התלהבות והתלהמות יום מכירות הכרטיסים

natt888

New member
צודקת צודקת צודקת!

חשבתע על זה הרבה, וראיתי שהכרטיסים הולכים ואוזלים, ולראות sold out באתרי המכירות באינטרנט זה לר דבר יפה בכלל! כבר התחלתי לפחד ולהרגיש שאני בסוף יפספס את ההזדמנות שלי, למרות שגם התווספו הופעות, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה מחר. מעבר לזה שלא לכולם יש הזדמנות להגשים חלום ילדות שלהם, ואם כבר הם התאחדו, והם יוצאים לסיבוב הופעות כדאי לנצל את זה עכשיו, תכלס אי אפשר לדעת מה יקרה אחרי הסיבוב הופעות- אולי הם יפרדו לנצח (לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!) אז נכנסתי לאתר של ticketmaster וסתם ניסיתי, וזרמתי, ובסוף הלכתי על זה..... אני חושבת שאני לא מעכלת את זה.....!?!?!? אגב, רובי לא חזר לתמיד?? זה חד פעמי!?! האמת שזה באמת לא היה ברור.. האמת שאמא שלי הציעה לבוא איתי, אבל זה לא הכי מתאים, אני מתכוונת לבוא על הבוקר ולתפוס שורה ראשונה ולצרוח כמו משוגעת בת 15 שרואה את העלילים שלה. טוב, אז לונדון ? אני באהההה!!!

natt888

New member
כן לעמידה

תנסי שוב, לי לא היתה שום בעיה לאיזה תאריך את מנסה?

natt888

New member
לסאנדרלנד?? בעמידה?

אני ינסה גם לצורך הניסיון - לראות אם האתר יתן לי לקנות

natt888

New member
ל-1.7

בוומבלי, אבל אני חושבת על לקחת עוד מועד, מתי את?

michal shiri 12

New member
קניתי כרטיסים ל-31/5

אבל זה כנראה לא יקרה מסיבות /שונות. האם נראה לך שניתן להשיג עדיין כריטסים לתאריך 1/7? עם מי ולכמה זמן את נוסעת ולאיזה תאריך נוסף חשבת לנסוע , אולי אצטרף אליך

natt888

New member
חשבתי על לללכת לעוד הופעה בוומבלי

ביום/יומיים/שלושה או ארבע ימים שאחרי, פשוט נראה לי שמרוב ההתרגשות וההלם אני יפסיד את החוויה ואת כל מה שקורה במופע. שלחתי לך מסר

einavzec88

New member
היי אני ומיכל הולכות גם לסאנדרלנד ב31.5

איך את מגיעה ואיפה את קונה כרטיסי טיסה... תכתבי לי [email protected] איזי ג'ט טסים במחיר סביר ללונדון...ואז רכבת לסאןדרלנד אבל הבעיה שצריך להזמין כבר בימים הקרובים כרטיסים

היי עינב

אני נוסעת עם הבעל אבל אין לי יותר מידי עדיין פרטים לאיך ומה.... אני אבדוק את איזי ג'טס , אבל לגבי רכבות בדקנו וזה יוצא איזה 300 פאונד לאדם!!!!!! בקיצור שיהיה לי רעיון טוב וסופי אני בהחלט אשתף אותך ואני אשמח לפגוש אותך שם ואולי עוד בדרך....

michal shiri 12

New member
נסיעה לסנדרלנד

היי בנות, עשיתי קצת בדיקה ועלה כי הכי טוב לטוס ישירות לניוקסל. בשדה התעופה שם יש תחנת רכבת ישירות לסנדרלנד שאורכת כ-20 דקות נסיעה. מתחנת הרכבת ניתן לנסוע לאצטדיון כ-10 דקות נסיעה או 20 דקות הליכה. לגבי מחירים בסביבות 1,000 $ הלוך ושוב צריל לעשות מחר בירור טלפוני בחברות הנסיעות

tthanitt

New member
תנסו טיסות לניוקאסל דרך

KLM יש גם אתר שנקרא edreams יש להם לפעמים טיסות במחירים סבירים של בריטיש איירואיס בכל אופן טוסו יש לניו קאסל !!! עדיף

tthanitt

New member
אחרי 2 הופעות ורדיפה אחרי החזרות של

הבנים .. נשאר לי נטו יום אחד בניו קאסל לקניות (אחלה קניות גם לא בסיילים חח) וכמה תמונות מהעיר ..ממש לא היה לי זמן לראות את סאנדרלנד -ראיתי בו רק את האצטדיון חחחח טסתי דרך בריטיש והיה לי עוד חצי יום בלונדון בחזור (עוד קניות חחח)

למעלה