התמודדות עם בעיה נפשית ופיזית

התמודדות עם בעיה נפשית ופיזית

כדי שבכל זאת אצליח להתפרנס. יש לי תואר בוגר במשפטים ורשיון עריכת דין. אין לי כוחות נפשיים ופיזיים להתחיל לכתוב ללקוחות, לדבר עבורם ולעשות דברים. ואין לי פרנסה בכלל. הדבר היחיד שאוכל לעשות הוא לתת לעורכי דין לעשות את העבודה, ואני רק אבוא ואחתום ואקבל על החותמת שלי כסף. אם לדוגמה, מדובר על עיסקת מקרקעין, אני לא רוצה להתעסק עם אף אחד (קונה מוכר, לשכת המס, טאבו...), אלא רק לבוא לחתום על שטר המכר ("אימות"), לקבל על החותמת כסף ולא לקבל כלום יותר. אפשר לקרוא לזה "חותמת גומי", שמחפשת אנשים שעשו כבר את עבודת הנייר שלהם ורק מחפשים חותמת של עו"ד. לא בחוזים, אבל ב"אימות" (כמו אימות שטרי מכר). הסיבה היא פשוטה - מאוד קשה לי לענות לטלפונים של לקוחות ולהקדיש זמן, ולכן מחפשת להתפרנס מלבוא ולהחתים אנשים ובא לציון גואל. האם תוכלו להציע לי רעיונות איך לעשות להשתמש ברשיון עריכת הדין שלי להתפרנס ממנו אבל עם המגבלות הפיזיות והנפשיות שלי (שמגבילות אותי מלהקדיש זמן ביום - יכולה להקדיש נאמר 10 דקות ביום בקושי)?

sharpantie

New member
יש בבתי המשפט

עורכי דין צעירים שעוסקים בדיוק בזה.חתימה ואישור על מסמכים שונים. אין לי מושג איך הם הגיעו לעבודה הזאת.פרט לזה המחיר שהם גובים הוא מצחיק עד מגוחך. משהו בסביבות 40 שח. אני לא רואה אפשרות להתפרנס מעבודה כזאת. אם זה נראה לך מתאים תנסי לברר בבית המשפט באזורך. נ.ב. אני לא עורך דין.

ivgy1980

New member
אז איך למדת לתואר ואיך קיבלת רישיון ??

יש פה ניגוד מעניין ... בכל מקרה, אפשר לנסות את תחום הנוטריונים. רק שבשביל זה צריך וותק של כמה שנים טובות ...

למעלה