התנפץ לי המיקסר על הריצפה
הקנווד החתיך והדי חדש שלי הלך לעולמו
איך קורה כזה דבר אתן תוהות ??
הכנתי אתמול פוקצ'ה. שמתי בצק ללישה 10 דק. הצמדתי את המיקסר עד הקיר, כדי שלא "ירקוד" וחלילה יפול, והלכתי "רק לרגע" לפיפי. בדרכי חזרה למטבח שמעתי קול התנפצות !
היה לי ברור מה קרה ...
המיקסר, תוך כדי עבודה, רקד בצעדי הורה למתקדמים, וקפץ קפיצת התאבדות מהשיש.
לא האמנתי שדבר כזה יכול לקרות בזמן שבסה"כ הלכתי לפיפי !
טוב אז למדתי לקח. לא משאירים מיקסר פועל לבדו, אפילו לא "לרגע".
אני לא יכולה להישאר בלי מיקסר. זה לא בא בחשבון. אני אופה כל הזמן. פסח בפתח, והקינוחים עליי כמובן. מעבר לכך באפריל אני מתחילה קורס קונדיטוריה ובטח יהיו "שיעורי בית". אני בפאניקה רק מהמחשבה שאני בלי מיקסר.
וכעת לדילמה ...
אם כבר קרה לי מיקרה עגום שכזה, רוצה להתייעץ אתכן, האם לקנות שוב את מה שהיה לי - kenwood k-mix , או שאתן ממליצות על משהו אחר ?
אני יודעת שיש מי שמאוד ממליץ/ה על הקיצ'נאייד. אין לי האמת מושג מה היתרונות או החסרונות של זה או זה.
ועוד דבר, האם אולי שמעתן על מבצע עכשווי למיקסרים, כך שאוכל לקנות במחיר טוב ?
תודה

הקנווד החתיך והדי חדש שלי הלך לעולמו

איך קורה כזה דבר אתן תוהות ??
הכנתי אתמול פוקצ'ה. שמתי בצק ללישה 10 דק. הצמדתי את המיקסר עד הקיר, כדי שלא "ירקוד" וחלילה יפול, והלכתי "רק לרגע" לפיפי. בדרכי חזרה למטבח שמעתי קול התנפצות !
היה לי ברור מה קרה ...
המיקסר, תוך כדי עבודה, רקד בצעדי הורה למתקדמים, וקפץ קפיצת התאבדות מהשיש.
לא האמנתי שדבר כזה יכול לקרות בזמן שבסה"כ הלכתי לפיפי !
טוב אז למדתי לקח. לא משאירים מיקסר פועל לבדו, אפילו לא "לרגע".
אני לא יכולה להישאר בלי מיקסר. זה לא בא בחשבון. אני אופה כל הזמן. פסח בפתח, והקינוחים עליי כמובן. מעבר לכך באפריל אני מתחילה קורס קונדיטוריה ובטח יהיו "שיעורי בית". אני בפאניקה רק מהמחשבה שאני בלי מיקסר.
וכעת לדילמה ...
אם כבר קרה לי מיקרה עגום שכזה, רוצה להתייעץ אתכן, האם לקנות שוב את מה שהיה לי - kenwood k-mix , או שאתן ממליצות על משהו אחר ?
אני יודעת שיש מי שמאוד ממליץ/ה על הקיצ'נאייד. אין לי האמת מושג מה היתרונות או החסרונות של זה או זה.
ועוד דבר, האם אולי שמעתן על מבצע עכשווי למיקסרים, כך שאוכל לקנות במחיר טוב ?
תודה