התלבטות קשה
...

deePink

New member
התלבטות קשה ../images/Emo4.gif ...

אז ככה אמא שלי שאלה אותי מה אני רוצה לפסח? ברור שישר אמרתי כרטיס להופעה של פינק פלויד... אבל מכיוון שזה דיי לא אפשרי אז הסכמתי להתפשר על *דיסק* או *די וי די* טוב נראה לי שדי קלטתם את הבעיה... אני מתלבטת בין כמה אפשריות בולטות... 1.פינק פלויד בפומפיי 2.Meddle 3.Echoes 4. אומה-גומה את רוב השירים יש לי במחשב אבל עדיין מקור לעומת המחשב זה תמיד דבר אחר! אשמח לשמוע את דעתכם בעניין...

aviah

New member
Echoes אינה אפשרות

זה שם של שיר, לא של תקליט. לכי על הסרט של פומפיי. יש שם כמה קטעים שסביר מאוד שאת עדיין לא מכירה.

One Echoe

New member
דוגרי אני אגיד לך.

קודם כל, אל תקני אוספים..(echoes) דבר שני, תבחרי איזה דיסק שבא לך ברנדומליות! זה הכי כיף ! אבל אם את מתעקשת, בלי ספק תקני את אומה גומה שכן לא יצא לי לשמוע את כל הדיסק אלא רק חלק ממנו... וזה אחד ה-דיסקים. וכמובן meddle שזו קלאסיקה שחייבת להיות בבית של כל חובב רוק... ואם אפשר..אז גם A Suaucerful of secrets...דיסק שקניתי לא מזמן וזו גם אחת ה-קלאסיקות..חובה בכל בית חובב פלויד!

One Echoe

New member
את פומפיי אגב...

אפשר לקנות בכל עת לדעתי.. זה תלוי בך.

One Echoe

New member
נצל"ש קצת קשור,

איזה אלבום של הפלויד יצא ראשון על דיסק ולא תקליט? אני מנחש שה-dvision bell

Queen Of Rain

New member
אני הייתי מבקשת איי פוד../images/Emo100.gif

איזה אמא נחמדת
יש מצב שהיא מחפשת ילדה לאימוץ..? אני לא מרעישה ויודעת כבר לעשות צרכים בשירותים

aviah

New member
אני מהמר על TFC

אם כי בעצמי קניתי אותו בתקליט.

NIR Y

New member
מדל

כי את לא רוצה אוסף !!! פומפי הוא גם בעצם אוסף, אז כדי מאד לקנות אבל אחרי שתכירי את רוב המוזיקה את אומה גומה, כדי לפי דעתי אחרי מדל, כי מדל יותר טוב.

weird dust

New member
דעתי בנושא

אני ההיתי הולך על האלבומים לפי הסדר הזה: מדל - אלבום בפני עצמו, מהתקופה שלפני הצד האפל, אלבום מצויין. אקוס - אוסף מצויין שמורכב מהרבה מהשירים הטובים ביותר של פינק פלויד, אלבום כפול ובאמת מצויין למרות אי אהבתי לאוספים. פומפי - אוסף מצויין של התקופה הראשונית יותר של הפינק פלויד, תקופה שלהרבה אנשים קשה להתחבר אליה (אני דווקא אוהב אותה) והרבה פעמים אפילו קשה יותר בהופעה חיה. בגלל שזה DVD לא יהיה ניתן לשמוע את זה בכל מקום אבל מצד שני זה "סרט". אומה גומה - אותו אני בוחר בסוף בגלל הקושי הרב שיש להרבה אנשים ל"קבל" את הדיסק השני של אומה גומה, דיסק שנוצר די בנפרד ואוחד. האלבום הראשון הוא הופעה חיה וכמו שציינתי קודם לגבי פומפי תופס גם כאן. לאומה גומה יש מארז לא רע, לדעתי מצורף גם ספרון. בסופו של דבר כל אחד הוא אלבום שונה לחלוטין, וכאן מגיעה ההחלטה שלך. לכל אחד יש את מה שטוב בו ומה שפחות טוב בו. ובאמת מה רע אי פוד?? דווקא מכשיר נחמד.

מבטיח לחוות דיעה

ברגע שההזמנה תגיע. כרגע ה-DVDs של ווטרס ושל פיטר גבריאל (Play) ממתינים לצאתו לאור של Songs from Tsongas בשבוע הבא.

Fatach

New member
מצויין...

ראיתי אותו עד בערך BREATHE (זא יוצר בערך החצי) וממש שראיתי הוא באמת מעולה. רוג'ר גייס לעצמו חבורת מוסיקאים שמבצעים את העבודה מצויין... ממש נהניתי עד עכשיו, אפילו מיצירות שפחות מוכרות לי כמו Dogs למשל ועוד איזה שיר מפיינל קאט... אפילו ל SOYCD הוא עשה ביצוע מרשים שתמצט את שני השירים לשיר אחד קצר בהרבה (לא שיש לי בעיה עם אורך השיר, רק רציתי לציין עובדה =) )

למעלה