התמונה השניה של דובב את התמונה

yohans

New member
אהבתי!!!

אחרי שקראתי את כל מה שהיה בנתיים, ראיתי שזה הכי מצחיק נראה לי שגם אתמול לזאת שקוראת לעצמה rossandrachel יש את הדיבוב הכי מצחיק... תמשיכי כך!

שלי../images/Emo163.gif

גבריאל:"באמת??????????????" מרי לו:"ששש תהיה בשקט אסור שאף אחד ידע זה סוד..האמת שגם אתה לא היית צריך לדעת אבל מה לעשות זו האמת אני מכורה לפורום המדהים שנקרא על שמי
"

Mary Mindland

New member
שלי

היא: תטעם ותגיד לי איזה טעם יש לי בידיים, אני מרגישה כל הזמן ריח של רגל קרושה בידיים ולא יודעת למה הוא: אוי תפסיקי, יא שובבה אני יודע מה את מתכננת שם בפעם הקודמת אמרת לי לעצום את העיניים ולטעום משהו וזה הסתבר להיות אלון רעיל! היא: אני אפסיק אם אתה תפסיק - אתה מחרמן אותי עם הלשון הוא: מה אני יעשה, אני לא יכול להפסיק אני מסוחרר!! היא: תזהר!! אני אחטיף לך סטירה! אוי איזה נעים זה, מאיפה המומחיות הזאת שלך? הוא: טוב אני הייתי שף, לפני שנהייתי שחקן את לא יודעת? המומחיות שלי היו בשר של פרגיות, אני הייתי השף הראשי בנייביסטוק. היא: אוקיי יאללה בוא נסיים פה מהר ונמשיך מה שלא זכינו לסיים אתמול בחדר ההלבשה על השולחן של הפאטה ! בגלל שלמיכל אמדורסקי התפוצץ התוספתן הוא: I AM HEAP! היא: מצויין, גם אני, אבל הפעם בבקשה אל תזמין את הרקדן ההוא לשלישייה - אני לא יחכה עד שהוא תסיים להופיע ובכלל ראית את השמלה שלו מאתמול הוא במשבר עיצובי וזהותי! אז הוא אפילו לא יודעת מה הוא אמור לעשות בסיטואציה כזאת! הוא: אוקיי, בתנאי שאת תזמיני את החנטריש הזה שמנגן על הגיטרה הוא צבט אותי בתחת אתמול! היא: אוי הוא לא התכוון, אתה יודע שהוא סטרייט הוא: אני לא בטוח לגמרי לגביו, אבל אני יודע ששיערות החזה שלו נהיו כאלה כשהוא ראה אותך מתכופפת. היא: טוב, אתה יודע שיש לי התכווצויות כשאני מבייצת, אז אני צריכה להמתח לפני שאני קמה. הוא: בכל זאת, זה לא היה נעים לי - אם בדיוק הייתי באמצע רגע אינטימי ? את צריכה להגיד לי כשאת נכנסת ל"קטע כזה" היא: איזה קטע ? הוא: את יודעת מה שהיה אז אחרי שאכלת את הכבד אווז הזה והתחיל להיות שמח אחר כך... היא: אל תדאג, רק נסיים את השיר הזה ונלך נשתולל לחמש דקות הוא: אוקיי עכשיו הבית האחרון והולכים הוא:

yohans

New member
תגובה...

סליחה עם התגובה מעליבה אבל זה אמור להיות מצחיק באיזשהו קטע?

Mary Mindland

New member
לא אותך בכל אופן!

במקרה זה אתה רשאי להמשיך לדיבוב הבא תודה על שיתוף הפעולה

yohans

New member
תרגעי...

את מנסה להיות מצחיקה אבל זה לא יוצא לך מה לעשות...

Mary Mindland

New member
למקרה שלא שמת לב

אני לא כעסתי לרגע, אמרתי לך שאם לא הצחיק אותך אתה רשאי לעבור לדיבוב הבא, כנראה שלא יצא לך להבין, מה לעשות. שוב פעם אני אומר לך - כנראה ש=אותך= זה לא מצחיק, במקרה הזה אתה רשאי לעבור לדיבוב הבא - לא קרה כלום. זהו.

Koala Girl

New member
שיהיה../images/Emo3.gif....

גיא: "נכנס לי זבוב" יעל: "שתוק אתה תבריח אותו!"

Shirazs

New member
דיבוב:

גבריאל: בואי נשחק "סבתא חושך" מרי לו: יאללה גבריאל: מפגרת את אמורה לשים את הידיים על העיניים לא על הפה!! טוב זה היה טיפשי אני יודעת D: חיחיח

yohans

New member
אני...

גיא:"יואו יש לי ממש כאבים בשיניים, זה כואב מוות כשאני נוגע בהם קצת עם קצה הלשון..." יעל:"תביא לראות, פה גדול..." ---היא אומרת בהתלהבות--- ---ואז היא מכניסה לו ידיים לפה ולוחצת לו על השיניים ממש חזק--- יעל:"וזה כאב?" ---היא אומרת ברצינות--- אני רוצה הרבה תגובות בבקשה

אני מנסה את כוחי לא יודעת אם יצחיק

מרי-לו:שקט גבריאל לא כל העולם ובייחוד לא קלרה האמא החורגת שלך צריכים לדעת שאנחנו רוצים לגור ביחד. גבריאל:אבל למה? אמא שלי ממילא לא אכפת לה עם מי אני גר מרי-לו:אני לא רוצה ותשתוק כבר אם לא אני אחנוק אותך ביחד אתי אבל אני אשמח לגור אתך.

חיבוקון

New member
אני

היא: ששש לא עכשיו הוא: אבל בא לי היא: תתאפק! אנחנו באמצע ההצגה הוא: אני בן מזל טלה...קשה לנו להתאפק!!! היא: טוב..אני מזיזה את הידיים הוא: הגיע הזמן...קשה לי לדבר מהאף!!! היא:זהו..דבר..שדר..תתפרק..כל הבמה שלך הוא: סמאק...שכחתי מה רציתי להגיד ..תחזירי רגע את הידיים

למעלה