התמודדות והנצחה ב-
אנשים

קיבלתי זימון, מיונים לסטי"לים.

היום קיבלתי מיונים, היום!!!! כוסאמק:\ חרא של עיתוי לזימון צה"לי. (כמעט יצא שם זיוןOo)

The Cat Woman

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה רוצה לצאת לים ולא לחזור במשך חודש הביתה? ז-ו-ו-ע-ה! מצד שני- אם תהיה בסטי"לים ויציבו אותך אצלנו- אתם תעגנו בעבודה של אבא שלי
וזה הוכח כפלוס רציני במקרה של ידיד שלי- שבזכות זה יכלנו להביא לו דברים ולבקר וזה...

danduuu

New member
וואו! המון בהצלחה! סטילים זה מעולה ../images/Emo9.gif

וכן כמו שענבר אמרה, זה באסה מבחינת הפלגות וכאלה..כי לפעמים גם יוצאים באמת לחודש או יותר, אבל בעיקרון זה ממש תפקיד טוב. חבר של חברה שלי [שבמקרה קוראים לה ענבר
] הוא בסטילים, והם יוצאים להמון הפלגות אבל אני יודעת שיש לו גם הרבה יציאות טובות הביתה, בזמן האחרון הוא כל הזמן יוצא חחח. בקיצור ובלי הרבה חפירות, שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה שתתקבל

TheImpactBoy

New member
אם בא לך קרבי שהוא לא באמת קרבי,

לך לח"י, הקרבי הכי שכונה בצה"ל. תנאי מעולים והמון טיולים!

The Cat Woman

New member
מה זה השטויות האלה?!

תגיד, אתה רציני? עזוב אותך מהטיולים וההקצאות המטורפות... מוכ"מות לא עושות שכונה, אני מבטיחה לך. גם החבר'ה של הדבורים והסטילים. סוגרים כמו מטורפים.

A Hilit

New member
יאפ. הבנתי את כ-ל הקיצורים שרשמת.

מתי אני אקבל זימונים כבר שאני אוכל להבין בזה יותר?!

Itay Simons

New member
אמממ

אני כבר עמוק בתוך כל הזימונים הארורים (28.10.07
), ועדיין לא הבנתי מילה
ויודעת מה? גם לא ממש אכפת לי
מצבך טוב

The Cat Woman

New member
מה יש להבין?

כל מה שצריך לעשות לפני שעת ת"ש זה למגלר ולשפצר את הנשק, כלומר לקחת חוטי שפצור- ולשפצר! אבל לא לפני שממגלרים ומעבירים חוטר.... טוב? ואחרי זה אתם יכולים להיכנס לפומה או לסטי"ל או לאיזה כלי שיהיה לכם בשירות (מקווה שלא תיאלצו להיות בפסקל)

למעלה