התמונות שמוכיחות שמייקל לא עשה הרבה ניתוחים

RavMAJ

New member
וואו...תודה על השיתוף!

תמיד חיפשתי תמונות כאלה, כדי להוכיח לאנשים שהתווכחו איתי על זה, שהוא לא עבר הרבה נתוחים כמו שהם חושבים. מצאתי כמה... אבל זה מתעלה על הכול....

ראשגדול

New member
אבי ..

את יכולה להעלות פה תמונה ממסיבת העיתונאים בדיס איז איט .. ואחרהך תמונה מדיס איז איט עצמו ??

gabriello

New member
אני חושב שזאת התעסקות בתפל...

מצד אחד אנחנו אומרים לאנשים להפסיק להסתכל על הפנים שלו, זה לא האישיו הוא זמר ולא דוגמן, הוא אמן ולא סתם נער פוסטר ומצד שני אנחנו מתעסקים עם זה בעצמנו אז נאה דורש נאה מקיים. מעבר לכך אין שום דבר עובדתי בתמונות האלה, אין שום דבר רפואי והכל ספקולציות ואם אנחנו לרגע מנסים להיות אובייקטיבים עם כל הניסיון שלנו לייצר חיוביות בכל מה שקשור למייקל ג'קסון ותמיד הכי קל להגיד הוא נראה נפלא הוא נראה אלוהי איזה חתיכי אבל בתכלס לי זה מרגיש ניסיון פאטתי להדגיש את כל התמונות האלה ואת כל היאני עובדות האלה. כאילו על מי אנחנו באים לעבוד, מדובר באדם שנראה שונה מתקופה לתקופה ונכון שגם אחרים עושים ניתוחים ונכון שגם הגיל משחק תפקיד ונכון שגם אנשים אחרים ישתנו- הכל טוב ויפה, הוא שייך לאלה שהשתנו הכי הרבה ולא הכל קשור לויטלגו. בכל מקרה- לדעתי התעסקות במראה שלו הוא דבר זניח.

NmNl

New member
איזה יופי, תודה יולי!

גם האיכות ממש טובה..איזה משעשע לראות אותם ככה צעירים וצוחקים על אלטון ג'ון חח ומייקל....טוב אין מילים :)

NmNl

New member
ההודעה הזו הייתה אמורה ליהות בשרשור אחר חח

אפשר למחוק :)

morigo

New member
אני איתך!

אני אומרת די להגן עליו בקטע הזה אף אחד מאיתנו לא יפי נפש וברור לכולנו שמייקל עשה לא ניתוח אחד ולא שניים... ולדעתי גם אין שום דבר רע בזה והרבה חושבים כמוני ועדיין רק עם מייקל מתעסקים עם זה ולצערי הרב לפימים מתעסקים רק בזה... אני אישית משקיעה את "הגנתי" על מייקל על קודם כל זה שהוא לא פדופיל, על זה שהוא מלאך על פני האדמה וצדיק שתרם יותר מיליונים (!!!) דולרים לצדקה והוא צנוע ופרפומר שאין כמוהו וכמובן זמר יוצא מן הכלל... מלך המוזיקה!!! באמת שלדעתי הניתוחים זה דבר שולי... זכותו... מייקל אני מתגעגעת...

abigaillovesmj

New member
THIS IS IT2

בחרתי בכוונה תמונה שהוא עם משקפי שמש. אם אתה רוצה להשוות לתמונה אחרת תגיד ואני אעלה

למעלה