התמודדות עם ימים נוראים

susieada

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

השראה היא הדדית! May you be able to see the best part of each day! סוזי

susieada

New member
לא גדולה מהחיים... ../images/Emo13.gif

אלא - אלו החיים - עם מגוון הרחב של רגשות שיש לנו, עם נקודות השפל והשיא, וכל הגלישות והתמודדויות שביניהם! אך.. תודה. סוזי

חניתס

New member
וטוב שכך

בס"ד כי אחרת החיים היו משעממים ללא מטרה וללא תכלית מה שכן עדיף שהנסיבות וההתמודדויות יהיו יותר חיוביות....

susieada

New member
אומץ לשתף

נורא (הנה השורש שלי שוב..) התלבטתי אם לחשוף את מחשבותי כאן בפורום, ומאוד שמחה, בעידוד של מור, שהעזתי. כל אחת שקראה, שהגיבה, נותנת לי חיזוק, כוח, קבלה. אכן הערב ומחר ט' באב, שאנו זוכרים ומתאבלים על חורבן בית המקדש - אך כאן אנו אך ורק בונים - מקדש של שיתוף, עידוד, תמיכה, העצמת נשים בספורט. כייף. תודה! סוזי

אגשית

New member
סוזי, אינך מכירה אותי

אבל מאז אותו שלט שראיתי בקיץ 2000 בו הייתי בהריון עם בתי השניה את במחשבותיי. בזכות אותו שלט, שמודיע על תריאטלון נשים שמסמל בעיניי עוצמה נשית מובהקת קראתי לבתי... תמר. הקיץ הזה ימלאו לה 9. חזקי ואמצי, את מקור השראה וברכה. כל טוב, אפרת

susieada

New member
אפרת - אין לי מילים ../images/Emo140.gif

איזו מתנה אדירה נתת לי עכשיו (וגם לבעלי שיושב לידי). בתקווה שהתמר שלך תגדל ותצמח ושתקבלי הרבה נחת ממנה! אולי תעשו שלשה משפחתית בשנה הבאה בטרי' נשים!! חיבוק ענק ממני, מדני ומהתמר שלנו! סוזי
(אנחנו שמחים גם לדעת שרואים ומתרשמים משלטי החוצות!)

אגשית

New member
התרגשתי וגם דמעתי

תודה על האיחולים, היא באמת ילדה נהדרת. ואולי נתראה פעם בטריאתלון (בינתיים אני רק רצה אבל תמר הודיעה שהיא מוכנה לשחות ונדבה את אחותה הגדולה לרכיבה) חיבוק בחזרה

סוזי אהובה מאוד

אם הייתי יכולה, עכשיו, הייתי מושיטה לך את שתי ידיי, שיצאו מתוך המחשב שלך ויחבקו אותך חזק. אוהבת אותך מאוד, ומאחלת לך להמשיך לצעוד, לרוץ, לרכוב ולשחות בעקבות האור הגדול שמנחה אותך ומפזר את ההילה שלו גם קצת עלינו. נשיקות.

dganitm

New member
סוזי, שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק

את אישה כל כך מיוחדת. אני קוראת את הדברים שלך וזה מחזק אותי כל כך.... מאחלת לך רק בריאות ותמיד שמחה ואושר. דגנית

irontal

New member
סוזי יקירתי - מי כמוני מבין אותך חיבוק ענק

הם באים והולכים כמו גלים הימים האלה הרעים..... מזל שלפעמים הם הולכים אוהבת טל

מיכאלה07

New member
סוזי אשה גדולה,

אשה ענקית, אשה חזקה, בפעם המי-סופרת-כמה בחודשים האחרונים רגשת אותי שוב. את אדם נדיר, ושוב- זה אפילו לא מתקרב למה שאת (ודני, ודני) באמת. אני (כמו כולן וכולם) לצידך, נפעמת מהיכולת הבלתי תאמן שלך להיות נפלאה ולחלוק את נפלאותך עם כולם. גם אני מתקדמת לטריאתלון הראשון שלי בהשראתך (כל הזמן אני אומרת שהבטחתי לך, למרות שאת בטח לא זוכרת בין הדמעות והחיבוקים של כולם). חיבוק ענק וחזק, מלא מלא מלא אנרגיה ואהבה, והרבה הרבה בריאות ואור, יפעת (מכבי..).

aradmd

New member
סוזי היקרה והמרגשת

אף אחת, אבל אף אחת... לא יכולה לומר את הדברים האלה טוב כמוך. התרגשתי. תודה ששיתפת אותנו. לכל אחת יש את התקופות "האלה" ומנסיוני - היחיד ש"ירים" אותנו משם הוא....אנחנו. אז עכשיו הייתי רוצה לעמוד במסלול שלך עם השלט המעודד....כמו שאת היית שם בשבילנו בטריאתלון הנשים. ובכל סיבוב - תראי את השלט הזה....ותדעי ששווה להמשיך הלאה במרץ, כי למישהו....את חשובה אביגיל

hartzitzit

New member
סוזי יקרה

התרגשתי מאוד לקרוא את מה שכתבת. אני שולחת לך חיבוק גדול (אם הייתי לידך הייתי נותנת לך אחד ענק אמיתי). את פשוט אשה מדהימה ! בטריאתלון נשים, כשראיתי אותך עומדת עם השלט במסלול האופניים, כלכך חיזקת אותי, ופתאום הרגשתי איך אני מתמלאת באנרגיה טובה. הלוואי שיכולתי להחזיר לך באותה מטבע ולמלא אותך באנרגיה ובחוזק. נירית

susieada

New member
לכל הבנות הנהדרות בעולם שלנו ../images/Emo70.gif

"אנשים טובים באמצע הדרך, אנשים טובים מאוד." When I decided to post my path of coping with this past period of "awful days," I had no idea what an outpouring of support, love and sharing it would bring. I can feel each hug, share each tear and importantly - feel your acceptance. I think that what you've all said is not just admiration for one person, but a respect for yourselves as each of you, each of us, deals with daily difficulties, daily stress, and periods of outright challenge in our lives. In reaching out to me, you are accepting yourselves. We share the vulnerability and the strength, the moments of fear and moments of confidence. We have chosen to empower ourselves through sport. May we continue to overcome social perceptions, priorities of family and work, injury, illness, to express ourselves to our fullest in sport. And again - may we all choose life and flow to the best of our ability with what comes our way. A huge hug to all, Susie

ogoldberg

New member
Every word a pearl of wisdom

Dearest Susie You have touched us in so many ways I hope the next ten moths will bring us all to be the best that we can be Kisses Olga

למעלה