התלבטות לגבי בחירת מרכז לימוד

מצב
הנושא נעול.

אני רוצה ללמוד גישור ומתלבטת בין 3 מרכזי לימוד - סילפר (מרכז יחד), גבים וגומא. כולם פועלים עפ"י ועדת גדות ומבטיחים תוכנית סופר מקצועית. אשמח לקבל משוב ממגשרים שלמדו קורס בסיסי או קורסי המשך. עד כמה קורסי המשך ופרקטיקום נתנו כלים מעשיים לעסוק במקצוע המגשר.
תודה מראש לכל המשיבים!

שילה777

New member
אשמח לענות לך בפרטי

אני רוצה ללמוד גישור ומתלבטת בין 3 מרכזי לימוד - סילפר (מרכז יחד), גבים וגומא. כולם פועלים עפ"י ועדת גדות ומבטיחים תוכנית סופר מקצועית. אשמח לקבל משוב ממגשרים שלמדו קורס בסיסי או קורסי המשך. עד כמה קורסי המשך ופרקטיקום נתנו כלים מעשיים לעסוק במקצוע המגשר.
תודה מראש לכל המשיבים!
אשמח לענות לך בפרטי

סכסוך ירושה בין אחים

צר לי,אך לא קיבלתי את המייל שלך. האם תוכל/י לשלוח שוב? תודה!
סכסוך ירושה בין אחים
כאמור כל הדרכים להביא את כולכם לשולחן הגישור ראויות ומבורכות.
חשוב לציין שיש להסכים תחילה על הנכונות להכנס להליך .
לאחר שיוסכם, יש מקום שתציעו שמות שונים
של מגשרים על מנת לא ליצור תחושה שצד אחד מוביל ואילו אחיו נאלצים להסכים או
שהם נגררים לתוך ההליך.
מקום שצד מרגיש שכפו עליו את המגשר -קיים
חשש שאותו צד יגלה גישה שלילית כלפי המגשר כאילו הוא "מגשר מטעם".
את עניני השכר לו"ז והמיקום קובעים בהמשך עם המגשר בתאום והסכמת כולם.
שיהיה בהצלחה.

קורס גישור

תודה מראש לכל המשיבים!
קורס גישור
בוקר טוב,
אני עברתי את הקורס של לשכת עורכי הדין, כך שאיני יכולה להעיד באופן אישי. אני חושבת שנכון לבחון את הסיליבוס של כל אחד מהמרכזים, לנסות לקרוא באינטרנט על המרצים ואם תקבלי המלצות אישיות מה טוב.
בהצלחה!

לימודי גישור

תודה מראש לכל המשיבים!
לימודי גישור
כל המרכזים שציינת ראויים ומנוסים מאד.
חשוב לדעת שאחרי הקורס הבסיסי צריך לעשות פרקטיקום
שדורש זמן נוסף וכרוך בעליות נוספות.
גם זה לא מבטיח עבודה בתחום
בסופו של דבר- כמו כל מקצוע חופשי צריך לקוחות שירצו להפקיד את הסיכסוך שלהם בידיך ולסמוך עליך שתנהלי אותו בצורה מייטבית.
בהצלחה

המלצה חמה ואישית על הקורסים של

תודה מראש לכל המשיבים!
המלצה חמה ואישית על הקורסים של
מרכז גבים.
&nbsp

קורס גישור

תודה מראש לכל המשיבים!
קורס גישור
מצטרפת לשאלה מעוניינת ללמוד גישור ולא יודעת לאיזה בית ספר לגשת אני רק רוצה לציין שאני מעוניינת ללמוד בכדי לעסוק אחכ במקצוע
תודה מראש לכל המשיבים
נ.ב האם המכללה האקדמאית באשקלון עונה על הקרטריונים

רן ורדי

New member
תשובה

קורס גישור
מצטרפת לשאלה מעוניינת ללמוד גישור ולא יודעת לאיזה בית ספר לגשת אני רק רוצה לציין שאני מעוניינת ללמוד בכדי לעסוק אחכ במקצוע
תודה מראש לכל המשיבים
נ.ב האם המכללה האקדמאית באשקלון עונה על הקרטריונים
תשובה
מירי שלום,
יש מגוון מסגרות המציעות הכשרה בסיסית בת 60 שעות בגישור, יש לבדוק שמסגרת הלימודים המוצעת מאושרת על ידי הנהלת בתי המשפט.
ספציפית אינני מכיר את המסגרת במכללה באשקלון.
כן כדאי לציין שכדי לעסוק בגישור באופן מעשי מומלץ לאחר מכן לעבור גם קורס פרקטיקום.
בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה