ומצד שני
אם כבר קרה מה שקרה, זו הזדמנות להישתדרג עם המיקסר !
אני בכלל מאמינה שדברים לא קורים סתם. ואם קרה, אז יש סיבה. אולי מישהו מלמעלה כיוון ת'תאונה הזו כדי ליצור עבורי הזדמנות למשהו אחר ? טוב יותר ?
ומצד שלישי ... לא היה לי מי יודע מה ניסיון איתו עם בצקים כבדים או קשים. מקסימום הכנתי פוקצ'ה או בצק לפיצה.
אני מאמינה שזה ישתנה אחרי הקורס קונדיטוריה. חבל לי לפספס את חלון ההזדמנויות הזה.
ומצד רביעי... איך אכער את המטבח המושקע עם מיקסר מאסיבי מכוער שיעמוד באמצע על השיש ? הקיימיקס היה כמו אביזר עיצובי חתיכי.
לא יודעת. אשכרה לא יודעת מה לעשות