התלבטות קשה
...

weird dust

New member
מרגישים שחסרים כמה אנשים

משום מה חסרים שם כמה דמויות חשובות מהרכב הפינק הפלויד, אני לא התלהבתי ממנו בכלל, יש מוזיקה טובה, יש כמה קטעים טובים והמוזיקה מצויינת - אני מעדיף את פומפי עליו.

One Echoe

New member
מן הסתם...

זה דיוידי והופעה רק של ווטארס-כאמן סולו עם להקת ליווי. זה לא פינק פלויד בכלל... אל תצפה לראות שם מישהו אחר מהפלויד חוץ מווטארס(אולי גם את מייסון שהתארח באחת ההופעות שלו). ו..Fatach, התמצות הזה עובד כבר בתקופות הרבה יותר מוקדמות של הפלויד, אא"לט.

weird dust

New member
כן אני יודע שזה רק רוג'ר

ואת האמת ידעתי בידיוק מה אני קונה כמו שידעתי בידיוק מה אני קונה בפומפיי ופומפיי יותר מצא חן בעיני, הוא גם מכיל כמה חברים נחמדים ש/לא מופעים במופע של רוג'ר בגלל שזה מופע של רוג'ר.

team ns

New member
לפי דעתי לך על ההופעה בפומפיי

אם אתה אוהב את פינק גם תשמע אותם מדברים על השירים תשמע את מיטב השירים וגם הביצוע של echos על ההתחלה שווה הכל.

weird dust

New member
בקשר לדיבור על השירים

לדעתי זה רק בהופעה המחודשת, גירסת הבמאי. לשים לב אם מחפשים את הקטע של הדיבורים באמצע.

wish i was here

New member
ת'אמת

אני מאד אוהב בנוסף לאלבומים היותר "פופולרים" בקרב חובבי פינק פלויד גם את momentary lapse of reason ואת the division bell...למרות חסרונו של ווטרס,ולכן אני ממליץ לך לחשוב על הדיסקים האלה כאופציה ראוייה גם-כן. אלא אם יש לך אותם כמובן :) . מקווה שעזרתי במשהו :|

deePink

New member
וואי תודה רבה...../images/Emo24.gif

טוב אז עזרתם לי מאוד!אבל בסוף לא ידעתי מה לבחור מרוב כל העצות המעולות אז אמרתי לאמא שלי שיש לה יד חופשייה לקנות מה שהיא רוצה ושתעשה לי הפתעה בפסח! סך הכל כל דבר של פינק פלויד מבורך באשר הוא!!!
ובקשר ל- IPOD חחח אולי שיחליפו לי את הMP3 שאבא קנה לי ליום הולדת כי הוא נדפק אחרי ששמעתי בו כל כך הרבה... ברררר פירקתי לו ת'צורה ועוד אפילו לא עברה שנה (האחריות אגב ל3 שנים... חחחח הצחיקו אותי)

deePink

New member
../images/Emo99.gif קיבלתי את הדיסק!

אמא באמת הפתיעה לטובה... היא קנתה לי Animals
(וגם 2 חולצות ממש יפות
)

למעלה