התמונה השניה של דובב את התמונה

m o r s h

New member
התמונה השניה של דובב את התמונה ../images/Emo3.gif

להודעה מצורפת התמונה השניה
התמונה לקוחה ממרילו האתר בלעדית למבצע!
אתם מוזמנים להגיד לנו מה הם אומרים "באמת" בתגובה או בקומיקס, אם אתם יכולים ויודעים איך..
בהצלחה!
לאלו שלא עקבו
בואו נעשה לכם סדר בראש: התמונה הראשונה התפרסמה אתמול- תמונה של טלי אורן ואושרי סהר מאחורי הקלעים.
כל שאר הפרטים על המבצע:
במהלך השבוע יעלו לפורום תמונות של הכוכבים מתוך המחזה. עליכם ל"דובב" את התמונות ולשרשר דיאלוג מצחיק לכל הודעה. הדיאלוגים המצחיקים ביותר יקבעו על ידי שופטי התחרות -|דגש| יעל בר זוהר (מרילו) וגיא זוארץ (גבריאל) ויזכו את כותביהם בפרסים מתנת "תיאטרון הבימה". המקום הראשון והשני יזכו בכרטיסים זוגיים לאחת ההצגות שיתקיימו בפברואר/מרץ ובפוסטר חתום. מקומות 3 עד 15 יזכו בפוסטרים ו/או תוכניות חתומות של המחזמר. התחרות תיערך בין התאריכים ה-20/1/05 ועד ה-27/1/05. הפשילו שרוולים ותתחילו לצחוק, להצחיק ולזכות בפרסים!
זאת היא התמונה השניה! ניתן לדובב את התמונה ע"י עריכה והוספת מלל שיוצא מהפה של השחקנים (כמו קומיקס) או ע"י כתיבה של המלל כתגובה לשרשור.

LOVEאמיר

New member
אני ישתתף בכל זאת...../images/Emo3.gif

גבריאל: איך אני מת לדעת לשרוק עם האצבעות ככה בפה... את מכירה את זה? מרילו: בטח! אני אלופה בזה! גבריאל: וואלה? אז אולי תלמדי אותי? מרילו: בכיף!... טוב, קודם כל תישב זקוף. עכשיו תראה, אתה שם בצורה כזו את שתי האצבעות האלה בפה... עכשיו תיתן נשיפה חזקה... ו... הופ! תראה איך תצא לך עכשיו שריקה מהסרטים!... גבריאל: כמו בסרטים, הא??? טוב, אני ינסה... וואלה! זה באמת עובד! תודה!

barmiz

New member
דיבוב שלי

גבריאל: יש, את נשארת פה מירי: ששש, שקלרה לא תשמע, למה כשיש לה דם חם התפאורה מתפרקת. מי שלא הבין: עוצמת הקול של אילנה / שרי

RaZiK4

New member
שלי../images/Emo26.gif

............... גבריאל: "וואי בא לי להקיא מזה" מרי לו: "סך-הכל עשיתי קעקוע על החזה של גבר עירום אל תקיא לי פה"

Nachoom

New member
הדיבוב שלי ../images/Emo6.gif

יעל: אני לא מאמינה!! אני פשוט לא מאמינה!! גיא: את לא מאמינה?? את הולכת וקונה כל היום בגדים ומבזבזת, וכבר באמצע החודש לא נשאר לנו כסף וזורקים אותנו מהדירה. יעל: בסדר גאון, נראה אותך מוצא לנו את הפתרון של להתגנב לישון על הסט צילומים. גיא: אוףף את לא מבינה את זה!? אם לא היינו נזרקים מהדירה לא היינו צריכים את הפתרון הזה יעל: בסדר בסדר.. עוד שבועיים ההכנסה של פוקס ויאללה יהיה טוב. גיא: שבועיים!? שבועיים!? מה שבועיים מה!? יעל: נו די גיא לא התכוונתי.. (נותנת נשיקה לגיא) גיא: יעלו'ש אני אוהב אותך מאוד, מהלב - אבל אסור שזה יחזור. התפאורה הזו עומדת ליפול כל רגע ואנחנו עוד ישנים שם.. יעל: הלוואי והיינו יכולים להיכנס למיטה של אילנה בהצגה.. גיא: נכון!! בואי נלך לשם.. יעל: למי יש כוח לחפש אותה עם התפאורה המתחלפת הזו, שנבנתה במיוחד למרי לו, ההצגה עם צוות שחקנים מרהיב המגוללת את סיפורה של מירי (מרים).. גיא: יעל אנחנו לא ביצפאן - לא צריכים לקדם את ההצגה.. יעל: אני יודעת אני מנסה להצחיק.. גיא: חיחיחי טוב בואי ניכנס לישון יעל: לילה טוב.. כעבור 2 דקות: אילנה נכנסת לבמה עם פטיש ובצעקות: אילנה: יגאל, עוד פעם אחת שאני ארגיש משהו באמצע ההצגה בסצינת המיטה אני מנפצת לך את המוח. יגאל: מה את רוצה? את הטיפוס שלי.. יעל וגיא צוחקים שם למעלה ויגאל ואילנה נבהלים. אילנה: מי שם!? הלווו?! שמעתי אותכם!! מי שם??? גיא לא מתאפק וחייב לצחוק, יעל מנסה להשתיק אותו ושמה עליו ת'יד. יגאל: מהההה זה היההה?!?!?! אילנה: די יגאל חמוד שלי פוצי אני אגן עליך אל תשכח שהייתי פעם גבר. יגאל: אני הולך להזעיק משטרה. אילנה: טוב מהר ביי אילנה מסתובבת עם עצמה על הבמה ועם הפטיש אבל לא מצליחה להבין מה זה. אחרי 10 דקות נכנסים כוחות הביטחון עם המשטרה לנסות להבין. יעל וגיא יורדים ללמטה: יעל: מה כולכם עושים פה!? גיא: מצטרף לשאלה.. אילנה: זה בדיוק אני התכוונתי לשאול. יעל: עם כול הכבוד לכם, זאת התמונה שלי ושל גיא ורק אנחנו מופיעים בה, אז אתם בבקשה יכולים לצאת מהסצינה? אילנה: אממ.. אהה..אוקיי..טוב..פשוט..אההה שמעתי רעשים ובאתי לבדוק יגאל: כן היה רעשים אבל היגנתי עליה אילנה: כן ראינו.. כוחות הביטחון: אנחנו הולכים.. ביי יעל וגיא: יאללה ביי כולכם אנחנו חוזרים, ולא להיכנס לתמונה שלנו, עם כל הכבוד כן.. היא שלנו... אילנה: אהה טוב. יגאל: נראה לי שכל הקטע של הסצינות והטקסטים נכנסו לכם למוח אילנה: לא לא זה בסדר ביי. יעל: אילנה מתי את קמה מחר? אילנה: שבע בבוקר כדי לקחת את הילד לבית ספר יעל: אהה יופי אז תעברי בדרך תעירי אותנו אילנה: :-O מההה? אהה טוב.. עוד משהו אולי? גיא: כן.. פעמיים קפה 2 סוכר ביי לילה טוב.. יגאל: ביי כולם אילנה: אהה אוקיי אוקיי.. (ואילנה חושבת להצגה.. מחר כל הרוע של קלרה בהצגה באמת יהיה רוע).. גיא ויעל: לילה טוב. אילנה: ביי לילה טוב. חחחחחחחחחחחחח סוף הסיפור נחום.

