התלבטות.
אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה כמה שיותר מוקדם.
לצערי, מה שאני רוצה ללמוד דורש ממני 700+ בפסיכומטרי.
לפני מספר חודשים ניגשתי לקורס פסיכומטרי בלחמן (1,600 ש"ח), לא הייתי בראש ללימודים כי השתחררתי לא מזמן, ולא השקעתי כל כך. קיבלתי ציון סביר ביחס לחוסר השקעה שלי.
החלטתי להירשם לעוד קורס פסיכומטרי ביואל גבע (7,500 ש"ח), לקח לי הרבה זמן וכוח לאסוף את הכסף. והחלטתי הפעם, להכנס באמאמא של הפסיכומטרי, לא להתייאש, ולהשקיע.
הקורס מתחיל בקרוב.
במקביל...
לפני שנרשמתי לקורס, שמעתי על משלחת כלשהי של חבר'ה בגיל שלי, שיוצאת לחו"ל לשבוע. נרשמתי אליה.
לאחר שנרשמתי לקורס פסיכומטרי, הודיעו לי שהתקבלתי למשלחת, והמשלחת יוצאת לשבוע, בזמן הקורס. כלומר, אני אפספס 3 שיעורים מהקורס.
אני מתלבטת אם לצאת למשלחת או לא.
למה כן?
- כי זו משלחת מסובסדת, חו"ל לשבוע ב-200$ הכל כולל הכל... זה כ"כ מושלם.
- כי זו משלחת חד פעמית. היא יוצאת פעם בשלוש שנים. בעוד שלוש שנים אני אהיה במקום לגמרי אחר בחיים שלי.
- כי זו הזדמנות מושלמת להכיר חברים חדשים, חבר'ה מגניבים מהסביבה שלי, וחבר'ה מגניבים מחו"ל.
- כי זה יכול לשפר את האנגלית שלי במהלך הפסיכומטרי, להקנות ביטחון עצמי וכו'.
- כי בא לי לטייל.
- כי עשיתי כבר קורס פסיכומטרי, אז אני יודעת מה עושים ולמה להתכונן.
למה לא?
- כי הקורס יקר, עבדתי קשה כדי לשלם עליו, וחבל שאני אזרוק את כל זה לעזאזל עכשיו.
- כי אולי המשלחת הזו חד פעמית, אבל בטח יהיו לי עוד הזדמנויות להשתתף בעוד משלחות במהלך חיי.
- כי הבטחתי לעצמי שאני אשקיע, ולכן אסור לי לפספס שיעורים.
- כי שבוע בחו"ל יחליד את החומר שלמדתי, כי אני יודעת שאני לא אגע בשומדבר שקשור לפסיכומטרי.
- כי יהיה לי קשה פי 2 לחזור לארץ, לחזור ל"ראש פסיכומטרי", ולהיות מרוכזת בלימודים.
-כי אני צריכה 700+ בפסיכומטרי!!!
אוף, לא יודעת.
מה אתם הייתם עושים?
אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה כמה שיותר מוקדם.
לצערי, מה שאני רוצה ללמוד דורש ממני 700+ בפסיכומטרי.
לפני מספר חודשים ניגשתי לקורס פסיכומטרי בלחמן (1,600 ש"ח), לא הייתי בראש ללימודים כי השתחררתי לא מזמן, ולא השקעתי כל כך. קיבלתי ציון סביר ביחס לחוסר השקעה שלי.
החלטתי להירשם לעוד קורס פסיכומטרי ביואל גבע (7,500 ש"ח), לקח לי הרבה זמן וכוח לאסוף את הכסף. והחלטתי הפעם, להכנס באמאמא של הפסיכומטרי, לא להתייאש, ולהשקיע.
הקורס מתחיל בקרוב.
במקביל...
לפני שנרשמתי לקורס, שמעתי על משלחת כלשהי של חבר'ה בגיל שלי, שיוצאת לחו"ל לשבוע. נרשמתי אליה.
לאחר שנרשמתי לקורס פסיכומטרי, הודיעו לי שהתקבלתי למשלחת, והמשלחת יוצאת לשבוע, בזמן הקורס. כלומר, אני אפספס 3 שיעורים מהקורס.
אני מתלבטת אם לצאת למשלחת או לא.
למה כן?
- כי זו משלחת מסובסדת, חו"ל לשבוע ב-200$ הכל כולל הכל... זה כ"כ מושלם.
- כי זו משלחת חד פעמית. היא יוצאת פעם בשלוש שנים. בעוד שלוש שנים אני אהיה במקום לגמרי אחר בחיים שלי.
- כי זו הזדמנות מושלמת להכיר חברים חדשים, חבר'ה מגניבים מהסביבה שלי, וחבר'ה מגניבים מחו"ל.
- כי זה יכול לשפר את האנגלית שלי במהלך הפסיכומטרי, להקנות ביטחון עצמי וכו'.
- כי בא לי לטייל.
- כי עשיתי כבר קורס פסיכומטרי, אז אני יודעת מה עושים ולמה להתכונן.
למה לא?
- כי הקורס יקר, עבדתי קשה כדי לשלם עליו, וחבל שאני אזרוק את כל זה לעזאזל עכשיו.
- כי אולי המשלחת הזו חד פעמית, אבל בטח יהיו לי עוד הזדמנויות להשתתף בעוד משלחות במהלך חיי.
- כי הבטחתי לעצמי שאני אשקיע, ולכן אסור לי לפספס שיעורים.
- כי שבוע בחו"ל יחליד את החומר שלמדתי, כי אני יודעת שאני לא אגע בשומדבר שקשור לפסיכומטרי.
- כי יהיה לי קשה פי 2 לחזור לארץ, לחזור ל"ראש פסיכומטרי", ולהיות מרוכזת בלימודים.
-כי אני צריכה 700+ בפסיכומטרי!!!
אוף, לא יודעת.
מה אתם הייתם עושים?