התמקמות, מציאת עבודה בקנדה -טורונטו

shanyco2

New member
בקשר לסעיף ההשכלה מה עדיף לרשום?

שיש לי תואר BA או שיש לי תעודה מקצועית בתכנות מחשבים (מכללה למינהל) 1260שעות ואיזה מהם Obtained a university degree of two years or more at the bachelor’s level and completed at least 14 years of full-time or full-time equivalent studies Obtained a three-year diploma, trade certificate or apprenticeship (other than university) and completed at least 15 years of full-time or full-time equivalent studies

האם ה 1260 שעות

נמשכו על פני 3 שנות לימוד? אז כדאי ללכת על הדיפלומה כי היא שווה 22 נקודות. חסר שם 90 שעות, אבל בטח יש לך קורס השלמה באיזה שהיא הסמכה נספת.....כדי לקבל TRADE של 22 נקודות צריך תעודה של 3 שנים ו לפחות 1350 שעות. ם תוכל לקבל מכתב מהמכללה שמגדיל את כמות השעות בגלל פרוייקט או עבודה מעשית או קורס אחר קשור (הסמכה או משהוא) ויחסרו לך רק 2 נקודות ל 67 זה שווה את המאמץ. אם יש לך 67 עם ה BA זה לא חשוב מה תרשום, תרשום את שניהם וקצין ההגירה ייעשה מה שבא לו. ה BA זה תואר של 14 שנות לימוד, ה ארשגק זה 15 בתנאי שלמדת 3 שנים

shanyco2

New member
סבבה אם אם תרשה לי לסכם את הנאמר

אני יכולה להגיש מעכשיו רק לא לסמן כלום בהשכלה כעבור שנה וחצי בערך, פחות או יותר, אני מגישה את כל המסמכים מחדש שוב והפעם מוסיפה את התואר??

לא הבנת נכון

את מסמנת את השכלתך הנוכחית (נניח 13 שנות לימוד, אם למדת בצבא או באזרחות איזה קורס מקצועי של מעל 450 שעות) מסמנת את הניסיון המתאים שיש לך היום, ורושמת שאת יודעת פרפקט אנגלית וצרפתית. אם זה מביא לך 65 נקודות ויותר, יפתחו לך תיק. כל המידע חייב להיות נכון ליום ההגשה. כשתקבלי בעוד שנה וחצי- שנתיים הזמנה להגיש תוך 4 חודשים...., את ממלאת טופס דומה מאד, והם כבר לא ממש בודקים את הישן אם אין חשד לפלילים.....ותוספת נקודות על השכלה וניסיון הן התפתחות טבעית בשביל זה פיצלו את התהליך.....כי דברים משתנים נולדים ילדים, מתחתנים ומתגרשים וכדומה...... בחדש את רושמת את מצבך החדש, השכלתך האמיתית והציון באנגלית כפי שקיבלת בבחינה בפועל, ואת הצוין ב TEF אם בכלל ניגשת לצרפתית ואת ממש לא חייבת. אם השילוב החדש נותן 67 נקודות ומעלה הכל בסדר.

shanyco2

New member
רן אם הייתי יודעת למקד

אז הייתי יודעת את התשובות כבר אני לא מכירה את המערכת ההגירה הקנדית ולכם אין לי אפשרות למקד

shanyco2

New member
כמו של כולם

קושי להתאקלם קושי למצוא עבודה פחד שלא ילך לי

אה, אז אני יכול להרגיע אותך

יהיה קשה לך להתאקלם יהיה קשה לך למצוא עבודה בסוף יילך לך, תתאקלמי ותמצאי עבודה. לפחות מבחינה סטטיסטית זה מה שקורה לרוב מוחלט של המהגרים. ואולי גם לא. יש כאלה גם שלא הולך להם (ו"הולך" זה מאוד גמיש ותלוי בהגדרות שלך).

למעלה