התמונה הראשונה בדובב את התמונה

m o r s h

New member
התמונה הראשונה בדובב את התמונה ../images/Emo13.gif

להודעה מצורפת התמונה הראשונה
התמונה לקוחה ממרילו האתר בלעדית למבצע! אתם מוזמנים להגיד לנו מה הם אומרים "באמת"
בתגובה או בקומיקס אם אתם יכולים ויודעים איך
בהצלחה! כל הפרטים על המבצע: במהלך השבוע יעלו לפורום תמונות של הכוכבים מתוך המחזה. על הגולשים ל"דובב" את התמונות ולשרשר דיאלוג מצחיק לכל הודעה. הדיאלוגים המצחיקים ביותר יקבעו על ידי שופטי התחרות - יעל בר זוהר (מרילו) וגיא זוארץ (גבריאל) ויזכו את כותביהם בפרסים מתנת "תיאטרון הבימה". המקום הראשון והשני יזכו בכרטיסים זוגיים לאחת ההצגות שיתקיימו בפברואר/מרץ ובפוסטר חתום. מקומות 3 עד 15 יזכו בפוסטרים ו/או תוכניות חתומות של המחזמר. התחרות תיערך בין התאריכים ה-20/1/05 ועד ה-27/1/05. הפשילו שרוולים ותתחילו לצחוק, להצחיק ולזכות בפרסים! החל ממחר תתפרסם כל יום בפורום תמונה! ניתן לדובב את התמונה ע"י עריכה והוספת מלל שיוצא מהפה של השחקנים (כמו קומיקס) או ע"י כתיבה של המלל כתגובה בפורום !

אוקיי שלי|טמבל|

טלי:"אין לי מושג מה אמרת עכשיו אבל אני בטוחה שזה העניין" אושרי:"כל הכבוד טלי.תודה"

והדיבוב הוא:

אושרי סהר (בקול קשוח): "לא נותן לעבר, טוב? למה מה תעשי לי?!" טלי אורן (מתבכיינת): "אבל... אבל... אני צריכה פיפי..."

Hen m

New member
שלי!

אושרי:נוו, תעשי בלון יותר גדול משלי, כמו שאמרת! נוו?

אז ככה :וזה ממש ממש בצחוק באמת !!!!

אושרי: אל תיכנסי לשם בבקשה בבקשה טלי: למה לא ? מה הקטע שלך? אושרי :פשוט אל תכנסי היא תתעצבן טלי:אני מדברת איתך יפה- זוזו לי מהדרך טוב ?הפלאפון שלי שם. אושרי: כי כי כי ... טלי : נו דבר כבר... אני ממהרת אנחנו באמצע הצגה! אושרי : אההם...אילנה קרעה את המכנסיים ולא נעים לה לצאת ככה עם החור ואין מחט בסביבה ... תביני וזה ממש לא יפה ככה פתאום להיכנס !!! טלי: אה ... טוב... אופס ... אני כבר ימצא פלאפון איכשהו ביי (מגלגלת עינים -לא נעים) מקווה שזה היה עליז-ליטל

RaZiK4

New member
שלי../images/Emo26.gif

אושרי: טלי מה זאת החצאית המגעילה הזאת
טלי: לך לך או שאני ירק עליך |מתכוננת ליריקה| אושרי: את שווה ל-[מצביע עליו
]

alexa9971

New member
שמעו שמעו...

טלי: נו אבל אני לא מבינה למה אתה לא רוצה אותי?? אושרי:(בקול רגוע) את לא מבינה את כונפה לא רוצה אותך די להטריד אותי אני מרגיש כמו בסרט יחסים מסוכנים או משהו.. פשוט תפסיקי אנ ימנסה להגיד לך את זה יפה מכוערת קטנה שכמותך אבל את פשוט לא מקשיבה.. טלי:(בקול הכי מעצבן בעולם) אושרי נווווווווווווווו אבל למההההההה נו אבל אושריייייי נווווווו אושריייי נו אבל אבל למהההההההההה (דמעות בעיניים) אושרי:(בקול הכי רגוע בעולם) בואי אנ יאגיד לך את זה פעם אחרונה יפה: לכי ********** יא ****** ואל תתקשרי אלי שוב טוב..תודה. איך היה איך היה???

amitosh123

New member
שמעו!

אושרי: ואייי טלי את ממש "יפה" היום (בקול גימגומי) טלי: דיי לא נכון אושרי: טוב נו את לא יפה היום! טלי: מה באמת???

אני אני אני.......והתגובה היא...../images/Emo6.gif

אושרי:טלי אני מצטער שגיליתי לך שמכינים לך מסיבת הפתעה היום, נפלט לי...(בתקווה שטלי תקנה את זה) טלי: תשמע, זה די מבאס,אבל זה כבר קרה ואני רוצה ממך פיצוי על זה.. (אושרי: (מנסה את מזלו) אם שנינו חושבים על אותו פיצוי אז...(מחזיר חיוך) אני כרגע בדקתי ו....החדר שממש על ידינו פנוי... טלי: (המומה) (אושרי מיד מנצל את שלבי המבוכה) אושרי:אני מבין ששתיקה מהווה הסכמה?! טלי: *מחייכת* אושרי: טוב מה את עומדת ככה כמו שחקן כדורגל שבועטים לו פנדל והוא מגן על החבילה שלו..צריך שניים לטנגו לא?!

barmiz

New member
שלי...

אושרי: טלי אולי תשארי איתנו ולא תעברי לשלמה המלך ושלמי הסנדלר? טלי: לא נראה לי... זה חדש... משלמים שם יותר

Jason2

New member
אני אנסה

אושרי: נו מספיק! ראיתי את wonder woman חמישים פעם וזאת לא את. טלי: מצידי אתה יכות לצפות עוד מאתיים וחמישים פעם אבל זה לא ישנה, אני wonder woman האמיתית, אפילו יש לי את המשקפיים עוד מהסדרה.

