שלי
היא: אה סליחה, תשלוט ביד מרדכי שלך !! לפני שאני צועקת הוא: היד שלי בסדר גמור, תשלטי את בעיניים שלך, אם מבטים היו פוצעים הייתי מרוסק לחלקים היא: אני בכלל לא הסתכלתי עלייך - אני מאוד מוטרדת בגלל הקדם ארוויזיון הבולגרי הוא: את מי זה מעניין הקדם ארוויזיון הבולגרי ? איזה טעם נוראי יש לך היא: לי יש טעם נוראי ? את זה אמר מי שבחר את דבי בון לתפקיד ינטל במחזה "ינטל דה ישיבה בוי"... אתה יודע - לפעמים אתה יכול להיות כל כך קטן הוא: מה ?? מה???? מה אמרת ??? לי יש קטן ??? מי אמר לך ?????? רונית מההפקה? איזה פה גדול יש לה ! אני ממש בשוק, זאת הייתה הבעייה כל הזמן. היא: סליחה??? אממ, יש משהו שאת רוצה לספר לי? את עשית את ה"טוב והמענג" עם רונית מההפקה ???? כל הזמן הזה אמרת שאתה שומר אמונים למלכה שלך אילנה. הוא: טוב, הבנתי שמחלומות אי אפשר להתפרנס בחיים - אז החלטתי להכנס לביזנז - היה נורא נחמד למרות שאני לא מבין למה היא כעסה בסוף, אני התעצבנתי נורא כשהיא נתקלה בשולחן אזצעקתי לה "את לא יכולה להזהר יא חתיכת פוסטמה?" אז היא התחילה להרביץ לי. היא: רציני? היא הרביצה לך? הוא: כן, היא שפכה עליי פח של נפט אמרה הולכת לשרוף אותי. היא: אז מה אתה עושה כאן בחיים עדיין? הוא: בדיוק הגיע הזמן שלנו להופיע... אז היא לא הספיקה היא: היה לך מזל הוא: כן חוצפנית - גיליתי שהיא רק רצתה לקחת את כל רכושי בחיים האלה!!! היא: כל הרכוש שלך??? הוא: כן!!! את כל ה-33.74 שקלים ! את מבינה אותה ? היא: לא ממש. הוא: גם אני לא - טוב הגיע הזמן להופיע בוא נלך.