התלהבות והתלהמות יום מכירות הכרטיסים

למישהו יש את הטלפון של ticketmaster?

כולל קידומת והכל? משום מה אני לא מצליחה למצוא את המספר.

אנשים- לא להתייאש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

תמשיכו לנסות- העקשנות משתלמת

natt888

New member
לא יודעת מה לעשות!!!!

אני חדשה כאן בפורום, ומרגישה קצת אבודה.... גם אני חולת take that מאז ומתמיד, מבין החברות שלי שאהבו אותם בילדות, אני היחידה שנשארה נאמנה ומעריצה שרופה שלהם, והאמת שדי צוחקים עליי בגלל זה, אבל ממש לא אכפת לי, כל אחד עם מה שעושה לו טוב בלב. כמובן שחלום חיי היה לראות אותם בהופעה ומעולם לא הגשמתי את החלום הזה (ממש אפשר לבקש מאמאבא טיול ללונדון כדי לראות את טייק דאת בגיל 15...) אבל עכשיו, כשהם התאחדו ויוצאים לסיבוב הופעות, אני מרגישה שעכשיו זה הזמן שלי להגשים את החלום הזה. הבעיה שאני מובטלת כמה חודשים, ויש לי בעיה להוציא סכומי כסף גדולים, כמובן שהם שווים את זה, אבל להוציא כסף שבאמת אין לי, זה בעיה, גם ככה יש לי חשבונות של הבית שאני דוחה ודוחה לשלם אותם. אני בתהליך לקבלת עבודה ואני באמת באמת מקוה לקבל תשובה בשבוע שבועיים הקרובים. פשוט עדין צריך להיות ריאלים בעיניני כסף... אז מה אני עושה???? בקצב הזה יגמרו כל הכרטיסים עד סוף היום ואני לא רוצה לפספס אותם...

yoy0

New member
אנשים מי שרוצה כרטיסים ולא הצליח לקנות:

כל הכרטיסי עמידה לוומבלי בתאריכים 1,2,3,5 ליולי נגמרו כמו כן כל הכרטיסים שעולים 90 פאונד בתאריכים 1,2,3,5 ליולי נגמרו אבל כמו שאני מאמין שראיתם נפתחה הופעה נוספת בוומבלי ב6 ליולי, וכרגע (כרגע!!) יש עוד כרטיסים קשה להאמין, אבל ברגע זה הצלחתי לעשות רכישה שעברה באופן חלק להחריד... דרך seetickets.com טיקטמאסטר וכל שאר החברות זה סיפור אבוד מראש... תנסו את האתר הנ"ל

einavzec88

New member
טוב בנות יש פה חבל,יש קיר,ויש וו....אני הולכת

על זה... 12 שעות!!!!!

natt888

New member
קניתי כרטיססססססססססססס !!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

דרך האתר של ticketmaster !!!! האתר עבד, עבר בצורה חלקה ללא בעיות!

einav88

New member
לא יאמן כבר מילאתי פרטי אשראי ואז קרס1

איך אין גולדן ריננגגג

בתכלס כרטיסים יהיו זמינים גם אחר כך

וכסף אפשר לחסוך תמיד! וגם אם נראה לך שכרגע נגמרים הכרטיסים תמיד צצים עוד יהיה בסדר. בהצלחה

yaelle25

New member
אני נוסעת עם הבעל

לטיול באמסטרדם + הולנד של 7-8 ימים. מחפשת טיסה מיום שישי 15.7.11 עד יום שישי 22.7.11. את מוזמנת להצטרף להופעה עצמה אם את רוצה, אבל אני קונה כרטיסי ישיבה ולא כרטיסי עמידה (מדובר בעוד 8 חודשים ואני נשואה אז... לא לוקחת סיכונים) את יכולה לשלוח לי מסר פרטי.

yaelle25

New member
עדיף לך להיות במינוס כמה חודשים

מאשר להרגיש שפספסת הזדמנות להגשים חלום ילדות. אני בדיוק כמוך. תמיד חלמתי לראות הופעה שלהם, ומעולם לא הייתי (גם אני לא חשבתי בכלל על האופציה לבקש מההורים טיול ללונדון להופעה, ועוד בזמן לימודים). אני אומנם לא מהבנות שנשארו להעריץ אותם לאחר הפירוק (אני אוהבת את המוזיקה של רובי מאוד, אבל ממש לא היסטרית בעניין כמו בגיל 15). אני לא מהבנות שהולכות לעשות אוהל מחוץ לאצטדיון בשביל להיות שורה ראשונה, אני הולכת לשבת מאחורה עם בעלי ופשוט להנות מהחוויה שחלמתי עליה כשהייתי קטנה. אני ובעלי כרגע מנסים לחסוך כסף לדירה, וחזרנו לפני כמה חודשים מטיול של 10 חודשים בחו"ל, ככה שכסף לטיול ולהופעה הזו לא נוזל מהעצים (אנחנו מרגישים רע לבזבז כסף על טיסה והופעה, ואם כבר לוקחים ימי חופש ומוציאים את הכסף החלטנו לנצל את זה לחופשה וטיול של שבוע בהולנד). כסף תמיד אפשר לחסוך אח"כ כך, ומדובר בהופעה שתתקיים עוד 8 חודשים (ובואי נהיה ריאליסטיים -לא יהיו עוד הופעות עם רובי אחר כך), ככה שמה שאת צריכה להוציא עכשיו זה רק את הסכום עבור ההופעה. טיסה תמיד תוכלי להזמין בשלב מאוחר יותר אחרי שתתחילי לעבוד. אגב, למה לא לבקש מההורים עזרה בלשלם על הכרטיס? או לבקש מהם שילוו לך את הכסף ושתחזירי, או שתגידי להם שזה מה שאת רוצה למתנת יומולדת ושיש להם הזדמנות להגשים לך חלום (לעשות את הפרצוף של החתול מהסרט שרק יעזור מאוד). אפילו תציעי לאמא שלך שתטוסו ביחד ללונדון ושזה משהו שהיית רוצה לחלוק איתה. יש הבדל ענק בין לבקש דבר כזה מההורים בגיל 15, לבין לבקש דבר כזה בגיל 30.

למעלה