התנועה המרכזית לצעירים ונוער...

Zack DA

New member
../images/Emo45.gif אבל רק שתדע דבר אחד:

בפרקטיקה אנחנו גם ככה לא נוכל לאתר במה כל אחד הוא הכי מוצלח ולתת לו את הכלים לעשות משהו בתחום הזה. ולכן, עד שנגיע ליום הזה (אם בכלל), אני מציע לנקוט בגישה שלי...

פריפטס

New member
אנחנו לא צריכים לאתר

ברגע שניתן לכל בן אדם את הכלים לנסות דברים- הוא יאתר בעצמו. בני אדם הם יצורים אינטליגנטיים.

Zack DA

New member
בכלל לא.

תדע לך, שיש הרבה אנשים שמבינים באיחור (לפעמים בשלהיי חייהם) איזו טעות הם עשו בבחירת הקריירה שלהם. ותדע לך, שאין לאף בן אדם את הכלים להעריך באיזה מקצוע הוא באמת יהיה יותר טוב. אני רוצה באופן אישי להגיד לך, שאני מופתע מעצמי הרבה מאוד פעמים - ובדברים שחשבתי שאני גרוע בהם אני מגלה שיש לי הרבה פוטנציאל. אז אולי תודה בכך שאין לאנשים את היכולת לחזות היכן טמון הפוטנציאל שלהם ?

פריפטס

New member
ואם תשאל את האנשים

עליהם אתה מדבר, רובם יאמרו לך כי כשהיו צעירים ההורים או גורמים אחרים "דחפו" אותם לקריירה בה בחרו. הסביבה גם היא משפיעה. אני לא מודה במה שאמרת, כי אני לא חושב שזה נכון, וכי המילה "להודות" לא נכונה פה מבחינה לשונית.

פריפטס

New member
אגב

אני מבקש לא להתעלם מבקשתי בדף זה, קצת יותר למטה... אתה יודע על מה אני מדבר.

Zack DA

New member
אני לא יודע למה אתה מתכוון....

בכל אופן, בנושא - אתה עדיין מתעלם מהטענה הכללית - אין לנו את הכלים לדעת במה אנחנו באמת טובים.

פריפטס

New member
אני אעזור לך קצת

הנה. בקשר לנושא- למה לא? כשכל בן אדם מסוגל לטעום קצת מכל דבר לפני שהוא מחליט, והחברה מעודדת אותו להחליט על פי רצונו- הוא יבחר מה שיאהב. וזה יהיה מה שהוא טוב בו.

פריפטס

New member
שכחתי את הקישור...

הפעם אני זוכר

Zack DA

New member
אפשר לחשוב מה אמרתי שאתה דורש

שאחזור בי מדבריי...

פריפטס

New member
מי שאוהב את מה שהוא עושה

עושה אותו טוב. אם הוא לא היה עושה אותו טוב, הוא לא היה אוהב אותו. יוצא מן הכלל זו אמנות, פשוט כי "עבודה טובה" היא מושג סובייקטיבי כאשר מדברים על אמנות.

Zack DA

New member
זאת פילוסופיה.

אני מסביר לך שאנשים בכלל לא מגלים, לפעמים, את האהבה האמיתית שלהם. ויכול להיות שאנשים אוהבים משהו שהם בכלל לא טובים בו !!!!!!!!! חוץ מזה אהבה למקצוע לפעמים באה עם הזמן והלמידה.

Zack DA

New member
רק תבין דבר אחד:

אתה טוען טענה חסרת כל הוכחה שכל בן יכול למצוא את מה שהוא טוב בוא - ואין לזה שום סיבה. אין הוכחה, לא רק בגלל שאתה לא יכול להוכיח דבר כזה - אלא בגלל שרוב הסיכויים הם שאתה פשוט טועה. אין סיבה שבן אדם ידע במה הוא באמת טוב, כי בשביל לדעת את זה הוא צריך להכיר את היכולות השכליות ברמת הפוטנציאל וכמו כן את הפוטנציאל הפיזי שלו.

אולי צאו מהויכוח המטופש?!

אם לא נצליח להפוך את כולם פה למשכילים ומוכשרים - לפחות ננסה! אי אפשר להבטיח כלום, או קיי? אז גם אל תתחילו להבטיח. אבל אי אפשר גם לוותר כל כך מהר - אפשר פשוט לנסות... (מה שבהחלט יהיה אחלה לפי הסכמה של השכלה=כסף=ירידה במעמד הדת=הרבה-הרבה שמאלנים!)

עם התשובה הכה פשוטה -

אחרי שנעיף את ביבי וממשכורת הענק שלו (כולל הפלאפונים, הנסיעות והטיסות)נעביר חוק חינוך חינם עד תואר ראשון, נעלה את שכר המורים ויחד איתו גם את דרישות הקבלה למשרות ההוראה - כן, המורים בבית הספר ילמדו אותם. והם יהיו אחלה מורים, השבח לאל...

Zack DA

New member
ביבי הוא היחיד שמבין עניין במערכת

הפוליטית. ומה שאת אומרת, לא משקף הבנה של המציאות המסובכת. מה שאת אומרת הוא לא בר ביצוע כרגע.

רומא לא נבנתה ביום...

אבל היו צריכים להתחיל מאיפשהו, לא? ביבי אכן בין הבודדים שמבינים במערכת הפוליטית כרגע. חבל שהוא לא משתמש בזה לטובה... אם את הכישורים והשכל שלו הוא היה מנצל כמו שצריך, הייתה לי הערכה עמוקה אליו כיום למרות ימניותו הידועה לשמצה.

למעלה