התמונה שלי עם ...

glitter8

New member
שכחתי הסבר..

נו, זו תמונה שלי עם דיויד, אחת מני רבות, והפעם במופע הסיום של בחונטוס, עפרה'לה צילמה, ערב מאד מרגש, הראשונה שנשלפה לי במאגר התמונות.. כמובן שראוי לציין שמאז שאני בפורום, כלומר איזה 5 או 6 שנים, יש לי יותר תמונות עם דיויד מאשר קודם, כי יש מי שיצלם.. לכן אסור לסגור את הפורום בשום אופן!!

glitter8

New member
בעצם..

לא עפרהל'ה צילמה...כי רואים אותה בתמונה.. אז מי צילם?

keren arbel

New member
בוקר טוב לכולם!

איזה כיף של שרשור! המון זמן לא הייתי כאן, אבל מידי פעם אני נכנסת להציץ... עצוב לי נורא לשמוע שהפורום בסכנת סגירה. אני מבטיחה לנסות להיות כאן יותר, תקופה עמוסה עוברת עלי.... מעבר להכל, נסעתי לי בשבוע שעבר בבוקר, אחרי התחלה של בוקר מרגיז ביותר ובמקרה במקרה העברתי ל- 103fm, ואת מי אני שומעת??? דויד בראיון לכבוד הדיסק החדש+השיר "חולם". שיר חמוד מאוד בעיני, מאוד קליט וממש מרגישים את החיוך של דויד בזמן שהוא שר... אז אשמח לראות את כולכם בקרוב שיהיה שבוע מקסים לכולם עם הרבה אנרגיות חיוביות
קרן נ.ב- התמונה היא באמת אחת מיני רבות (מאוד!) שיש לי עם דויד, אבל היא הראשונה שנשלפה מהמאגר... היא צולמה אחרי ההופעה של האישה שאיתי לפני שנתיים...

glitter8

New member
כבר עברו שנתיים?../images/Emo2.gif

שולחת חזרה אנרגיות חיוביות ירושלמיות...ושאף אחד לא ירגיז אותך

glitter8

New member
ועוד אחת מהמפגש לפני 4 שנים בשפת הים..

ממש לפני שהתחלתי לנהל את הפורום...היה מאד מרגש..אחר כך רבנו מי תיקח את כוס היין של דיויד הביתה..לא זוכרת מה נסגר בסוף..

Jen74

New member
לי אין ודווקא יצא לי להיות לידו כמה פעמים

אבל אני ביישנית. אולי הגיע הזמן להצטלם איתו?

SHANILIROY

New member
הגיע הזמן ../images/Emo13.gif

רק תכתבי לאיזה הופעה את רוצה להגיע ..אנחנו כבר נהיה שם לתעד !!

Jen74

New member
אני כבר שנים רוצה ללכת להופעה במצדה

לצערי, אין לי אף פעם אפשרות כלכלית ו/או תחבורתית להגיע. מקווה שהשנה זה יגיע וגם אם לא למצדה אז יותר קרוב.

SHANILIROY

New member
אני מאוד מקווה שיצא לך השנה

לגבי תחבורה ,כנראה שתתארגן הסעה ,תלוי בביקוש בפורום . יש לי הרגשה שנתראה .

למעלה