Nachoom

New member
דיבוב שלי ../images/Emo6.gif

טלי: אני החלטתי סופית!! סמי יהיה ההומו בהצגה!! זה פשוט תפור עליך!! אושרי: סליחה!? :-O נראה לך?? ו..חוצמזה התסריטאים יהרגו אותך.. טלי: אז... כמו שאתה מכיר אותי - דיברתי עם המפיקים והכל ויאללה, אתה כבר מוכן עם מכנסיים קצרים (חחח
) בוא נוריד לך שערות!!! אושרי: לא לא לא לא לא.... טלי: אתה רואה את החוט הזה? אושרי: כן טלי: יפה...
אושרי: לאאאא!! מה פתאום!! את עקומה!! אני מצטער אין מצב... אני אפרוש מן ההצגה... אי אפשר לשנות ככה תפקיד לבן אדם.. טלי: דבר ראשון, יש לי משקפיים - אז עקומה תקרא לאחותך, דבר שני - כשאתה בן אי אפשר לשנות תפקיד בהצגה.. אבל אנחנו הנשים בורכנו בקסם מיוחד - מילה אחת, תנוחה אחת (חחח
) וההצגה משתנה.. אושרי: אממ טוב, אבל תבטיחי שזה לא יהיה כואב.!!! טלי: כואב? מה פתאום!! כואב יהיה משהו אחר!! אושרי: (בפנים תמוהות) אמאא!! מה יהיה כואב?? טלי: ישבתי (ושכבתי - חחח
) עם המפיקים והחלטתי שבינך לבין הרקדן יהיו סצינות סקס. אושרי: מה זה!?!??!?!?!?!? טלי: חכה חכה.. זה לא הכל... אושרי: אין מצב.. אני מצטער.. המשכורת טובה והכל אבל ביי.. טלי: אושרי!! תשמע את הכל !! חכה!! אושרי: מה? טלי: ישבתי (ושכבתי - חחח
) עם המפיקים וסצינות הסקס יהיו אמיתיות!! אושרי: מהההההההההההההההההה? טלי:כן.. זה ייתן פלפל למרי לו.. אושרי: אני ממש מצטער, אבל ביי. אני נכנס לחדר. טלי: על גופתי אתה נכנס לחדר הזה!! אושרי: מה את אומרת?? באמת?? טלי: חכה רגע, נכון לכל דבר יש מוסר השכל? אושרי: נו ? טלי: אוקיי.. אז ככה.. עבדתי עלייך, רציתי שתיקח הכל בפרופורציה. בחרו בי להודיע לך שאתה צריך לפרוש מההצגה, ופשוט רציתי להראות לך שתיקח הכל בפרופורציה.. אז עבדתי עליךך!! אושרי: מההההה?? נו מה אני לא מבין מה הולך פה? יגאל שילון פה? הלווו? טלי: לא, הוא לא פה.. אני מצטערת.. אושרי: ? טלי: הוא לא פה!! הוא שם!!!! אושרי: מה!? ה-פ-ת-ע-ה טלי: אושרי קיבלת קידום ואתה מעכשיו תהיה גם גבריאל לסרוגין!! אושרי: מה באמת?? טלי: כן!! אושרי: יאו!! אני לא מאמין!! אני בשוק!! אין אין אין אני לא מאמין!! טלי: אל תאמין.. בצדק.. עבדתי עלייך.. יאללה יאללה בוא לשעווה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שאהבתם
ערב טוב לכולם, נחום

mary lou

New member
נו...ישיהיה ../images/Emo122.gif

זה בהשראת היום, בלץ, אז זה לא מצחיק, אבל אקטואלי
טלי: אתה חושב שאם אני אשים משקפיים ואכווץ את השפתיים הקהל לא ישים
שגלית גיאת לא באה היום
אושרי: *חושב* אוח... לו הייתי קושניר ...

RossandRachel

New member
שלי!!!

טלי: יש לי בשורה. אושרי: טובה אני מקוה טלי: תלוי למי... אתה מפוטר. אושרי: אבל למה? טלי: מצאו מישהו יותר טוב שיעשה את סמי. אושרי: מי? טלי: אביטל... אושרי: אביטל לבני?? אבל למה? טלי: אתה מבין, היא פשוט רוצה להרחיב אופקים, אז המפיקים החליטו לתת לה את התפקיד שלך... אושרי: למה דווקא את שלי? טלי: "כי..אתה מבין...זה פשוט התפקיד היחידי בקאסט שהיא עוד לא עשתה... *הדיבוב לא נכתב במטרה לפגוע באביטל... תודה ליעל....

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחח ג-ד-ו-ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתי!!

yohans

New member
פששש!!!

כל הכבוד איזה רמה!!!
אם לא תזכי מקום ראשון בדיבוב הראשון אז השופטים לא יודעים מה זה דיבוב מצחיק שיהיה לך

נראה איך תצא מזה עכשיו

טלי: "אתה לא שם לב אלי.., ובכלל אתה כבר לא מסתכל עלי יותר ..." אושרי: "מה קרה לך את נראת מצויין .פיצוץ..ותדיעי שאני תמיד מסתכל !!" טלי: "טוב.. אם אתה אומר שאתה שם לב וגם מסתכל... אז בוא נראה אותך אומר לי בלי להציץ, כמה כוכבים יש לי על חצאית ????

גל אדום

New member
דיבוב 1#

טלי: שמעת מאמיר? אושרי: לא, אבל איזה גוטמן אחד בקהל מסר לך ד"ש.

למעלה