התמונה שלי

rolan

New member
חיבנוקי = חיבוקי + פינוקי ../images/Emo35.gif

נכנסתי לדף הראשי שלנו, שם מוצגות התמונות של חברי הפורום, ראיתי את התמונה שלך בכרטיס האישי, זה את והנסיך?

עלמה 3

New member
מצו' למה לא מצטרפת איתם לחו"ל

ולרוגע והשלווה הלילית ... בבקשה לך קפה בניחוחות..

rolan

New member
מצוטטת, מכירה את ההרגשה

מן בילבול כזה קצת מרגש, קצת כואב בתוך הלב לשלוח אותם לבילוי ולהשתתף איתם בהתרגשות ומנגד התחושה המוזרה הזו שהם יהיו כל כך רחוקים ונתגעגע... קחי לך את הזמן נצלי אותו טוב טוב לחופשה מרגיעה ומשחררת וקבלי אותם בזרועות פתוחות ושמחות כאשר יחזרו זה יהיה כייף

מצוטטת

New member
../images/Emo25.gif עבור ה- ../images/Emo96.gif עלמונ'ת

פוףףףףףף
זהו הילדודס ארוזים אימל'ה אני
רק ההוא שם למעלה מה קוראים אותו
אלוהים מסוגל להבין..מה זה לארוז ת'מתבגרים...למה אני קטונטי נשבעת
אז ככה לשאלתך עלמה...פם בשנה אבא עושה פוס בחיו האישיים ויוצא לחופשונ'ת ומבלה עם הילדים, זה קצת מצחיק למה רק הבוקר האיש נחת...ומחר הוא כבר חזרה על ה-
(אבל זה כבר שיתוף למקום אחר בשרשור אחר) אז זהו...אני נשארת כאן בארץ אבל בהחלט הפם/השנה מצוטטת כבר מרגישה מספיק חזקה, מספיק בטוחה ומספיק רוצה לתת לעצמה גם חופשה.... אז לקראת ספטמבר כשכל העולם ינחת
מצוטטת כבר מבשלת (כרגע רק במחשבה) על אש קטנה איזו חופשה גם לעצמה. אז יאללה מי מצטרף יש לי מקום במזוודה

קורין1

New member
התמונה באמת מדהימה....

דרך אגב, את יכולה לפתוח את התמונה בכרטיס שלך וללחוץ שמירת תמונה בשם, הפעולה שומרת את התמונה באותו גודל ובאותה איכות.

קורין1

New member
התמונה שלי../images/Emo23.gif

במחשב יש לי אוליי 500 תמונות, את כולן אני אוהבת, כשחיפשתי תמונה בין כל התמונות שתהיה התמונה שלי, היה לי מאוד קשה, חיפשתי תמונה שאיך שהוא תתאר את עצמי, תתאר את מה שיש בתוכי, והתמונה שהכי התאימה לי באותו רגע, זו התמונה הזאת, קראתי לה "הר געש". היא מתארת מתארת את מה שאני הכי מרגישה היום, אני מרגישה שיש בי המון, ואני רוצה שכולם יראו וידעו מה שאני כיום, אחרי כל השינויים שחלו בי בחמש השנים האחרונות והשנה הזאת בפרט. אחרי כלכך הרבה שנים שחייתי בתוך תוכי, אני רוצה לפרוץ קדימה ולהוכיח לכולם ובעיקר לעצמי, שאני יכולה לעשות הכל.

*יערית

New member
אתם מקסימות../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איך לקחתם את העיניין ברצינות, אוהבת אתכן
חיממתן את ליבי... והנה מוצאת לנכון לשים עוד תמונה של הצלם הקודם ,זנב של ליויתן בשעת שקיעה. לכל אחת ממכן

למעלה