התמודדות ביחד או לבד?

BellA עלמה

New member
התמודדות ביחד או לבד?

האם אתם מחפשים את הביחד כשאתם צריכים להתמודד עם משהו או שאתם צריכים את המרחב שלכם (ספייס) ואת הזמן שלכם. אני ? זה תלוי. למשל שסבי נפטר רציתי להיות לבד עם עצמי. עכשיו שאני התחלתי תהליך מסויים אני מעדיפה להתמודד לבד ולהתרחק ממקומות ואנשים בנושא עד שאני אסיים את התהליך. לא בא לי לשמוע שזה לא בריא לא מומלץ וכו לא בא לי לקבל עיצות כאלה ואחרות רוצה להתמודד בדרך שלי. אבל יש מקרים שאני כן מחפשת את הביחד שוב זה הכל תלוי

אני עכשיו במצב ביחד.

לידיעכם אני ואביר דרקון החלטנו להיות חברים(עד עכשיו היינו ידידים) :)

יוהווווו ../images/Emo65.gif

הזוג של הפורום
טוף, אני אשתוק. שיהיה לכם במזלטוף

רננהלי

New member
../images/Emo13.gif

איזה יופי. ולגבי השרשור המקורי זה מה זה מסובך אצלי. כי אני מעדיפה להתמודד ביחד. אבל זה בגלל שאני לא מסוגלת להתמודד לבד, ואז אני בעצם קצת נתלית במישהו אחר. לאחרונה אני מתמודדת לבד (או אולי זה לא נכון להגיד לבד כי אני בטיפול, אז אולי זה נחשב ביחד בעצם). מה שאני מרגישה זה שממילא אף אחד לא יעזור לי אז אני צריכה להתמודד לבד.

Neora Barak

New member
איזה יופייייייייי - טפו.. טפו חמסה.

ואני לגבי הלבד.. גם וגם.. תלוי..

parpar7

New member
מזללל טווובבב ...

אני אומנם חדשה אבל הי גם אני רוצה להגיד מזל טוב!!

תודה לכולם על הפירגון

מצד מי שהיתה לא מזמן מקנאת בזוגות חדשים אני יודעת כמה זה קשה. באמת כל הכבוד
('
')

s h i r k u s h

New member
תלוי...

בד"כ צריכה את הספייס, הזמן לעצמי ואז צריכה את התמיכה של כולם ולפעמים זה יכול להיות ההיפך.

liza26

New member
התמודדות ביחד או לבד?

מסתמן העניין שהתמודדות בדרך כלל עוברת עליי לבד אבל חשוב לי שיהיה מישהו בסביבה יש ארועים שעליי להתמודד איתם בעצמי וזה קשור בעיקר בשחרור מפחדים (לא צריכה קבוצת מעודדים אחריי
) ויש ארועים שאני צריכה מישהו לידי, שיחבק , שיקשיב , שיכיל.

לבד וביחד

קצת קשה לי לענות על זה. מצד אחד, כשקשה לי, אני מספרת לחברות די מהר - ואז אני בעצם לא לבד. מצד שני, החברות מקשיבות, תומכות, ואח"כ - אני נשארת בכ"ז לבד בהתמודדות. אז זה מן מצב אמצע, אני מניחה. אגב, דוקא כשבא לי הכי בעולם להסתגר בלי עצות של אחרים, אני יודעת שזה הנושא הכי חשוב שאפתח מול אנשים.

BellA עלמה

New member
חושבת שצריך ללכת עם התחושת בטן

אם בא להיות לבד אז להיות לבד לא להלחם בזה

אני חושבת שיש הבדל במידה

אולי מבחינתך, טרמינולוגית זה אותו הדבר. אבל הכוונה שלי הייתה ש-להיות לבד, זה משהו קצר יותר, ולהתבודד - זה כבר מתפרש על גבי זמן ארוך.

BellA עלמה

New member
אולי

נראה לי שלזה התכוונתי - להתבודדות לפעמים שאני בדיכי אני רוצה את הלבד- התבודדות זה יכול להמשך ימים או יותר ואז לאט לאט חוזרת לעצמי אבל בתקופות האלה רוצה את הלבד

השאלה היא - האם את מרגישה

שזה עושה לך נזק? כי דיכי של כמה ימים, זה כמו בעל חיים פצוע, שמסתגר קצת במערה שלו ומלקק את הפצעים, ואח"כ שוב חוזר לפעילות. או שאת מרגישה שזה נגרר אל מעבר לשליטתך? מעבר לפרופורציה של כמה ימים וזהו?

למעלה