התמונה שכולנו חיכינו לה
!!!!

מירבי ת

New member
כן....קצת מרגיז אבל...

שניל רושם על ההודעה הראשונה שלו - "מי רוצה לשמוע סודות על אדם למברט?" מצד אחד - אני הכרתי את הבלוג שלו והוא מאוד מצחיק ומוכשר בפני עצמו , למה צריך לרכב על אדם? ומצד שני - למה סודות על אדם? הוא פותח חשבון טוויטר ושואל מי רוצה לשמוע על אחיו? זה כמו שפעם הוא כתב בבלוג "איך להשיג בחורות כשאתה אח של אדם למברט" או משהו כזה.. לא יודעת. get a life. אבל עדיין - הוא גם גלמברט והוא חמוד.

t r e c o o l

New member
הוא הביא את המס טלפון האמיתי של אדם!

ואדם אמר שבעצם אין לניל טוויטר!! אומג והוא ענה לי!!!!!!

t r e c o o l

New member
נו אוף הוא צחק! למה שהוא לא יידע את זה

בטח ניל אמר לו לפרסם, הוא לא היה עושה את זה סתם.. ניל פרסם כמה מספרי טלפון, אולי זה בגלל זה..

nini18

New member
טוב לא יודעת הוא גם ככה לא מענין אותי

אז תחשבי מה שאת רוצה

InbarKiii

New member
זה ממש לא הוא

חח בנות מONTD רואים לפי איך שהן כתבו :) אבל יפה שהן עבדו על כולם חחחחחח אפילו על אדם!!

nini18

New member
אהה ../images/Emo4.gif אדם יכול יותר... סורי חחח אבל היו לו

הרבה יותר יפות ולוהטות פה, הפה שלו בכלל נראה סגור. והדבר הכי חשוב לא רואים לשוןןןן

mokasosex

New member
יו נו איפה ניני האופטימית ?

הוא ודרייק מתקדמים לאט עם התקשרות .ONE STEP AT A TIME

t r e c o o l

New member
מירב למה את לא כותבת כאן יותר?

כי 2 הודעות ביום זה לא נחשב. ולא ראית את ההתיחסות שלך לama,רקדנים גילטר אש..

mokasosex

New member
פירמוט מחשב, מותר מחשב עד שאמא חוזרת מהעבודה

אני מנסה לעקוב כמה שאפשר כדי לא לאבד זמן. נורא קשה בלי המחשב שלי ...... \: התייחסות ניסיתי בטוויטר. אבל אם כבר הוזכר אז חפירווווות בע"מ שלום . אוקיי אני דווקא מאוד בסגנון משהו מוקצן, גליטרי , מלא רקדנים ורקדניות ושגם הוא ירקוד. רצוי עם כמה שפחות בגדים, כדי שלא יהיה לו חם. מסכן. בAMAS הוא היה באופן לא מפתיע הכי שנון, הכי מדהים והיחיד שקבל מחיאות כפיים שקראו לו לעלות. הוא גם לא נראה לחוץ וההרגשה הייתה שהוא נהנה מכל רגע נתון ובאמת חושב שהוא באיזה מועדון
כל ראיון איתו שם נתן למח שלי עוד כמה דק' קטנות של אושר. הראיונות האלה היו כאלה מחמי לב, הוא באמת זהר שם. זה בכללי כזה, אה גם אהבתי את איך שהוא נראה שם, למרות שבאמת זה היה חנוק ביותר ומושקע, אבל זה אדם

t r e c o o l

New member
אה, אז בסדר../images/Emo13.gif

אוך, את פשוט
מסכימה איך, אבל נראה לי שהוא מאוד התרגש אבל ברור שזה לא השפיע עליו להיות הכי טוב. ובדיוק, כל ראיון איתו הוא פשוט חוויה חוץ גופית בשבילי, לא פחות

mokasosex

New member
חחחחח רק להביט עליו ולשמוע את הקול שלו...

מה צריך יותר מזהההה ?!

למעלה