התמונה הראשונה שלי ב 2005...

ronenec

New member
התמונה הראשונה שלי ב 2005...

הנה התמונה הראשונה שלי באיירליינרס ב 2005... אני מקווה שיהיו עוד רבות השנה...

ny22

New member
מנהל
איך אומרים בימינו

פצצות לגבות ורסיסים לריסים
. תמונה ממש ממש יפה. מזל טוב.

ארזS

New member
כן כן... זה מתקרב... וכנראה שיהיה

כבר היום או מחר, כי מ"מידע פנימי" [עלאק...] יש בערך 20 תמונות נוספות מישראל שממתינות בתור. וה"מידע" הזה אומר לי שבין התמונות האלה יש תמונות של הצלמים: רונן, מיכה וגם עבדכם הנאמן... [ואולי עוד כמה שאינני מכיר...
]

ארזS

New member
"שנזכה לשנה הבאה" ../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

עד 120 שנה

ארזS

New member
../images/Emo124.gif[תופים וחצוצרות] יש 1,000 !

וזאת התמונה ה-1,000 מישראל באתר Airliners.net ! קבלו אותה במחיאות כפיים...
ודרך אגב, נכון לרגע זה יש כבר 1,003 !

MrHankeY

New member
WOW!

ארז, הרשה לי להחמיא לך על התמונה הזו http://www.airliners.net/open.file?id=748455&size=L&sok=V0hFUkUgIChjb3VudHJ5ID0gJ0lzcmFlbCcpICBPUkRFUiBCWSBwaG90b19pZCBERVND&photo_nr=7 אני חושב שמצאתי דסקטופ חדש מותר נכון?
ברכות לרגל ה 1000:)

ארזS

New member
בבקשה תגובת הצלם עצמו + הסברים.

ואני מקווה שיש לכם סבלנות לקרוא תשובה + הסבר ארוכים... אז ככה... : עיניכם הרואות את התמונה המקורית שממנה נלקח ה"זום העצבני"... מכאן ברור לכם שהכוונה שלי היתה לצלם אותו בזום. אולי לא עצבני אבל זום... מה שנקרא Closeup . פשוט הבחנתי שהם אוהבים את זה... אז אם לאחרים מותר למה לי אסור?
וכפי שהסברתי פעמים רבות, זה לא סתם להעלות תמונות לאתר האיירליינרס. כל תמונה ותמונה שאתם רואים שם עברה עריכה כזאת או אחרת, שהרי כמעט בלתי אפשרי לצלם מטוס בשעת טיסה ושהתמונה תצא בדיוק לפי הכללים. אז מה שאתם רואים בתמונה הזאת זה מה שיצא מהמצלמה ורק הקטנתי את הגודל כדי שיהיה אפשר להעלות לכאן. לכן מי שמצלם ומעלה לאתר תמונות ללא עריכה שלא יתפלא כשיקבל את הודעית הדחיה שלהם. וזה ככה בכל האתרים מלבד אתר MyAviation שהוא למעשה משמש כגלריה וסובל הכל בכל מכל כל... ועכשיו לשאלה המשנית שאולי השואל התכוון אליה כעיקרית: לא צילמתי מהמסלול אלא ממקום כלשהוא באור יהודה ששם אפשר לראות את המטוסים שמתקרבים לנתב''ג [אם הם בדרך לנחיתה על מסלול 12]. ובמצלמה שלי יש זום אופטי X10 ובמקרה הזה נעשה שימוש כמעט בכל הזום. מקווה שעניתי על כל השאלות...

ronenec

New member
בדיוק ככה ארז !

הוצאת לי את המילים מהפה! מה חשבתם? שזה רק לצלם ולהעלות? עכשיו תעריכו את העבודה הקשה שלנו!

ארז ראוי לכל המחמאות,ללא ספק.

הבחור עושה עבודה מרשימה. עקביות עד אין סוף. והתוצאות שהוא מפיק ממצלמתו,ראויים לכל השבחים. ארז מוכיח שמה שבאמת חשוב זה הצלם העומד מאחורי המצלמה, ולא סוג המצלמה. ראיתי המון תמונות ממצלמות משוכללות ומקצועיות, שלא התקרבו לרמת הצילומים הגבוהה של ארז. כל הכבוד לך שאתה שם את ישראל גם באירליינרס על המפה. אני חושב שאתה הצלם הישראלי היחידי שדואג שנשאר על המפה שם. אני אפילו צילום אחד לא העלתי לשם ולא לשום אירליינרס שמירליינרס אחר. המשך כך ארז . מגיע לך הערכה מלאה על פועלך.

למעלה