התלבטות

מצב
הנושא נעול.
אצלנו המושכות מחולקות די שווה, אבל

אנו הנשים מחזיקות במושכות בכל נושא
אבל זה שייך כבר לפורום אחר... ולדג של נועה: מתי זה היה שפיטרו אותך? למה לא תבעת אותו? החוק האוסר פיטורים בזמן טיפולי פוריות נכנס לתוקף ב- 4/01. אם זה היה לפני כן - אין מה לעשות ומישהו כבר ידאג שהחלאה ישלם, אבל אם זה היה אחרי - למה שלא תרוויחי קצת "דמי כיס" למימון הטיפולים?
אצלנו המושכות מחולקות די שווה, אבל
בעיניין הטיפולים אין ספק שאם אני לא הייתי מזיזה דברים עוד היינו בסבב הראשון לא היה לנו את ענבל... רחל

ורדה יקירתי

אנו הנשים מחזיקות במושכות בכל נושא
אבל זה שייך כבר לפורום אחר... ולדג של נועה: מתי זה היה שפיטרו אותך? למה לא תבעת אותו? החוק האוסר פיטורים בזמן טיפולי פוריות נכנס לתוקף ב- 4/01. אם זה היה לפני כן - אין מה לעשות ומישהו כבר ידאג שהחלאה ישלם, אבל אם זה היה אחרי - למה שלא תרוויחי קצת "דמי כיס" למימון הטיפולים?
ורדה יקירתי
פיטרו אותי ב10.01 והגשתי תביעה לבית דין לעבודה. דיון ראשון (לאחר שלא הוסכמה פשרה) יהיה בסוף מאי 2003. תחזיקו לי אצבעות. למי שהיה הבוס שלי צריך באמת להראות שהוא לא מעל לחוק (או כמו שאמר לי: אם תתבעי אותי אני אכחיש שזה בגלל זה (דהיינו, הטיפולים). אז אני תבעתי אותו והוא מכחיש!!!

העין ה 3

New member
לדג של נועה

ורדה יקירתי
פיטרו אותי ב10.01 והגשתי תביעה לבית דין לעבודה. דיון ראשון (לאחר שלא הוסכמה פשרה) יהיה בסוף מאי 2003. תחזיקו לי אצבעות. למי שהיה הבוס שלי צריך באמת להראות שהוא לא מעל לחוק (או כמו שאמר לי: אם תתבעי אותי אני אכחיש שזה בגלל זה (דהיינו, הטיפולים). אז אני תבעתי אותו והוא מכחיש!!!
לדג של נועה
בהודעה שלי על החלפת שם שכחתי להוסיף חתימה, אז למי שלא זיהתה לפי שמות הילדים - אני ורדה. זה שהבוס שלך מכחיש, זה לא משנה את העובדה שהוא היה צריך לקבל היתר משר העבודה לפטר אותך. שר העבודה הוא זה שיכול להחליט האם זה בגלל הטיפולים או שיש לו סיבה הגיונית ומוצדקת אחרת. אם כבר פתחנו את הנושא, אז החלאה שפיטר אותי, לפני שיצא החוק, פיטר את בעלי לפני חודשיים וחצי, בדיוק אחרי טיפול. גם הוא חושב שהוא מעל לחוק וטוען שהוא בכלל לא ידע על הטיפולים. לצערי, בעלי לא כל כך אוהב בתי משפט, ובטח לא להיחשף בנושא כל כך רגיש, אז לא נראה לי שהוא יתבע. את הכסף מהתביעה על כך שפוטרתי בזמן ההריון הראשון קיבלתי כשהילד היה בן שש וחצי - אז תהיי סבלנית...

קריאה לעזרה

התלבטות
אני עוד לא שייכת רשמית לפורום הזה, וההתלבטות שעליה אני מדברת היא האם כדאי להתחיל בטיפולים בזמן הקרוב. אני כבר רוצה מאד מאד להתחיל לעבוד על הילד שני. ענבל נולדה מטיפולי הפריה עקב בעיית זרע. היא בת שנה וחודש. אני בת 33. יש הסכמה ביני ובין בעלי על כך שבקרוב נחזור לטיפולים. הקרוב שלי הוא יותר רחוק אצלו, אבל בדלתות קטנות כך שהויכוח כבר לא כל כך משמעותי. בשיחה שהיתה לנו בעבר סיכמנו על התחלה פחות או יותר בפברואר. שוב, אני זו שלחוצה יותר (מצידי אתמול!), מה גם שיש לנו מוקפאים לשני מחזורים (במידה וישרדו) אז ההסתגלות למצב החדש (טיפולים בזמן שאני עובדת משרה מלאה ועוד "משרה" עם ענבל) תהיה הדרגתית. מה שכרגע לא יוצא לי מהראש זה האם כדאי להתחיל עם זה כשמלחמה מבצבצת מעל הראש. זה לא אותו מצב כמו "האם להמשיך בטיפולים" אלא "האם בכלל כדאי להתחיל" או אולי להמתין עד יירגעו הרוחות. מה דעתכן? רחל
קריאה לעזרה
רחל של ענבל רק עכשיו הצטרפתי אז לא ממש יכולתי להשתתף איתך בהתלבטות , ראיתי שכבר פתרת את השאלה. אבל ראיתי שהבאת את ענבל בטיפולי פוריות בגלל בעיית זרע , ולנו יש את אותה הבעיה . רציתי לדעת אם את יכולה לשתף אותי קצת במה שעבר עליכם לפני שענבל הגיעה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה