התנהלות באתרי הכרויות

ואגב, נראה לי שאת באתר הלא נכון

אם את צריכה ממש *לבדוק* את הסטטוס והרגלי העישון. האם האתר לא מאפשר סינון לפי פרמטרים אלה?
אני ממליצה בחום שתבדקי את ok cupid.

BellA עלמה

New member
אני נמצאת בשלושה

אתרי הכרויות
okcupid הוא אחד מהם

לא התרשמתי שהוא יותר טוב{או יותר גרוע} למשל מהחצי השני

לא מכירה את החצי השני

הכרתי רק את ג'יידייט, שהיה זוועתי בעיניי.
OKC מצויין מכמה סיבות: אפשרויות יעילות לסינון - גם בכרטיסים שאת צופה בהם וגם בפניות שאת מקבלת, הסתרה מיידית של כרטיסים שאת לא רוצה לראות יותר, והתאמה על פי שאלות ש**חלקן** מעניינות ומשמעותיות. בנוסף לכל אלה, האוכלוסיה שם הרבה יותר מעניינת לטעמי מאשר בג'יידייט. אה, וזה אתר חינמי.

nitsansh

New member
בג'יידייט אפשר לבדוק מה בעל/ת הכרטיס רוצה

מבן/בת הזוג בסעיפים חשובים כמו מצב משפחתי, ילדים, גיל וכו'.
כשאני מסתכל על כרטיס בג'יידייט, דבר ראשון זה לבדוק את הסעיפים האלה, שדווקא נמצאים בחלק הכי נמוך...
רוב הכרטיסים שאני רואה הם של נשים שלא "סופרות" רווק בתור בן זוג פוטנציאלי, אז אני מיד עובר הלאה...

ג'יידייט מאפשר בקלות לסנן כרטיסים

על פי מצב משפחתי, עישון, זיקה לדת, רצון להביא ילדים ואפילו על פי הגובה..

והאם הוא מאפשר לעשות Hide לכרטיס?

או לסנן פניות על פי פרמטרים מסויימים (גיל, סטטוס, מקום מגורים וכו')?

שמעתי שנוספה שם אפשרות לחפש בני זוג אלהורים, אבל זה נעשה רק לאחרונה. כאשר הייתי באתר נאלצתי לנבור שוב ושוב באותם מאות כרטיסים בכדי למצוא מדי פעם כרטיס של אלהורי. ועוד נדרשתי לשלם על התענוג.

באשר להייד ולסינון פניות אני לא יודע

כי לא היה לי צורך בזה.. בכל מקרה, הודעה מפורשת בגוף הפרופיל באשר לקהל היעד הרצוי אמורה להקטין בצורה דרסטית את מספר הפניות הלא רלוונטיות בעליל. הסינון האיכותי לפי פרמטרים (כולל כמובן מספר ילדים שזה פרמטר קריטי בעיני רבים) קיים במנגנון ההתאמות, וזה היה ככה גם לפני כמה חודשים טובים כשסוף סוף לקחתי את עניין ההתאמות ברצינות. מתי את עשית את החיפושים המייגעים?

הפעם האחרונה הייתה לפני מספר שנים

הכוונה שלי ב-Hide הייתה לא לראות כרטיס שלא מעניין אותי יותר מפעם אחת. בלי אפשרות כזו, אין לי מה לחפש באתר היכרויות. הנסיון המייגע שלי כלל צפיה חוזרת ונשנית באותם כרטיסים של הגברים ששורצים באתר דרך קבע, למרות שרובם המוחלט כלל לא התאימו לי.

אני יודעת שלאחרונה ג'יידייט סוף כל סוף הוסיפו קריטריון של (אל)הורות לאפשרויות החיפוש (כמה חודשים זה ממש לא הרבה זמן, אני וחבריי האלהורים פנינו אליהם בנושא מזה כמה שנים טובות, אבל הם השתינו עלינו בקשת, כפי שעשו על הקהילה הגאה). אין לי שום כוונה לחזור לאתר הזה, שהמטרה היחידה שלו היא לגרום לאנשים לשהות בו כמה שיותר זמן, ולשלם ללא שום פרופורציה לאיכות הנמוכה של השירות.

גם מהרושם שלי ג'יידייט בסופו של דבר

לא הוכיח את עצמו כיעיל. אני יותר משנה שם, ובינתיים יצאתי רק לדייט אחד שבאמת שמחתי לקראתו והוא לא היה מבחינתי סוג של פשרה. חוץ מזה פניתי לכל מיני בחורות באתר וגם יצאתי עם כמה בעיקר כדי שהעניינים יזוזו קצת ומתוך תקווה שיקרה איזה נס, אבל הן לא הלהיבו אותי במיוחד, והייתה בעיקר תחושה של יובש וריקנות.

Berethor

New member
שלושה? וואו

טוב מקווה שתמצאי מי שאת מחפשת..

BellA עלמה

New member
לא חושבת שזה

כזה "wow"
זה פשוט מעיד על כך שוואלה אני באמת מחפשת ולא משחקת משחקים ואם יש לי כרטיס ב3 (2 חינם אחד בכסף) זה מגדיל את הסיכויים {מקווה}

nitsansh

New member
3 זה כלום...

לי יש מנוי בתשלום ב-2 אתרים ויש לי כרטיס פעיל בעוד 5 לפחות...

nitsansh

New member
ברור שכל אתר נוסף מגדיל את הסיכוי

אבל יותר חשוב שהכרטיס יהיה איכותי... גם התמונות וגם הטקסט...

nitsansh

New member
אני לא מכיר אתר שמסנן הודעות

את מתבלבלת עם מנוע חיפוש שמאפשר הגדרה של תנאים מסוימים.

ב-OKC זה אפשרי דרך

settings > IMs

אפשר לחסום אנשים על פי גיל, סטטוס, מרחק גיאוגרפי, ציפיות בקשר ועוד.

nitsansh

New member
טוב לדעת, למרות שאין לי כוונה להשתמש בזה

אני לא מקבל כל כך הרבה הודעות שזה מהווה בעיה בשבילי...

nitsansh

New member
השאלה היא אם זו העדפה או פסילה טוטאלית

אם יש דברים שבשבילך הם הכרחיים, תכתבי באופן חד משמעית: רק גברים שעומדים בכל הקריטריונים א', ב', ג', ד' וה' מתבקשים לפנות.
כאשר למשל א' זה לא מעשן, ב' זה ללא ילדים, ג' זה מגיל 20 עד 24, ד' זה מגדרה עד חדרה, וה' זה מגובה 1.75 ומעלה.
עדיין תקבלי פניות מגברים שהבנת הנקרא היא לא הצד החזק שלהם, אבל פחות..

אבל תחשבי טוב אם באמת כל התנאים הם הכרחיים...

nitsansh

New member
אז תסנני את מי שלא עומד בקריטריונים שלך

בשביל זה קיימת ברוב האתרים אפשרות למחוק מי שלא מתאים...

השאלה היא כמה חשוב לך הקריטריון

עליו הם לא עונים.
אולי הם פונים כי הם חושבים שזה משהו שאפשר להתגבר עליו. יש דברים כאלה אצל הרבה מאוד אנשים, זה כמובן משתנה מאדם לאדם. אני מניחה שאין לדעת איך כל אחד יגיב.
אולי את לא יוצאת עם מעשנים, אבל אם תכירי מישהו מושלם עבורך - אולי תתגברי על העישון.. או להפך, אולי הוא יפסיק לעשן. כבר קרו מקרים מעולם, אל תמהרי לפסול אנשים.

למעלה