התמודדות עם המשפחה

magicgirl1983

New member
לא תמיד

גם בניתוח עיקור של שני הצדדים יש אפשרות לעשות הפריות חוץ... מה שנקרא...אולי בכל זאת שישאבו ממך את הביציות כדי שלנו יהיה נכד חמוד? או..אולי בכל זאת תעשה ניתוח היפוך או שאיבת זרע כי אנחנו רוצים נכד? גם בניתוחים האילו, יש תמיד "אפשרות" ולכן הם לא יסתמו.. האמת שלא משנה מה תגיד להם...תמיד יהיה את הקטע של "יש לנו מה להגיד בכל נושא" מהמכנסיים שקנית ב-GAP ועד לתחתונים של דלתא שלא קנית במבצע. הדרך היחידה זה לגדל עור של פיל, ולהגיד בפה מלא...אני שלם עם עצמי וההחלטה שלי ולא משנה מה אחרים יגידו אני הולך קדימה עם ההחלטה.

I s t a r

New member
את יודעת..

לזהבדיוק התכוונתי במשפט האחרון. אני לא מקדשת שומדבר -או במילים אחרות: זה שאתה משפחה לא נותן לך זכות לאמלל אותי, להעיק או להציק לי בחיי ובוודאי שלא לגרום לי עוגמת נפש . גבולות- אומר שאם אינך מסוגל להיח לי ולקבל אותי כמו שאני מקבל אותך, הייה שלום -וזה אומר תפיסת מרחק כזו או אחרת. לפעמים ,רק מצבים קיצצוניים יכולים ללמד אדם לכבד את בן משפחתו.

I s t a r

New member
זה אכן מעורר צער

אולם הרבה פחות מעצם העובדה שבני המשפחה שלך לא מצליחים להתעלות מעל לראייה הצרה של עצמם, ולקבל את אהוביהם כמו שהם.

magicgirl1983

New member
למשפחה יש יותר כח

ולכן זה לפעמים הכח המכריע... חברים את תמיד יכולה לקחת כמשהו מוגבל...הורים, אחים, דודים או סבתות... זה כבר יותר קשה..אותם את לא בוחרת ואת נתונה בכל זמן ועת לדרישותיהם דעתם ותחת כמובן פיקוחם הכבד. ההשפעה בטווח הארוך היא גדולה מאוד, אך לפעמים "כבשים שחורות" שכמונו לא מקשיבים לכל ערימת ה"קרובים" האילו שלפעמים עלולים להיות מאוד משכנעים. לפעמים גם אני חושבת שעליי לוותר על המאבק הזה.. אבל גם אם אוותר...ברור לי שאתמוך בכם בשימחה רבה!! ולמעשה...זה יהיה אולי צבוע..אבל אני אהיה מוכנה אם יהיו לי חס וחלילה ילדים להטיף בצורה מיסיונרית מאוד לא להביא עוד כאלה!! או תחיי ניתוחי העיקור!!...תלוי מה יבוא לי להטיף...חחח סתם כקוטנרה על כאלו שמטיפים בעד ילודה..

I s t a r

New member
אם אדם בוחר

שהכוח המכריע בחייו יהיה מחוץ לו-דהיינו אנשים אחרים- כולל משפחה.זו בחירה לגיטימית, אבל יהיה עליו לשלם את המחיר. החברה שלנו בכלל -היא תוצר של המחיר הזה,והאמת היא שאיני רואה בה הרבה אושר וסיפוק והנאה. אני בעד בחירה אחת ויחידה-שאומרת שהכוח המכריע בחיי מתחיל ונגמר בתוך כל אחד מאתנו ותפקיד השים סביבנו לקבל זאת. בדיוק כמו שאנו אורים לקבל אותם כאלה. אהבה משמעה לרצות שאת הטוב ביותר עבור האדם שאנו אוהבים, לא עבור עצמינו ולא עבור מה ש*אנחנו* חושבים שטוב בשבילו. לפיכך, להיות נאהב משמעו להיות חופשי. זו האמונה שלי .

magicgirl1983

New member
זה לא מה שהחבר שלי חושב..

או לפחות חושב שילדים זה דבר שגוזל חופש. מבחינתו עדיף לנו להיפרד על נושא הילדים כי מבחינתו חיים ללא ילדים יהיו לו אולי קשים מדי. מבחינתי זה בדיוק ההיפך...אני מאמינה שאיפשהו זה או יסתדר או ניפרד. אני חושבת שהפסקתי לדאוג בקשר לזה...לא שווה לי...

I s t a r

New member
משפחה

אמיתית,היא כזו שתקבך אותך כמו שאתה ותפרגן לך על הבחירה שלך באושר שלך. לא משנה אם אתה מודיע שאתה הומוסקסואל, חולה איידס, או רחמנא ליצלן-לא רוצה ילדים. הכאב סגילוי שמשפחה אינה תמיד כזו- הוא גדול- אולם טוב במובן של הבנה עמוקה לגבי מערכת היחסים האמיתית ששוררת שם. אז הם יתאכזבו- אז מה?... אתה לא יכול לקחת על אחריותך את הבחירה שלהם להתאכזב במקום לשמוח על האומץ והיושר שלך. זה שלהם ,תשאיר להם את זה.כל עוד אתה נתון באשמה ש"גרמת" להם את זה- אתה בכלא שאתה עצמך יוצר. אתה לא אשם בכלום- האחריות היחידה לבחירות שלהם להרגשי כך או אחרת -מונחת אצלם ואצלם בלבד!!! האחריות שלך היא חיפוש האושר שלך, מימושך העצמי והחיבור שלך לעצמך. הם אמורים היו לשמוח איתך שאת הנאמן לעצמך ועושה את הטוב ביותר עבורך, אם הם לא- הרפה מזה..זה שלהם.

למעלה