התמקמות, מציאת עבודה בקנדה -טורונטו

shanyco2

New member
התמקמות, מציאת עבודה בקנדה -טורונטו

עוד לא הגשתי בקשה לשגרירות אני מחכה קצת לפני סיום התואר אני פשוט חייבת לדעת מה הקושי בלמצוא עבודה ולהמקם - בקיצור לעמוד על הרגליים אני גם רוצה לדעת מול איזו מערכת אני עומדת - איך מערכת ההגירה בקנדה מתנהלת, אני מבינה שזו מערכת מאוד משוכללת שאמורה לעזור , אני רוצה לדעת במה היא עוזרת ואיך אני יכולה להמשיך להיעזר בה לאחר שאני עוברת

ZS CA

New member
למה את לא מגישה כבר את הבקשה

זה תהליך ארוך,נכון להיום ולפי דברי אנשי השגרירות זמן ההמתנה הוא 30-36 חודשים,זה מה שאמרו לי ,הגשתי חודש שעבר. ואם אני לא טועה עד שלא מתחילים לטפל בתיק שלך את יכולה להתחרט ולקבל את כספך בחזרה. לגבי מציאת עבודה והתמקמות-אני מניח שזה החשש של כל המהגרים. בהצלחה

shanyco2

New member
אני לא צריכה כבר שיהיה לי

תואר ראשון כבר בזמן הבקשה?

shanyco2

New member
שנה בערך

לא כולל קורסים חוזרים ואני מרווה שלא יהיו כאלה

ZS CA

New member
למומחים-תקנו אותי עם אני טועה

כפי שאמרתי ,לוקח זמן עד שמתחילים לטפל בתיק שלך,את המסמכים את צריכה להגיש כ-1.5 שנים לאחר הגשת הבקשה. בהנחה שתסיימי את התואר שלך ב-1.5 הקרובות את יכולה להגיש כבר עכשיו. כמובן שאת צריכה לענות על התנאי של 67 נקודות (את יכולה לבדוק את זה בשאלות נפוצות) http://www.mangoplex.com/forums/forum/7/1/

Skyfire42

New member
לא מתיימר להיות מומחה

ואני חושב שבנוגע לתהליך המפושט הכל ספקולציות לפחות לשנתיים הבאות. אנשים שהגישו לאחרונה קבלו מכתבים שיצרו איתם קשר תוך 2.5-3 שנים. המלצה - להגיש כמה שיותר מהר, במידה כמובן שהכוונות רציניות ומסתמן שיש 67 נקודות בעוד 2-3 שנים.

shanyco2

New member
יש לי 74 נקודות בספטמסר הקרוב

כשאני אסגור 4 שנים בעבודה ושאלה נוספת מתי כדי להתחיל ללמוד למבחן באנגלית והאם כדאי לי בכלל ללמוד אליו כלומר אני קוראת באנגלית ספרים שלמים אני רואה טלוויזיה בלי תרגום, יש עוד משהו שאני צריכה?

Skyfire42

New member
כדאי לך להגיש עכשיו

במידה ולא אכפת לך להפרד מהכסף (לפחות זמנית, יוחזר במקרה של משיכת הבקשה לפני טיפול). אפשר להסתדר גם בלי קורס. זוגתי קוראת כמוך ועשתה את ה-IELTS ללא קורס רק עם קצת חזרה על דוגמאות מבחנים וקבלה ניקוד מלא להגירה. לגבי מתי נדרש המבחן יחסית לזמן שבו יוגש התיק המלא - אני לא יודע, אני מניח שאלו שכבר הגישו שאלו את זה בשגרירות ויוכלו לענות לך.

מועדים לבחינת IELTS

הציון חייב להיות בתוקף (כלומר בן לא יותר משנה) באחד משני מועדים: מועד הגשת המסמכים התומכים או מועד פתיחת התיק. כלומר כל מי שנבחן ב IELTS בכל מועד שהוא פחות משנה לפני יום פתיחת התיק, ועד יום הגשת הניירת ואפילו עד יום עיבוד התיק המלא, ציונו תקף. כך שזו רצועת זמן של כשלוש שנים.....(לפי הפסימיסטים 4 ולפי האופטימיסטים שנתיים וחצי....)

