שלי
היא: תטעם ותגיד לי איזה טעם יש לי בידיים, אני מרגישה כל הזמן ריח של רגל קרושה בידיים ולא יודעת למה הוא: אוי תפסיקי, יא שובבה אני יודע מה את מתכננת שם בפעם הקודמת אמרת לי לעצום את העיניים ולטעום משהו וזה הסתבר להיות אלון רעיל! היא: אני אפסיק אם אתה תפסיק - אתה מחרמן אותי עם הלשון הוא: מה אני יעשה, אני לא יכול להפסיק אני מסוחרר!! היא: תזהר!! אני אחטיף לך סטירה! אוי איזה נעים זה, מאיפה המומחיות הזאת שלך? הוא: טוב אני הייתי שף, לפני שנהייתי שחקן את לא יודעת? המומחיות שלי היו בשר של פרגיות, אני הייתי השף הראשי בנייביסטוק. היא: אוקיי יאללה בוא נסיים פה מהר ונמשיך מה שלא זכינו לסיים אתמול בחדר ההלבשה על השולחן של הפאטה ! בגלל שלמיכל אמדורסקי התפוצץ התוספתן הוא: I AM HEAP! היא: מצויין, גם אני, אבל הפעם בבקשה אל תזמין את הרקדן ההוא לשלישייה - אני לא יחכה עד שהוא תסיים להופיע ובכלל ראית את השמלה שלו מאתמול הוא במשבר עיצובי וזהותי! אז הוא אפילו לא יודעת מה הוא אמור לעשות בסיטואציה כזאת! הוא: אוקיי, בתנאי שאת תזמיני את החנטריש הזה שמנגן על הגיטרה הוא צבט אותי בתחת אתמול! היא: אוי הוא לא התכוון, אתה יודע שהוא סטרייט הוא: אני לא בטוח לגמרי לגביו, אבל אני יודע ששיערות החזה שלו נהיו כאלה כשהוא ראה אותך מתכופפת. היא: טוב, אתה יודע שיש לי התכווצויות כשאני מבייצת, אז אני צריכה להמתח לפני שאני קמה. הוא: בכל זאת, זה לא היה נעים לי - אם בדיוק הייתי באמצע רגע אינטימי ? את צריכה להגיד לי כשאת נכנסת ל"קטע כזה" היא: איזה קטע ? הוא: את יודעת מה שהיה אז אחרי שאכלת את הכבד אווז הזה והתחיל להיות שמח אחר כך... היא: אל תדאג, רק נסיים את השיר הזה ונלך נשתולל לחמש דקות הוא: אוקיי עכשיו הבית האחרון והולכים הוא: