התמודדות עם עובדים בעבודה
היי לכולם
בעבודה אני נמצאת בצוות של 3 עובדים לא כולל הבוס
את הדברים הבעיתיים מעבירים אלי, למרות שאני והם נחשבים באותה העמדה .
אני עובדת כטכנאית בתמיכה .
2 העובדים שאיתי ממש לא מקצועיים וכל הזמן גורמים לי לעבוד כפול.
יש ימים שאני פשוט יוצאת סחוטה רק כדי לפתור דברים שהם לא הצליחו -וזה לא אומר שאם מעבירים אלי דברים אז יש לי פתור מדברים פחות בעיתיים.
המנהל לא רוצה לשמוע-הוא טוען שהוא לא גנון ושאני צריכה לפתור את הבעיות שלי מולם-היו הרבה פעמים שפניתי למנהל ובסוף זה רק פגע בי יותר .
עובדים אחרים כל הזמן פונים אלי והם אומרים לי שהאחרים לא הצליחו לעזור להם או שהם עושים להם יותר תקלות ולכן לא רוצים לדבר איתם.
בתקופה האחרונה אני כבר מקבלת את זה במובן מאליו מהסיבה שאני אדם קצת עצבני , ואני מנסה להיות אדם יותר רגוע -ונראה שכשאני מבליגה, אז לפחות אני לא הורסת לי את היום
(עכשיו אני גם בהריון ואני בכלל צריכה להימנע מלצעוק,בסך הכל אני לא המנהלת שלהם-אין לי זכות להתעצבן עליהם ).
נתקלתם במצב כזה?
איך יוצאים חכמים ומנצחים ממצבים כאלו?
איך מראים לבוס בצורה חכמה שלא ניתן לסמוך עליהם והכל נופל עלי?
היי לכולם
בעבודה אני נמצאת בצוות של 3 עובדים לא כולל הבוס
את הדברים הבעיתיים מעבירים אלי, למרות שאני והם נחשבים באותה העמדה .
אני עובדת כטכנאית בתמיכה .
2 העובדים שאיתי ממש לא מקצועיים וכל הזמן גורמים לי לעבוד כפול.
יש ימים שאני פשוט יוצאת סחוטה רק כדי לפתור דברים שהם לא הצליחו -וזה לא אומר שאם מעבירים אלי דברים אז יש לי פתור מדברים פחות בעיתיים.
המנהל לא רוצה לשמוע-הוא טוען שהוא לא גנון ושאני צריכה לפתור את הבעיות שלי מולם-היו הרבה פעמים שפניתי למנהל ובסוף זה רק פגע בי יותר .
עובדים אחרים כל הזמן פונים אלי והם אומרים לי שהאחרים לא הצליחו לעזור להם או שהם עושים להם יותר תקלות ולכן לא רוצים לדבר איתם.
בתקופה האחרונה אני כבר מקבלת את זה במובן מאליו מהסיבה שאני אדם קצת עצבני , ואני מנסה להיות אדם יותר רגוע -ונראה שכשאני מבליגה, אז לפחות אני לא הורסת לי את היום
(עכשיו אני גם בהריון ואני בכלל צריכה להימנע מלצעוק,בסך הכל אני לא המנהלת שלהם-אין לי זכות להתעצבן עליהם ).
נתקלתם במצב כזה?
איך יוצאים חכמים ומנצחים ממצבים כאלו?
איך מראים לבוס בצורה חכמה שלא ניתן לסמוך עליהם והכל נופל עלי?