התמונה שלי

*יערית

New member
התמונה שלי../images/Emo23.gif

מכירים את עיניין צפייה בתמונה וכל אחד מנקודת מבט שלו מתרגם אותה, אז הצבתי תמונה שלי שנמצאת בכרטיס אישי שלי,מאוד מחוברת לתמונה הזו הלוואי שהייתי משיגה כזו גדולה לחדר השינה שלנו...השילוב המדהים בין זרועות/ענפי האיש והאישה ,היחד הגדול והחזק שמשריש שורשים כ"כ עמוקים וחזקים באדמה,שני אנשים שהופכים לגוף אחד/לגזע אחד, והנה שם למטה ילד מטפס לו...הוא נוצר מהיחד הוא פרי העץ,הוא פרי האהבה... הנה רמז לחלום כ"כ מתוק שלי ומותר לומר שגם שלו
{מתקשה לשים את התמונה המצורפת..זה נמצא בכרטיס האישי שלי} יש לכם תמונות של צפייה ותרגום מתוך הנפש שלכם

yaeli4

New member
התמונה שלי

היא שאני בתוך ים גדול וכחול ורגוע, ורק באופק הרחוק מאוד רואים אי קטן עם עץ דקל. אני רכובה על דולפין גדול וחמוד. למרות שהוא חלק ומחליק, אני אחוזה יציבה ואיתנה ואין סיכוי שאפול ממנו. השיער ארוך ארוך, מכסה איתי ביחד את הדולפין כמעט עד זנבו. זו התמונה שלי. אבל עוד אין לי אותה בכרטיס כי היא תמונת דמיון ומעולם לא ראיתי משהו דומה לה במציאות. אם מישהו מוצא, אני אשמח שישלח. ויערית, זה אחלה רעיון. ממש אחלה. מין שיחת נפש בעזרת תמונות. תודה לך על ששיתפת אותנו.

rolan

New member
יעלי, בשבילך

מצאתי תמונה הקרובה ביותר לתיאור שתיארת... יש עוד אלפי תמונות, אם תרצי... מקווה שקלעתי בזו

yaeli4

New member
תודה, רולן, אבל חוץ מזה שהבחורה...

דומה לי כמו חרב לגרב... הכול בסדר. אחלה דולפין ואחלה מים. צריך לחפש בחורה אחרת... אני כבר אמצא. תודה יקירתי.

קורין1

New member
אוליי תנסי לצייר את התמונה שאת....

רואה בראש, אחרי מספר נסיונות אוליי תגיעי הכי קרוב לתמונה שנמצאת אצלך בראש.... אופציה נוספת היא ללכת להצטלם עם דולפין.

עלמה 3

New member
יעליק , אהבתי שבחרת בדולפין

זאת חיה, מדהימה ביופיה וטוב לב... מבט רך בעיניים ואפילו חייכנית. היא איננה טורפת, דורסת וכוחנית ומנהלת את חייה בתוך המים התכולים והצולולים ברוגע ושלווה. זה לא ניתוח ונבירה... חלילה.. אך התחברתי לזה מאד.

rolan

New member
יערית יקרה ../images/Emo140.gif

עשיתי נסיון מקווה שהצלחתי להביא את תמונתך

*יערית

New member
תודות../images/Emo25.gif

ומה גם אשמח לקבל את כתובת האתר של התמונות שיש לך

rolan

New member
וזאת שלי ../images/Emo23.gif

ממש מתוך הלב מהמקום העמוק ביותר, לשם הוא מחובר אלי - אוהי זאת תמונה שאוהי שלח אלי לפני מספר שבועות וקרא לה - Oehhe&Rolan כל כך מתאימה! החיבור בינינו, השלווה בחיים איתו, הביטחון שהוא מעניק לי, הרכות והסובלנות. כולם ועוד, מתרכזים בתמונה הזו.

rolan

New member
מאחלת לך, יונה יקרה

שכך יראו חייך - כל החיים!!! עירסול שכזה, בשלווה שמיימית, ללא דאגות עם חיוך נפלא!!! הלוואי אמן

*יערית

New member
זו תמונה שיש לי בבית

מאוד אוהבת אותה,היום רק ירד לי האסימון אחרי 4 שנים שיש לי אותה מה מסתתר מאחורי התמונה, למרות שפירסמתי את זה בגרושים ודיי התפלעו שלא עליתי על כך...כנראה שלא הבינו את הראש... כל אחד ונקודת המבט שלו....אני כלל לא חשבתי על כך כזנב של ליויתן אלא על פסל שתקוע בחוף הים אישה/ישו בזרועות פתוחות... תביטו ואל תחשבו על הזנב....תראו את הקודקוד. מצאתי את האתר של הצלם..וחברה שלי האירה את תשומת ליבי לגבי הזנב של הליויתן
לא כולם מושלמים כמו שאומרים

מצוטטת

New member
וזו שלי ../images/Emo13.gif

יכולה להביע אין ספו תחושות (עצב כמו שמחה) כרגע היא נכונה לי.... מצוטטת שקצרה בזמן שאורזת ת'ילדודס שלה לקראת נסיעתם מחר ל-8 ימי חופשה בחו"ל שקצת לחותה...קצת מתרגשת ששמחה עבורם גם קצת עבור עצמה שיודעת שתתגעגע....המון תתגעגע אם כי גם יודעת שהשקט הקצר יש בו מן הברכה גם עבורם גם עבור עצמה

למעלה