Nachoom

New member
חחחחחחחח גם אתמול כתבתי מחזה...

אבל אני מקווה שאתם נהנים מהמחזות שלי

amitosh123

New member
הדיבוב שלי!

יעל: אני נגד חופש הדיבור שלך?מה אתה אומר על זה? גיא: אני מצטער אבל אני שומר על זכות השתיקה!

הדיבוב שלי!

גיא(גבריאל-מתעורר מתוך חלום):אאממממאא!!!!!!!!!! יעל (מרילו)-שששקט כולם ישנים!מה אתה צועק? גיא:זה שוב הסיוט הנוראי הזה שבסוף ההצגה את לא חוזרת אלי. יעל:אויי מתוקי
כמה שאתה רומנטי,על תדאג הטקסט של הסיום עדיין לא שונה ואני יחזור לזרועותיך בכל ערב.

mary lou

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo122.gif

קודם כל תגובתי לתמונה: למה הוא בלי חולצה
ז"א אין לי חלילה שום דבר נגד אנשים נטולי בגדים אבל זה לא קשור לסצנה והיא נראית כאילו היא חטפה אותו במהלך ההצגה והתחילה לבצע בו את זממה
ושיהיה דיבוב אנא עארף... גיא: שיט, לא הספקתי להחליף בגדים בין הסצנות... יעל: ששש... שסטיבן לא ישמע... פרפרים הם חופשיים... גיא קצת פחות
(אגב, אני הולכת החודש שוב ל"פרפרים..." |מתחנפת לשופט המסוקס|)

sapirr1

New member
שלי!!

יעל:"גבריאל מהר בוא נברח לאמריקה!"."ריקרדו הבטיח לי שמה מחזה של שמי!" גיא:"אני לא יכול!"..."אם נברח יחד מי ישאר לשמור על הקולנוע כדי שקלרה לא תהרוס אותו?!" יעל:"ששש..אל תדבר..אני חושבת שקלרה שומעת אותנו".. גיא:שתשמע.."נמאס לי ממנה!" "אני לא ..אני לאא יכול בלעדייך!:" (בלי יעל..חח) ואז מגיעה הנשיקה!...ממוואההה... :)

sapirr1

New member
דרך אגב.. :)

אני גם חדשה פה! מקווה שאני יהנה...ביי ביי :)

RossandRachel

New member
שלי!

גיא: יווו מירי, את כ"כ מתוקה, אני יכול פשוט לאכול אותך! יעל: בכיף! הנה, תתחיל בידיים....

שלייייי

גבריאל: תראי! הסתפרתי! מרי לו: אני לא מאמינה!! הרגע המיוחל הגיע!! הרגע לו חיכיתי כל כך!! גבריאל: מה זה אומר? מרי לו: שאני מסכימה ללכת איתך ברחוב מעכשיו! גבריאל: אני בשוק יואו אני כל כך שמח אם ידעתי שהכל בגלל התספורת כבר מזמן הייתי מסתפר בא לי לצעוק חזקקקק מרי לו: לא גבריאל! אם תצעק מישהו יוכל לקחת את התלתלים שלך מרצפת המספרה ולהדביק לך אותם חזרה בראש גבריאל: אוי נכון טוב הנה אני שותק! אני טוב בזה?

למעלה