התמונה הראשונה שלי ב 2005...

ny22

New member
מנהל
כמה מילים לארז ../images/Emo20.gif../images/Emo124.gif../images/Emo48.gif

דבר ראשון
היות וזכית בתחרות. נורא כיף לי להסתכל על התמונות שלך (ושל רונן), וכל הכבוד שהצלחנו להגיע ל-1005!!!. אז, תמשיך כך (וכמובן שזה גם פונה לרונן) ואני בטוח שעוד נזכה לראות תמונות מדהימות שעושות גאווה שלך ושל רונן. שלך. דרך אגב, מאיפה בדיוק צילמת מאור יהודה?

ארזS

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני מבקש להבהיר: לא עשיתי ולא עושה שום תחרות. הכל היה בצחוק. והייתי שמח לא פחות אם התמונה מס' 1,000 היתה של רונן, של מיכה, או של כל צלם אחר. והעיקר שאנחנו על המפה לתפארת מדינת ישראל

ארזS

New member
רגע...שכחתי...

מאיפה בדיוק באור יהודה? זה סוד מקצועי... סתם.... האמת היא שבכל פעם אני מצלם ממקום אחר. למשל ליד מגדל מכבי האש. או ליד תחנת הדלק. או ליד אולם החתונות שם שאני לא זוכר איך קוראים לו.

ny22

New member
מנהל
אתה צודק!

אם ככה, אז גם אני קצת צחקתי......... בכל אופן, באמת מגיע כל הכבוד לכל הצלמים שעושים עבודה נהדרת וגורמים לנו לשעות רבות של הנאה! תמשיכו כך! תודה, תודה ותודה...... אתם בהחלט מייצגים אותנו בכבוד!

ארזS

New member
../images/Emo124.gifחדשות לבוקר יום רביעי 5/1../images/Emo41.gif

יש כבר 1,010 תמונות נכון לרגע זה. וזה הזמן לציין גם את הצלמים הבאים שמביאים לנו תמונות יפות: לבון מליק, דור ארליך, אוהד בן משה, ועוד ועוד ועוד... וסליחה עם כל אלה שלא הזכרתי את שמותיהם. ודרך אגב, לי אין זמן לעשות את זה, אבל האם יש פה מישהו שיש לו שפע זמן פנוי והוא מוכן לעבור על כל התמונות מההתחלה לסוף ולרשום את שמותיהם של כל הצלמים שצילמו תמונות בישראל?

DannyJJ

New member
איזה יופי! יש יש! אנחנו על המפה!

ונישאר על המפה! חחחחחח הפכתי לטל ברודי חחחח

ארזS

New member
../images/Emo41.gif חדשות לבוקר יום שישי 7/1 שעה 6

יש כבר 1,012 תמונות מישראל באתר.

למעלה