התמונה הראשונה בדובב את התמונה

הנשית

New member
וזהו הדיבוב שלי:

סמי: "תקשיבי, אני כאן בצילום, לא יכול לצלם כשאני מסתכל עלייך". טלי:"עלי? בטח אתה אומר את זה לכולן"? סמי:"תאמיני לי, שאני כאן כבר עשר שנים, ואת הראשונה שאני בכלל העזתי להתחיל איתה, אז יש מצב לקפה?". טלי:"טוב, אמרת קפה, שיהיה קפה".

שליי

טלי: אתה חושב שאם אני יעשה פרצוף חושב וככה בשפתיים אני יראה חושבת? אני כבר הרבה זמן מנסה ולא מצליחה לעשות את זה אוף! סמי: אז אולי תנסי באמת לחשוב? טלי: אבל בשביל לנסות לחשוב צריך לדעת לחשוב ואני לא יודעת :/ סמי: אז אמממ תנסי לחשוב אמ לא לא תחשבי לנסות נו אוף בלבלת אותי טלי: בלבלתי זה משורש ב.ל או ב.ל.ב.ל? סמי: יואו אני משתגע זוזי זוזי תני לעבור

Mary Mindland

New member
שלי

היא: אה סליחה, תשלוט ביד מרדכי שלך !! לפני שאני צועקת הוא: היד שלי בסדר גמור, תשלטי את בעיניים שלך, אם מבטים היו פוצעים הייתי מרוסק לחלקים היא: אני בכלל לא הסתכלתי עלייך - אני מאוד מוטרדת בגלל הקדם ארוויזיון הבולגרי הוא: את מי זה מעניין הקדם ארוויזיון הבולגרי ? איזה טעם נוראי יש לך היא: לי יש טעם נוראי ? את זה אמר מי שבחר את דבי בון לתפקיד ינטל במחזה "ינטל דה ישיבה בוי"... אתה יודע - לפעמים אתה יכול להיות כל כך קטן הוא: מה ?? מה???? מה אמרת ??? לי יש קטן ??? מי אמר לך ?????? רונית מההפקה? איזה פה גדול יש לה ! אני ממש בשוק, זאת הייתה הבעייה כל הזמן. היא: סליחה??? אממ, יש משהו שאת רוצה לספר לי? את עשית את ה"טוב והמענג" עם רונית מההפקה ???? כל הזמן הזה אמרת שאתה שומר אמונים למלכה שלך אילנה. הוא: טוב, הבנתי שמחלומות אי אפשר להתפרנס בחיים - אז החלטתי להכנס לביזנז - היה נורא נחמד למרות שאני לא מבין למה היא כעסה בסוף, אני התעצבנתי נורא כשהיא נתקלה בשולחן אזצעקתי לה "את לא יכולה להזהר יא חתיכת פוסטמה?" אז היא התחילה להרביץ לי. היא: רציני? היא הרביצה לך? הוא: כן, היא שפכה עליי פח של נפט אמרה הולכת לשרוף אותי. היא: אז מה אתה עושה כאן בחיים עדיין? הוא: בדיוק הגיע הזמן שלנו להופיע... אז היא לא הספיקה היא: היה לך מזל הוא: כן חוצפנית - גיליתי שהיא רק רצתה לקחת את כל רכושי בחיים האלה!!! היא: כל הרכוש שלך??? הוא: כן!!! את כל ה-33.74 שקלים ! את מבינה אותה ? היא: לא ממש. הוא: גם אני לא - טוב הגיע הזמן להופיע בוא נלך.

הדיבוב שלי לתמונה של טלי ואושרי.

אושרי:טלוש מה העניינים בייבי למה את בבאסה? טלי:כי דווקא היום יש ספיישל בלוגי של כל הפרקים של מה שלומה? בדיוק בשעה שמתחיל מרי לו ואני יפספס את זה אוף איזה מבאס. אושרי:אה....טלי יש לי הפתעה בשבילך!ליונתן יש היום במקרה יום חופש אז בקשתי ממנו שיקליט לך הכל.איזה מותק אני אה. טלי:יא אושרי אני מתה עליך! אושרי:אמ אמ אמ מה מגיע לי? טלי:

חיבוקון

New member
מת על תחרויות :)

אם אינ לא במקום ראשון או שני...תתרמו את הפוסטר שלי :) הוא: אני עכשיו! היא: אבל יוצא לי... הוא: מצטער בובה, יש שירותים אחד! כאן זה התור... היא: אוף! יצא לי כבר...השירותים שלך!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifשלי../images/Emo26.gif

אושרי: טלי, אני צריך לספר לך מש'ו... טלי: נו דבר. אושרי: כולם יודעים את הסוד שלנו, אבל אני לא סיפרתי כלום. נשבע
טלי: מה
איך הם יכולים לדעת
אושרי: כי את לא מפסיקה לגרבץ כמונו, הגברים, את יודעת... טלי: אז מה
כולם עכשיו יודעים שקראו לי "טל"
טוב נו, לפחות אני יכולה לגרבץ חופשי, כמו עכשיו למשל... אושרי: את צריכה עזרה
טלי: עזרה
אני יכולה ללמד אותך גירבוץ מהו..

למעלה