Astroo

New member
באתר CIC כתוב שיש לעמוד בדרישות הסף

באתר CIC כתוב שיש לעמוד בדרישות הסף בזמן ההגשה. מלבד זאת, בסוף הטופס חותמים שהפרטים שנמסרו נכונים. לדעתי, אם המגיש מצהיר בטופס שיש לו תואר, ובפועל עוד אין לו, זה שווה ערך למסירת פרטים כוזבים.

shanyco2

New member
זה עונה על התשובה מתי להגיש

אחרי שיש לי תואר ושוב אם למישהו יש דוגמאות של המבחן או יכול להפנות לאתר עם דוגמאות של המבחן אני אשמח

Skyfire42

New member
צודק - סליחה, להלן תיקון.

צריך לוודא שתהיינה 67 נקודות בזמן ההגשה כולל מינימום של שנת העסקה תחת NOC מתאים. הסייג לכך הוא תוצאות הבחינה באנגלית. הרי רוב האנשים לא יבצעו את הבחינה לפני ההגשה וחישוב הנקודות מתבסס על הערכה שלהם לתוצאה שיקבלו. אני מניח שאם מישהו מגיש כאשר מניח שיקבל ציון מלא באנגלית ואיתו מגיע ל-67 (ועומד בשאר הדרישות), ובפועל מקבל פחות בבחינה אבל מצליח לגרד נקודות נוספות ועדיין מגיע ל-67 בזמן בדיקת הבקשה - לא יעשו לו בעיות. ואולי כן. לא נדע אלא בעוד כמה שנים.

אושר בע"פ בשגרירות, כבר כמה פעמים

כשפותחים את התיק, צריך שעל פניו יהיו 67 נקודות, אבל הנקודות יכולות להגיע מציון מקסימלי באנגלית, ומניסיון בעבודה שעדיין אין בו 4 שנים או שה NOC בעייתי, אם עד מועד הגשת המסמכים התומכים נוצרות נקודות נספות בשל ניסיון רלבנטי ב NOC הולם, וכתוצאה מסיום תואר אקדמי, הנקודות יחשבו, ואז המבקש יוכל להתאמץ פחות בבחינה באנגלית או להסתפק בציון יותר נמוך באנגלית כי התואר שרכש בינתיים, והניסיון הנוסף שנצבר ייחשבו. רק על תבנו על שנתיים וחצי, לדעתי מי שהתואר שלו לא יהיה בידיו תוך 20 חודש מיום ההגשה או שלא יצבור תוך 20 חודש ניקוד מספיק במישלב הכולל שלא יסתמך על העסק ויחכה קצת עם ההגשה.. לדעתי ראשוני מבקשי ספטמבר 2006 יקבלו מכתבים "נא להביא מסמכים תוך 4 חודשים" בינואר או פברואר 2008 .

Astroo

New member
ציטוט מאתר ה-CIC

Warning: It is an offence under the Immigration and Refugee Protection Act to knowingly make a false or misleading statement in support of an application for permanent residence in Canada. Doing so can result in a two-year ban from entering Canada.

אתה צודק!!!!! אבל...........

אבל אתה לא יודע עדיין שאתה גרוע באנגלית ובצרפתית....אתה תדע את זה רק אחרי שתיבחן, בעוד שנה וחצי שנתיים ואז כבר יהיו לך נקודות אחרות מההצטברות של התואר ושל עוד ניסיון תעסוקתי..........

Astroo

New member
זה נכון רק לגבי השפה במידה מסויימת

אבל לגבי ההשכלה אם תסמן שיש לך תואר ובפועל אין לך, זה מסירת מידע כוזב ביודעין.

ברור ושריר וקיים

כשאתה ממלא את הטופס המפושט, אתה רושם מקסימום באנגלית ובצרפתית, ורושם ניסיון אמיתי בעבודה בכל NOC שהוא (מותר לטעות) אם אין עוד תואר אתה לא רושם אותובטופס המפושט. ביום הגשת התיק המלא אתה ממלא טופס חדש לגמרי שהוא נכון ליום ההגשה, עם ציוני ה IELTS האמיתיים שקיבלת, רושם 0 בצרפתית כי לא נבחנת, מוסיף את התואר שבינתיים קיבלת, ואם הניסיון האמיתי הנוכחי בעבודה שהוא בערך בשנתיים יותר ממה שהיה לך כשמילאת את המפושט שהוא עם NOC ב SKILL LEVEL המתאים. אם יש לך 67 עכשיו, ומה שמילאת לא היה שקר אז (רק לא הערכת נכון את הידע בשפות) תקבל את הזימון לרופא, ותבוא ללנדינג.

למעלה