התמונה

MeetLofe

New member
מתוקה

אם הבחירה הייתה הולכת לפי יופי בריטה לא הייתה עפה ראשונה בחיים
 

דומי 111

New member
בדיוק, בוחרים לפי כמה דברים

והגיל שלה היה מגבלה! חוץ מזה היא לא הלכה משהו אבל היא היתה בשלישיה של היפות שם
 

JULI4561

New member
עושים אן דן דינו../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

סתם, נו דר תבחרי משהו חחחח
 

mmmbam

New member
יש לי בעיה ../images/Emo10.gif../images/Emo71.gif

משום מה, אני לא מצליחה לשלוח מסרים פתאום!!!. אני לוחצת על "שלח מסר" בעולם של מי שאני רוצה לשלוח לו ת'מסר, ואז כאילו קופץ לי החלון לשנייה -ממש היהוב קצר- ונעלם. וזאת לא הפעם ראשונה שזה קורה!!! זה מחרפן אותי!!!.
 
אמממ יש לי רעיון יצירתי לבעיה שלך!

שאני ישלח לך אותו במסר את תוכלי לקרוא אותו ולהגיב עליו בפורום ושאף אחד לא יוכל לדעת למה את מתכוונת!!!
 

mmmbam

New member
תפוז ה************!!!../images/Emo71.gif

אני לא מצליחה לקרוא את המסר ששלחת לי!!!!!!
תפוז הב מייד מי רילי אנגרי...
 

mmmbam

New member
יש, אבל זה בעייתי...../images/Emo71.gif

חברה שלי פרסמה את המסן שלה ואיזה משוגע אחד התחיל להטריד אותה, והוא ראה גם תמונות שלה והתחיל לחפש אותה...
זה היה כל כך מפחיד לשמוע את זה! (באותה תקופה לא הכרנו אחת את השנייה). אני סומכת על חברי הפורום, אבל לך תדע מי עוד קורא פה?... חוץ מזה, הבטחתי לאבא שלי לא לתת פרטים כאלה, והבטחות אני מקיימת. עזוב, אני יכולה לוותר על זה. רק לראות את תהליך הבחירה יהיה מעניין.
תודה שאיכפת לך!
 

mmmbam

New member
../images/Emo122.gifאיזה עקומה אני...../images/Emo71.gif

שכחתי להזכיר- אין לי איי סי, יש לי רק מסן. אני ממש מצטערת שאני משגעת אותך ככה... אבל בנתיים עזוב, אני במילא לא אהיה פה כל השבוע, אז זה לא דחוף לעכשיו. אני אצביע פעם הבאה.
תודה!
(עוד 15 שעות!!!!!
)
 
למעלה