התלבטות קשה!!

TheCharm

New member
אפשר להחליף את הפוני בצ'יפס?

אם כן אני קונה

TheCharm

New member
נצל"ש - תגידו, מישהו שמע על זה ש

לויקטוריה גוטי יש סרטן?

Yaki J

New member
יש עונה שלישית ואין לה סרטן

בנסיון לקדם את העונה השלישית (שעלתה אתמול בארה"ב) היא בדתה סיפור על כך שיש לה סרטן ושהיא מתמודדת עם "המחלה והטיפולים" בעוד שבנציאות היה לה חשד ואחרי שהוציאו לה תאים ראו שהם שפירים ולא ממאירים. בגלל זה היא גם לקחה חופש (בתשלום) מהעבודה שלה ככתבת למגזין סטאר ועכשיו הם כועסים עליה והעורך כבר בתפטר במחאה על כך.

TheCharm

New member
מה שאנשים יכולים לעשות

טוב, אני שמח שלפחות יש עונה שלישית למרות שאמרו לי שאין. קניתם אותה?

Yaki J

New member
קודם נראה שהיא תשרוד. אחרי התרגיל

הזה יכול להיות שהסדרה תסבול מזה.

Aviad1987

New member
איזה דבר עלוב לעשות.

ואני ממש ריחמתי עליה אתמול שקראתי את זה

תגובת ויקטוריה גוטי על המחלה...

בראיון טלוויזיוני סיפרה ויקטוריה כי לאחר בדיקות שערכה, החליטה לעבור ניתוח על מנת להיפטר ממה שיכול היה להתפתח לגידול ממאיר ויקטוריה גוטי, כוכבת הריאליטי "לגדול עם גוטי", מגיבה לשמועות לפיהן היא מתמודדת עם מחלת הסרטן. בראיון לתוכנית "The Big Idea" סיפרה בתו של המאפיונר ג'ון גוטי: "עשיתי בדיקת ממוגרפיה, כמו שכל אחת צריכה לעשות, וקיבלתי את התוצאות שכל אישה מפחדת לשמוע, שיש איזו בעיה. הסבירו לי שאם לא אטפל במה שנמצא בבדיקות, תוך שלושה חודשים, שלוש שנים - זה יהפוך לסרטן השד. "במצב כזה, בדרך כלל, הם פשוט שולחים אותך הביתה ואומרים 'תשימי לב, תהיי במעקב, תבואי להיבדק פעמיים בשנה'. אבל אני בחרתי בדרך האגרסיבית לטיפול ועברתי ניתוח. אני מרגישה מצוין והכל אצלי בסדר ב- 1000%". כוכבת "לגדול עם גוטי" (המשודרת בישראל בערוץ yes Weekend), התמודדה עם המצב כבר מנובמבר האחרון. אולם היא בחרה לשתף את משפחתה בפרטים רק בשבוע שעבר, אחרי שהתקשורת החלה להתעסק בסוגייה, ונפוצו שמועות כי היא חולה בסרטן. http://www.eonline.co.il/content.asp?id=22470&sid=15

בוביץ

New member
היה לה סרטן!

לפחות על פי חדשות E שהן מקור קצת יותר מוסמך ממך בחדשות E פנו לרופא שם ושאלו מה בדיוק היה לה(היא הצהירה בטלוויזיה מה בדיוק היה לה) והרופא אמר שזה היה השלב הראשוני של סרטן השד ואכן אפשר לקרא לזה סרטן!!!!

Aviad1987

New member
לא נכון

זה היה גידול שפיר שעם הזמן ועם הזמן יכל להתפתח לסרטן שד. זה עוד לא סרטן שד. בכל מקרה היא צריכה להגיד תודה רבה שזה נגמר בזה..

בוביץ

New member
והרופא אמרשאפשר לקרא לזה סרטן

למזלה זה במצב מוקדם לא! הרופא מחגשות E אמר שאפשר לקרא לזה סרטן וזה לא טעות מצידה![\ נכון זה השלב הראשוני אבל אם היא לא מטפלת בזה זה היה נהפך לסיכון רציני ולסרטן ממש! אביחעד תקרא את כל ההודעה שלי ואם כל הכבוד מילה של רופא עולה מ מילה שלך!

JTיXל

New member
שמת לב כבר כמה שירשורים פתחת?!?!!?

די נמאס מההתלבוטויות שלך?!!! אתה רוצה לעבור תעבור אתה לא רוצה אל תעבור!!! מה אתה מצפה שיגידו לך בפורום יס וויקאנד שהוט יותר טוב!?!?!? פעם ראשונה ענו לך....פעם שניה...ענו לך גם......אבל עוד כמה שירשורים תפתח?!?!

Aviad1987

New member
נצל"ש - מה ישודר שבוע הבא

במקום מגרש ביתי? אמרו שאברווד מתחילה ב9 לספטמבר רק. וסליחה אם שאלתי את השאלה הזאת כבר אני פשוט לא זוכר

TheCharm

New member
אין לי מושג ../images/Emo10.gif

אכן שאלת ואמרתי שמחר נדע אבל אני עכשיו לא מוצא את המקום. יקי, תגיד לנו? לא כתוב על יום שישי עדין בלוח השידורים...

למעלה