התנהלות נכונה החיים,ניהול סדר יום...

נשמע טוב...

תודה!!!

מעדכנת... :)

חזרתי היום לעבודה בגן בקיבוץ אחרי חופש מה זה לא גדול...אבל בסדר,העיקר קפצתי לים המלח :)

הקיצר, הילדים היו בשוק לחזור לגן אחרי עשרה ימים, וגם יש לנו מבנה חדש כי המבנה הישן בשיפוצים אז עוד יותר הם בשוק כי הם ילדודס קטנטנים,בכל מקרה! היה יום לא פשוט,אבל שרדנו אותו...ואני מרגישה טוב עם זה כי מעריכים אותי שם והולך לי טוב ואני נהנת והילדים הכי חמודים בעולם והצוות מקסים והאווירה בקיבוץ הכי כיף בעולם!!!! באמת שאני ממש נהנת!!! הדבר היחיד שמייאש זה ה10 שעות ביום...

אחרי העבודה לקחתי את עצמי בכוח!!!!!!!!! לשיעור בסטודיו סי כל הגוף שלי כואב,אני עייפה,אבל אני מאושרת שעשיתי את זה, שלמרות שלא היה לי כוח ושעבדתי קשה ושהייתי 10 שעות בעבודה המשכתי בחיים ועשיתי עם עצמי משהו במקום לבוא הבייתה ולא לעשות כלום אחרי העבודה ולהרגיש שהיום מתבזבז לי, מה שהכי ביאס אותי...צריך כוח רצון לשכנע את עצמך, ואחרי תקופה מסויימת (הלוואי שקצרה) זה יבוא לי אוטומטית בלי לשכנע את עצמי בכלל...

בנוסף-יכול להיות שבקרוב אני עוזבת את סטודיו סי ועושה יותר יוגה ופשוט משלבת הליכות, בשביל שיהיה לי יותר קל... אני עדיין בחושבים על זה, ובנוסף!! אני עדיין בחושבים לגבי הדמיון מודרך, אני חייבת סוג של שינוי בכדי שדברים מסויימים בחיים שלי יהיו בדיוק כמו שאני רוצה שהם יתנהלו ואני חושבת שיחד עם הכוח הרצון שאני בונה לעצמי והסיפוק שאני מקבלת מהעבודה , משהו חסר בכדי שהחיים שלי באמת ישתנו ואני חושבת שזה יקרה רק עם אני יעשה משהו מעבר...

הקיצר המצב משתפר, מקווה שימשיך להשתפר

למעלה