יש למישהו תמונה של מאיטה בלי איפור?!
G G o l d e n QUEEN New member 13/10/06 #19 יוווו היא לבושה מדהים פה../images/Emo214.gif כ"כ אוהבת ת'סגנון הזהה
O osh360 New member 13/10/06 #22 תבחרי את התמונה הכי יפה( + ומי שיזכה יבחר שחקן אחר וכולם ישמו תמונות הכי יפות של אותו שחקן.
N n e t a 7 6 1 New member 13/10/06 #23 פפפפרונים שלי כנסו דחוףףף בייחוד רו תראו עשיתי אודות כל פעם שאני רושמת הודעה זה כותב לי את האודות כמו באיסיקיו\ מה לא מגניבבבבבבבבבבבבב??????????????
פפפפרונים שלי כנסו דחוףףף בייחוד רו תראו עשיתי אודות כל פעם שאני רושמת הודעה זה כותב לי את האודות כמו באיסיקיו\ מה לא מגניבבבבבבבבבבבבב??????????????
N n e t a 7 6 1 New member 13/10/06 #25 יא פפרוני אחת...את לא מבינה כלום חח איך זה חתימה אים לא חתמתי על כלוםם?????????????? חחחחחחחחחח אני נקרעת עליייייייייייךךךךךךךך כאילווווווו לא משנה מה תעשייי את תמיד תהיי פפרוני אחת לא יעזור לך כבר כלוםםםםם יפפרוני שכמותךך
יא פפרוני אחת...את לא מבינה כלום חח איך זה חתימה אים לא חתמתי על כלוםם?????????????? חחחחחחחחחח אני נקרעת עליייייייייייךךךךךךךך כאילווווווו לא משנה מה תעשייי את תמיד תהיי פפרוני אחת לא יעזור לך כבר כלוםםםםם יפפרוני שכמותךך
O osh360 New member 13/10/06 #28 אני לא מבינה באמת..../images/Emo95.gif../images/Emo221.gif איך אפשר להיות כ"כ אטום. פפרוני מאוהב שליי כמה אני אוהבת אוווווותך$$$$^ בובית מנוולתתתת יאאאאאאאאאאא חולה עליייייך!!! איזה ייפפפפפהה אתתתת
אני לא מבינה באמת..../images/Emo95.gif../images/Emo221.gif איך אפשר להיות כ"כ אטום. פפרוני מאוהב שליי כמה אני אוהבת אוווווותך$$$$^ בובית מנוולתתתת יאאאאאאאאאאא חולה עליייייך!!! איזה ייפפפפפהה אתתתת
נ נטושקע New member 14/10/06 #32 אני דווקא ניקרעת עלייך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיחי עם לא ידעת קוראים לזה חתימה ונכון שזה כמו אודות אבל זה חתימה חעחחעחע ואת עוד ניקרעת עליה
אני דווקא ניקרעת עלייך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חיחי עם לא ידעת קוראים לזה חתימה ונכון שזה כמו אודות אבל זה חתימה חעחחעחע ואת עוד ניקרעת עליה
ד דידושש המקורית New member 13/10/06 #27 חח../images/Emo6.gif מעיין לא משנה מה תעשי../images/Emo189.gif תמיד תהיי פופורנית אחת חחחחחחחחחחחח
N NoYa141 New member 13/10/06 #26 מאמי את חייבת טיפול דחווף את פשוט חיה באשליות שהוא אוהב אוותך לדעתי הוא רוצה להתאבד בגללך דיי תנוווחי קצת
מאמי את חייבת טיפול דחווף את פשוט חיה באשליות שהוא אוהב אוותך לדעתי הוא רוצה להתאבד בגללך דיי תנוווחי קצת