התמודדות עם עובדים בעבודה

chocolove

New member
כבר הייתי בחופשה כזו

פעם 3 שבועות בסין, פעם תאונת עבודה,
הבוס שלי יודע שבלעדי הוא סובל-אפילו מנהלת אחת אמרה שהוא כל הזמן אמר מתי X תחזור כבר.
אבל, גם כשאני נמצאת והעבודה תיעשה לאט-לא אכפת לו ,לא מעניין אותו ,כבר ניסיתי לעבוד לאט .
הנה לקח לי חודשיים לפתור תקלה-כי באמת זה ארך חודשיים אבל ממש לא עניין אותו שזה התעכב חודשיים .
תקלות שהעברתי לעובד כביכול בכיר יותר (ממוצא רוסי כמובן) ,אחרי שעבדתי עליהן הרבה זמן ולא הגעתי לפיתרון,ולמרות שהבאתי את כל הנתונים שצריך ושאלתי את המנהל מה קורה עם התקלות האלו-זה לא עניין אותו והוא גיבה את העובד השני שיש לו הרבה עבודה,והעובד הזה כל היום עושה שיחות פרטיות בטלפון וכל היום מלפרטט עם הבנות האחרות במחלקה ומנהל איתן שיחות .

ניסיתי כל מיני דברים ובכל תוצאה יצאתי מופסדת,אם זה לעבוד יותר לאט-שלא אכפת לו, אם זה להתעצבן על העובדים האחרים, אם זה פשוט לא להגיע,הפיתרון היחידי שלו לכל דבר זה להגיד שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה ואנחנו לא בגנון ,ואם הם לא יודעים אז להסביר להם-גם את זה ניסיתי-כשאני מנסה להסביר ומסתכלים עלי עם עיני עגל ובחוסר עניין -אז זה ברור שאין הקשבה.
הוא כשלעצמו כמנהל וכבן אדם(וכבן אדם הוא באמת בסדר,אבל כמנהל ממש לא) מאוד אוהבים אותו,אבל בתכלס הוא מתקפל על כל דבר ,כל דבר שבא להרע לעובדים שלו אין לו כוח להתווכח ותמיד אומר למנהלים האחרים כן .

הוא אומר לי שהוא מעריך אותי רק בשיחות אישיות ,ומצד שני בהערכה שנתית הוא מאפשר לעצמו להוריד לי נקודות על סתם(נכון שאף אחד לא מתייחס לזה ,אז אם כבר למה לא לפרגן לי).
אני כבר הרבה שנים רוצה לעזוב אבל לא מוצאת מקום אטרקטיבי או מבחינת מיקום או מבחינת שכר ,עכשיו אני מחכה ללידה ואז לקחת את הפיצויים .

כנראה שגם אם אקבל שכר יותר נמוך אולי יהיה לי יותר טוב(מקווה שכן) ויותר אופציות להתקדם .

Relaborat

New member
איך מודדים אצלכם עובדים?

יש איזשהו מדד כמותי שיכול להבהיר האם עובד הוא טוב או לא?

Relaborat

New member
אם זה באמת המצב, אני הייתי מחפש מקום אחר

ואת בהריון אז לעבור אחרי חופשת לידה זו אפשרות לא רעה. אצלי בעבודה יש לא מעט מקרים כאלו.

chocolove

New member
כן,כנראה זדה מה שיקרה

משום מה נורא חשוב לי להבהיר למנהלת משאבי אנוש את המצב,אבל האם זה נכון לעשות את זה ?

Relaborat

New member
עקרונית כן

כי זה מסוג הדברים שלמשאבי אנוש אמור להיות אכפת מהם. זה בהינתן שאת מחליטה שאת עוזבת, כמובן.

chocolove

New member
הבנתי

אז אני אחכה עם השיחה , רוצה לעזוב אבל אין לדעת .
צריך לחכות לרגע הנכון.

למעלה