקשר כי רוב הבנות מפרסמות לפחות תמונה שתיים.. וגם באופן כללי דווקא אני מרגיש שזה כן חשוב לי ומחרפן אותי שבטח שולחים לה הודעות אבל כנראה שאני ״אשלם״ על מה שהיה פעם .. קשה לי להתרפס יותר מידי ולהצטער כי היא מתחילה להגזים ואז אני מתגונן ויוצא יותר חרא

wild orchid

New member
נורא פשוט: תחזיר את הפייסבוק שלך יחד עם התמונות של האקסית

ושלום על ישראל.
זה שהתנהגת כמו מפגר זה אין ספק. זה שהיא מתנהגת כמו מטומטמת ועוד מתעקשת להתנהג כמו מטומטמת אחרי כל כך הרבה זמן גם בזה אין ספק.

אתם שניכם משחקים משחקים ילדים

סורי... זו דעתי.
&nbsp
פייסבוק שמייסבוק...
כן מסכימה שפייסבוק אולי יכול להרוס זוגיות-רק בדרך אחד-שדרכו היא תכיר מישהו חדש. אך לא יותר מזה.
&nbsp
זה שאתה חושד בה
מצביע על אי אמון שלך בה, וזה דורש תיקון... לפני שיהיה מאוחר מידי...
&nbsp
אל תתעסק בשטויות של פייסבוק
כל הכבוד לך שמחקת את הדראק הזה
מעשה אמיץ ביותר!
&nbsp
היא מכורה לו, זו בעיה שלה (מקווה שבעיה הזו לא תגרום להתמכרות קשה שבה היא תזניח את מטלות הבית.. בייחוד כשיהיו לה ילדים... זה כבר תהייה עתידית שלי)
&nbsp
בקיצור תעבוד על האמון שלך בה.
ותזהר שלא תגיעו לטיפול זוגיות רק בגלל פייסבוק (טיפול זוגי זה דבר מבורך, אך חבל על הכסף להגיע אליו בגלל מדיה חברתית -אלא אם כן תהיה לה התמכרות קשה..)
&nbsp

אתם רבים על זוטות. כי אין תקשורת זוגית.

אתה מקנא לה והיא מקנאה לך. אבל בגלל שאתם לא מרגיעים אחד את השניה מהחוסר ביטחון שיש לשניכם, אתם נכנסים להתנצחוית וכך שניכם מפסידים.שבו. דברו. ותאמרו אחד לשניה ברוגע עד כמה אתם אוהבים.ושזה יהיה כמו תרופה, פעמיים ביום לעשרה ימים.אתה תראה איך שניכם תתיישרו לצורך אחד של השניה.

בוא'נה, אתם חיים בסרט, הא?

למי לעזאזל אכפת מסטטוס בפייסבוק?
&nbsp
אחרי שנתיים ביחד ומגורים משותפים - אין לך משהו מעניין יותר להתעסק בו בזוגיות (או בכלל, בחיים) שלך?

למעלה