התמונות של עוגי עוגי

Liroy25

New member
אוי עוגיש...

עשית לי את הבוקר!! אין ספק שהייתי עושה לו טובה או שתיים, אפילו לאישתו לא הייתי מסרב כשחושבים על זה..

1Shir

New member
הוא אכן מהמם.

אבל לא עם התלתלים האימתניים האלה! אהבתי אותו ב-cruel intentions וב-playing by heart שהוא היה בתור blue boy... מאיזה סרט התמונות ששמת?

shirhayam

New member
היי עוגי....

היי עוגון, סליחה על הבורות, אך מי זה היפיוף התורן? איפה הוא משחק מלבד בתמונות הללו, השם לא מצלצל לי, ולא זיהיתי אוף אוף אוף - מי זה?????????????

ELP

New member
עוגיייי עוגייייי

דיייייי זה לא עסק ככה.......סתם תמשיךךךך

.m

New member
קצת על ריאן פיליפה

שם מלא: מת´יו ריאן פיליפה תאריך לידה: 10/9/1974 מצב משפחתי: נשוי+1 נשוי לריס ווית´רספון ("משחקי פיתוי", "לא רק בלונדינית") ואב לאווה בת ה-3. בין סרטיו: "סטודיו 54" "משחקי פיתוי" "גוספורד פארק" "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" והתמונות? כבר בגלריה...
mai

shirhayam

New member
חן חן

חוץ מהסרט - אני יודע מה עשית בקיץ האחרון - וגם זה היה ממזמן!!! אין לי מושג בדבר הסרטים האחרים אבל תמיד נחמד לדעת שיש עוד כמה אנשים יפים ביקום שלנו!!!

Yaniv-DC

New member
מממממממה???

ככה קראו לסרט בארץ??? "לא רק בלונדינית??? מזעזע.

DJNYC

New member
אל תשכח להתרעם על ´משחקי פיתוי´

שאני מניח שהכוונה ל Cruel Intentions

Yaniv-DC

New member
וגם את הסרט המצויין rat race

רצחו כמעט כשקראו לו "מיליונר מי שמגיע ראשון"... ולסרט המצוייר המשעשע "the emperor´s new groove" החליטו לקרוא "הקיסר נפל על הראש". גרובי. בעעעעע.

Yaniv-DC

New member
ונורא משעשע הסיפור שסיפר לי

גלעד... הסרט "ocean´s eleven" שמספר על 11 האנשים שושן היה צריך לביצוע המשימה צרם לאנשי גלובוס _ה-11 של אושן? לא, עמישראל דפ"ר מדי בשביל להבין. בואו ניתן לזה שם עם משמעות, וכך הוא הוגש שצנזורה תחת השם "שחק את המשחק". רגע לפני תחילת ההקרנות הם נבהלו שם מעצמם והחליטו לקרוא לסרט אושן 11, מה שלחלוטין לא אומר כלום ולא משקף את מה שקורה בסרט...

רגע!

ושמעתם איך תירגמו את Swimfan ? "חיזור מגונה"! איך הם הגיעו לזה? ד"א - מי בא לראות את זה? ג´סי ברדפורד המותק משחק שם...
וגם שירי אפלבי (מרוזוול - איך עוד אין לה גלריה? אה, כי היא סתם נראית כמו חנה-אזולאי-הספרי צעירה
או שאולי זה רק בדמיון של עוגי...)

ELP

New member
הוא מתוקקקק ../images/Emo13.gif

כל כך אהבתי אותו במשחקי פיתוי וסטודיו 54 הוא לא רק ממש סקסי הוא גם מתוקקקקק כל כך פשוט להתאהב ולקחת ממחטה לנקות אחרי הלב השבור

למעלה